- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #250.781
ama benimki 10 dk süt inekten sağıyorum kaynatıyorum ineklerimTürkiye'de biz de evde mayalardık. Günlük süt ile probiyotik yoğurt ile çok iyi olurdu. Burada hazır alıyoruz şimdilik
Gazdan uyanıyor canım ya inan gözleri açıldığı yok ama ıkına ıkına gazı çıkaracağım derken uyandırıyor kendini deAllah yardımcın olsun Şeymacım, çok erken uyanıyor Umut paşamız ya
Başınız sağolsun canımselam kızlar hayırlı cumalar
anam,ne çene ne çene dünden beri anca bitirdim geçmişi
dün sabah mecburi dönmek zorunda kaldım istanbul'a,yengemin babaannesi vefat etti dün onun cenazesindeydim
kilomu listeye eklerim az sonra
Kolay gelsin sana canım :)) kolay bir dil değil çünkü. Ama temelin varsa bilemem tabii.Evet tam tersi Türkiye'ye tatile geldim bir aylığına ve hiç aklımda yokken bir arkadaşım sayesinde diyetisyene başladım. 1 ayda 8 kilo verdim ve burada devam ediyorum. Diyetisyenim ile yazışmaya devam ediyoruz ama ölçüm yaptıkları makineler var ya beslenmeyi ona göre planladıklarını ondan kilo vermenin durmadığını benim için ezbere diyet vermenin doğru olmayacağını söylüyor. Tabii benim ısrarlarım nedeniyle yine de bana 75 kiloya kadar idare edecek ortalama bir diyet verdi 75 olunca da spor artacak. Aslında haklı çıktı oradayken haftada 2 kilo veriyordum döndüğüm 11 gün oldu 1,6 kilo verdim. Yine veriyorum aslında ama ölçümlerim olsa daha etkili bir hafta geçirebilirim. Burada diyetisyene gitmiyorum çünkü kilo vermem devam ediyor olur da bir aşamada takılırsam burada bir diyetisyene de gidebilirim..
Öğrencilik çok güzel ama Fransızca öğreneceğim biraz gözümü korkutuyor yine de çalışmaktan daha keyifli olacağı kesin
tabi geçecek annesi çok stres yapıyosun akışına bırak yoksa ben 2 çocukla tımarhanelik olmuştum şimdiye oğlum çok huysuz dün kızdı bana ablana vurma dedim diye gitmiş mutfak dolaplarının kapatlarını açmış ne varsa indirmiş aşşağı gitte topla yorul diyo bana 5 yaşında düşün yaptığı gıcıklığıKızlar apar topar misafirlerim geldi bölümden arkadaşlar.
Evde yumurta bile kalmamış, bi kek yapayım dedim ikram için. Koydum Umut paşayı slinge, gözümü kararttım, ağlarsa da ağlasın artık yapacak bi şey yok dedim, büfeye gittim geldim. Beni yalancı çıkaracak ya, pek hoşuna gitti etrafa baka baka uyuyakaldı bi de :)) Eve geldim kek yaptım o slingte uyurken, sonra da misafirlerim geldi gitti anca girebildim.
Gelen arkadaşımın 10,5 aylık oğlu var, onu da getirmiş, ay bana umut oldu resmen. Şu günlerin geçtiğini canlı canlı görünce daha bi rahatladım :) Eminim çocugun derdi bitmiyordur, başka sıkıntılar vardır ama en azından kendi kendine oynuyor ya anneye yapışık değil, ağlamıyor durduk yere, o bile mucize benim için şu an
Gazdan uyanıyor canım ya inan gözleri açıldığı yok ama ıkına ıkına gazı çıkaracağım derken uyandırıyor kendini de
Başınız sağolsun canım
Geçmişi de azimle okuyup bitirebilmişsin ya tebrik ettim vallahi :) Çenemiz baya düşmüştü çünkü
En güzeli seninkisi.. bizde ne inek var ne süt var :) pastörize süte mahkumuz :)ama benimki 10 dk süt inekten sağıyorum kaynatıyorum ineklerimvar hanım ağayım ben
Temelim yok tek avantaj burada yaşamak olacak. Türkiye'de öğrenmek çok zor olurdu burada konuşulan dil Fransızca olduğu için bence daha hızlı öğrenebilirimKolay gelsin sana canım :)) kolay bir dil değil çünkü. Ama temelin varsa bilemem tabii.
