- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.201
Merhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayımKendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Merhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayım
T turkcedersidefterimcom nerede yaşıyorsun yaptığın bir diyet yada sağlıklı beslenme programın var mi? Adını da yazmadın sanirimegeli mi diyelim sana
Memnun oldum Hatice. Ne öğretmenisin? