Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü mü bu şimdi canımın içi ama ya. Böyle olmaz kuzucan. Bildiğin aç geziyorsun sen

Cidden sen alışamadın. Annen gelene kadar idare et bari. Aç kalıp bebeyi de riskindan etme.
Yaa lütfen bugünlük böyle oldu. Bi de işte alışveriş yapmaya fırsat olmadı, yoksa iyi kötü bi seyler yapacaktım. Cumartesi ve pazartesi günleri misafir bile ağırladım, ayıptır söylemesi bilumum cısslardan yaptım, hakkımı yemeyin

Bak sen benim kafadasın kuzu, yiyorum diye kızıyorlardı bana, tabi bende abartmıştım galiba o ayrı

niye size az geliyo ben anlamıyor yahu... ben vicdan azabıylan yutuyom her lokmamı....
Vicdan azabı duymayan mı var. Bu konuda yalnız olduğunu sanma. Bir senede 20 kilo almışım ben.yani aklın nerede daha erken dur değil mi? ama işte olmuyor bir şekilde..
Şimdi temiz bir sayfa açmalı yiyerek zayıflamalı ve bunu yaŞam biçimi haline getirmeliyiz.kilo vermek çok önemli ama sağlıklı kilo vermek daha önemli değil mi?

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 parça tulum peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Kafeinsiz filtre kahve

Öğle
Tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Azıcık tulum peyniri

Ara
Ananas çayı
Filtre kahve
Çeyrek muz
1 günkurusu (aralıklarla yedim )

Akşam
5 ızgara köfte
Fırında biber, soğan, sarımsak (foto da atcam)
4 yk Karabuğday salatası

Gece
Yeşil çayı yapıp attım dolaba, maden suyuyla içerim.

Su: 2,5 lt bitti daha içerim
Spor : 30 dk eliptik, mert uyuyunca bir de Leslie yapmayı planlıyorum.

Bak sen benim kafadasın kuzu, yiyorum diye kızıyorlardı bana, tabi bende abartmıştım galiba o ayrı
Bir ince dilim pasta için bir gün fazladan spor canım :) o kadar kilo alıp veriyoruz her birimiz yarı diyetisyen sayılırız ben de buna bir ekleme yapayım kaçamak yaptığın gün akşam ekmeği de olmasın. Bunu ben ekledim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…