Şimdiki çocuklar folik asit çocuğu ya fena halde gelişmişler. 5 yaşında yeğenim var ondaki akıl bizde var mı diye bazen kendime soruyorum :)tabi geçecek annesi çok stres yapıyosun akışına bırak yoksa ben 2 çocukla tımarhanelik olmuştum şimdiye oğlum çok huysuz dün kızdı bana ablana vurma dedim diye gitmiş mutfak dolaplarının kapatlarını açmış ne varsa indirmiş aşşağı gitte topla yorul diyo bana 5 yaşında düşün yaptığı gıcıklığı
Başınız sağolsun canımselam kızlar hayırlı cumalar
anam,ne çene ne çene dünden beri anca bitirdim geçmişi
dün sabah mecburi dönmek zorunda kaldım istanbul'a,yengemin babaannesi vefat etti dün onun cenazesindeydim
kilomu listeye eklerim az sonra
ay sorma birde kızım var 8 yaşında şimdiden beğenmiyor beni anne hayır sen bilmiyosun öyle değil böyle diye delirtecek beni 2 si birden çok bilmişler çokkkŞimdiki çocuklar folik asit çocuğu ya fena halde gelişmişler. 5 yaşında yeğenim var ondaki akıl bizde var mı diye bazen kendime soruyorum :)
teşekkürler canımcım hoşbuldumBaşınız sağolsun canım
Ve hoşgeldin monican
bişey daha anlatıcam
dün oğlum illa markete gidicem dedi hemen karşıda
git dedim çok kızıyorumsüpriz çikolatalara gidip ondan almış kapıyı açtım ağzı burnu dişleri çikolata elinde içinden çıkan sarı yumurta ne aldın dedim elindeki yumurtayı bana gösteriyo artık ayrı satılıyomuş bunlar diye
ay çatladım gülmekten ben gülmeye başlayınca oda başladı kahkahaya bir daha kandırma beni dedim tamam dedi bakalım
*** 8. Takım 526. Etap ***
Oynakbasi34 ( 101,8/ 100,8 / 1 / 0,98 % )
Yena ( 88,5 /87,3 /1,2/ 1,36 % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )sabit
Zehra_eymen ( 85,6 / 85,5/0,1/ 0,12% )
newsletter ( 89,3 / / / % )sabit
ISILDURU ( 82,6 / 82,5 / 0,1 /0,12 % )
doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü
8.Takım Ortalaması; %0,366
kızlar banuşun listeyi yaptım bi kontrol edermisiniz paylaşıcam gözümden bi şey kaçmışmı
Doğru gozukuyor monicim*** 8. Takım 526. Etap ***
Oynakbasi34 ( 101,8/ 100,8 / 1 / 0,98 % )
Yena ( 88,5 /87,3 /1,2/ 1,36 % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )sabit
Zehra_eymen ( 85,6 / 85,5/0,1/ 0,12% )
newsletter ( 89,3 / / / % )sabit
ISILDURU ( 82,6 / 82,5 / 0,1 /0,12 % )
doga3 ( 95,6 / 101,2/ -5,6/-0,02% ) 254.etapta 7. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile döndü, yüzdesi 273'e bölündü
8.Takım Ortalaması; %0,366
kızlar banuşun listeyi yaptım bi kontrol edermisiniz paylaşıcam gözümden bi şey kaçmışmı
ben de diyom kim bunlar hiçbirini tanımıyrum :))
sağol bitanemDoğru gozukuyor monicim
72 kız ilk raund daha 2 kilon var almış sayılmazsın çıkmadık candan umut kesilmez dur bakalımKızlar ben daha giremem herhalde. 74 oldum yanilsub ilk rövanş benim hahahhaaaa. Kaybettin lalalalalaaaaa sonrki hedef 68 miydi canım? Neydi?
Merti uyuttum gidip saçlarımı boyayayım bakalım nasıl olcak. Güzel olursa atarım size :) Sonra kızın yatağını söküp atcam, 4 yıllık mobilyanın ağzı burnu bir tarafta, verilen paraya yazık valla ya. Ranza alcaz veletlerimize, bu yaz sonu artık odalarına alıştırcam inşallah. Sonra pazartesi bir Antalya ya gidip döncez, ama günü birlik, ufak bi işimiz var. Pazar dışarıdayız bi yarın kaldı onda da evi toparlayıveririm. Sizi takip eder ama çok cevap yazamayabilirim. Artık Salı'ya görüşürüz kızlar, özliycem valla sizi hehehe. Bana biraz mola. Tel elimden düşmüyor size laf yetiştircem diyebugün çocuklarla da biraz oyun günü yaparım. Yemek falan oooffff offff. İş çok. Seviyom sizi. Menü yazmaya uğrarım. Muck muck.
Yalnız bir şey diyeceğim sonuçta kendisi için sorun olan bir durumu çözüyor ve bunu çok akıllıca bir yoldan yapıyor. Ağzındaki çikolataları silmeyi de akıl edince seni parmağında oynatır :)bişey daha anlatıcam
dün oğlum illa markete gidicem dedi hemen karşıda
git dedim çok kızıyorumsüpriz çikolatalara gidip ondan almış kapıyı açtım ağzı burnu dişleri çikolata elinde içinden çıkan sarı yumurta ne aldın dedim elindeki yumurtayı bana gösteriyo artık ayrı satılıyomuş bunlar diye
ay çatladım gülmekten ben gülmeye başlayınca oda başladı kahkahaya bir daha kandırma beni dedim tamam dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?