Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oraya taşşınıyorum ben tutmayın beni.... burda ölsen kalsan ölünü kediler yer :))) kimsenin ruhu duymaz.....
et açısından şöyle sıkıntı yok köyde herkesin hayvanı ve koyun sürüsü var sünnet düğün yapacak ayırıyor sürüsünden veya büyük baş hayvanında düğün için o yüzden bol etli oluyor yemekler ...
birde burdaki adet mesela yakın komşumun düğünü var ben hem bir tepsi baklava hem takı yapıp götürüyorum oda baklavayı misafirlerine ikram ediyo 30-40 tepsi baklava oluyordur geçende oluyordur birde o zaman benim düğümde oda bana getiriyor baklava ben ona götürdüğüm için yardımlaşma gibi düşün buranın adetleri gerçekten çok güzel bende buraya gelince öğrendim hepsini şaşırmıştım da

baklava olayı zormuş caydın sanki :)) ben yemek yapmaya üşeniyom diye gelcektim sen baklava yapılcak diyon :))) ben ekmek elden su gölden yaşamak istiyom :))

ayyy ne güzeeel dondurmalı diyet :)

bende listelerimi bulayım da hafta sonu paylaşayım....
Belçika nın biraları çok güzel 400 çeşit var dene dene bitiremedim. Bu nedenle bira da istedim. Bira ve rakı mayalı olduğu için çok tercih etmiyordu aslında iki dilim ekmek yerine 2 kadeh şarap ya da bir bardak bira verdi. Ertesi gün mutlaka spor ile :) eğer korumada olsan daha fazla içersin kilo da almazsın ama sen kilo verdiğin için sana daha az dedi :)

başınız sağolsun canım
ay ekle bakalım kilonu

Eki Görüntüle 2020733
keşkek buğday ile yapılan yöresel bir yemek
Yediğim miktar ne kadar bilmiyorum ama bence buğday kısmında 1 kaşık için 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ eksik yemelisin et kısmında da 1 kaşık için bir köfte et az olmalı galiba

benim diyetisyen alkolü ve hatta kahveyi bile yasakladı.... böyle yasak mı olur :)

Yediğim miktar ne kadar bilmiyorum ama bence buğday kısmında 1 kaşık için 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ eksik yemelisin et kısmında da 1 kaşık için bir köfte et az olmalı galiba
bugun cuma diye bol bol öğle yemeği kaçamağı olarak yedim canım akşam menüme senin ki gibi kayısılı yoğurtlu chia lı meyveli yoğurt yicem

benim diyetisyen alkolü ve hatta kahveyi bile yasakladı.... böyle yasak mı olur :)
Benimki de çok hoşlanmadı ama direk tehdit; "hayatta böyle birşey var ve ben bunu zayıfladığımda da tüketeceğim" dedim. Diyet kola falan da yasaktı. Zaten kola da yok insanlar bira içerken ben su mu içeceğim diye biraz ağlayınca verdi :)
Kahve sınırlı veriliyor soda da öyle. bildiğim kadarıyla sebebi selülit yapması. Çay da günde 3 bardak verdi bana. Tüm bunları şekersiz tüketiyorum ama yine de miktarı sınırsız demedi

bugun cuma diye bol bol öğle yemeği kaçamağı olarak yedim canım akşam menüme senin ki gibi kayısılı yoğurtlu chia lı meyveli yoğurt yicem
benim çok hoşuma gidiyor. Özel bir nedeni var mı bilmiyorum ama bana nektar yazmış.kayısı da hem ödem atıcı hem sindirim için iyi.. belki şeftali daha tok tutuyordur ondan öyle vermiştir. Akşam bunu yedikten sonra 2 saat sonra da yeşil çay içebilirsin.

hee eolur öyle ben yaparsam kimse yemez zaten :)))

kızlar sizde hoşgldiniz

yeşil çayı sürekli olarak içiyoruz takım olarak bende seviyorum meyveli yoğurdu çünkü yoğurdumu kendim evde mayalıyorum en doğalından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…