- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.521
hahaha bence çocuklar doğdukları andan 25 yaşına kadar ergenlikleri geçmiyor2 yaş sendromundan cok korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ilk ergenlik diyorlar
ya doktor kubilay demişti tv de onun yalancısıyım yalancı doktorAynı nilgüşüm yok öyle bir dünya yani
Doğrusu bu aslında. Ölçüsünde yiyebilmek ve dur diyebilmek. SenDiyet bu ceza değil ki ama :) valla ben bir dilim pasta bile kopardım. İlk gittiğim hafta istemedim yemişsin zaten dünyaları azıcık bekle diyordum kendime :) ama 4. Haftada 8 kilo verince istedim. Çünkü hayatın içinde bunlar var ve ben bunları yiyerek yaşamak istiyorum :)
Ay canım benim şu anda çok fazla gereksiz şey için endişeleniyorsun Şeymacımmmm, bırak bugünlerinin keyfini çıkar, nasılsa burnundan getirecekay nilgüş gibi hissettim kendimi şu andaaaaaa
he mahmuttan sonra evren lede öpüşüp tanışırızSen evrene mesajını söyle. O sana cvp verecektir.
Evrenden mesaj: sen kimsin? Beni nereden tanıyorsun? Manyakmisin?
ay alma hem sağlıklımı bakalım öyle şeyler hemde çok pahalıKızlar bısey anlatcam
Face de
Zayıflamakistiyorum
Diye bır sayfa inceledım siz de inceler misiniz
Aradım sayfa sahıbı ıle gorustum vıdeoları ızledım adam cok ıkna edıcıydı ama herbal lıfe yada zayıflama cayları gıbı bıseyden bahsetmıyor
Vıtamın mıneral takvıyesı gıbı bıseyden bahsettı kısıye ozel, ben anlattım işte , bana önerdıgı takvıyeler aylık 690 tl dedı tabı ben sok100-200 dese alcaktım
Millet delı gıbı paylasmıs bır gor ama ayda 6 kılo 7 kılo neler neler
Cok ınandırıcı konustu ama almadım
herkes birgün vasfiye olacakLütfen vasfiye 2 benim. O şimdi geldi vasfiye 3
börek yapıp yollayayım ortikimeBen geçmişi bitirene kadar oooo..... herkes yemek derdine düşmüş. Birgün de demeyin siz bu kadın işten gelecek yemek yapacak. 1 kapta ona gönderelim diye
bayıldım youtuba yükle yotuber olursun belkikzılar size yeni kovırımı okuyayım mı....
sizi duyabiliyorum oooku oooku oooku diye tezavuratlarınız buraya kadar geliyor....
hazır mısınıız?
are youuu readdyyy iii iii i iii?
istersen yaağlaar yağlaaar
yerinden oynaaar oynaaar
sabırsız betüüüş bir tek
tartıya isyankaaar
nihaahahahahhahaaaa :))
şimdi beni gruptan sepetleyebilirsiniz :))
bencedehem de zaten eklemicekmişte işte neyse hadi boş geçmiyim demiş
o ayarsız olduğundan öyle besleniyo işte bakma sen onaMerhaba
Bu menüde et,sebze,meyve ve yağ yok.sadece karbonhidrat ve çok az protein ile beslenmenizin özel bir nedeni var mı acaba?
dimi yaaaŞişşşşttt.... kimse duymasın sen benim ilk ortimsin ye4in bambaşka.
@0zlem i unutma. Biz kk' nın 3 gülüyüz
fırın sebzeyi ben gömdüm bugun misssBu ne kız? Sen tbe ve formla besleniyon yaa...
Hani fırın sebze sarımsaklı....
Yok kuzucum ya, alabilecek olsanda alma. Ben geçen sene tatile gitmeden önce herbalife kullanıp 2 haftada 4 kg verdim ve sonrasında 8 kilo aldım. Yalan o işlerKızlar bısey anlatcam
Face de
Zayıflamakistiyorum
Diye bır sayfa inceledım siz de inceler misiniz
Aradım sayfa sahıbı ıle gorustum vıdeoları ızledım adam cok ıkna edıcıydı ama herbal lıfe yada zayıflama cayları gıbı bıseyden bahsetmıyor
Vıtamın mıneral takvıyesı gıbı bıseyden bahsettı kısıye ozel, ben anlattım işte , bana önerdıgı takvıyeler aylık 690 tl dedı tabı ben sok100-200 dese alcaktım
Millet delı gıbı paylasmıs bır gor ama ayda 6 kılo 7 kılo neler neler
Cok ınandırıcı konustu ama almadım
Benim kız o kadar yapmamıştı ama mertten tırsıyorum vallaBi arkadaşım gelmişti bize 2 yaşlarında kızı vardı. Kız bi türlü altını giymek istememisti, oyle külotlu gezdi evde. Hadi evde neyse de giderken zorla giydirdi annesi, yaygarayı koparmıştı. Aklıma o geldi sen simdi bunu anlatınca :) ayy ayy zor vallahi
Lütfen vasfiye 2 benim. O şimdi geldi vasfiye 3
69,9 olsa ne guzel olur dımıEksi inşALLAH.
sen sıralama yapmamışsın ama
Çok fenasın nilgün. Hiç öyle bir sılama yapmadım.
Almadım zatenYok kuzucum ya, alabilecek olsanda alma. Ben geçen sene tatile gitmeden önce herbalife kullanıp 2 haftada 4 kg verdim ve sonrasında 8 kilo aldım. Yalan o işlerhele vitaminmiş hapmış aman canım uzak dur ne olur.
Benim kız o kadar yapmamıştı ama mertten tırsıyorum valla
kız içinden kurbağa çıkarsa öp
Bu arada kızlar çoluk çocuktan konuşuyorduk yaş baş vs girdi işin içine. Dedim 40 yaştan sonra anne olmak insanı genclestiriyor. Çünkü şimdi 2 yaşında cocugu olanlar ya 20li ya da 30lu yaşların ilk yarısında. Eeee.... Bende o annelerle aynı durumda olunca otomatik olarak genç oluyorum. Ne bileyim kendimi hiç yaşıma ait hissetmiyorum. Birde sizinle takılınca daha bir g3nclestim sanki. Bana iyi geldiniz
nilsub @0zlem @wendigo fancynancy servey @morordek @moni @oynakbasi34 @toplight @inatettimolacak @Cikilatacanavari kız betüş btlbetul seninle yeni tanıştık ama ay unuttuğum varsa çok üzülürüm. Hepiniz iyiki varsınız. Sayenizde daha iyiyim. Tamam bizim ki diyet kardeşliği ama aslında daha da fazla
Biz bugün yemek yapamadık ki dışardan söyledik
Evet bence senin de ruhun genc kesinlikle, masallahin varya bizimkisi diyet kardeşliğini de geçti, ben de hepinizi coook seviyorummm
5. Takının ilk hunilisi ilan ediyorum seni, henüz senden öte tatlı delimiz çıkmadı ya da kendini gizliyorkzılar size yeni kovırımı okuyayım mı....
sizi duyabiliyorum oooku oooku oooku diye tezavuratlarınız buraya kadar geliyor....
hazır mısınıız?
are youuu readdyyy iii iii i iii?
istersen yaağlaar yağlaaar
yerinden oynaaar oynaaar
sabırsız betüüüş bir tek
tartıya isyankaaar
nihaahahahahhahaaaa :))
şimdi beni gruptan sepetleyebilirsiniz :))
kız içinden kurbağa çıkarsa öpbelki prense dönüşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?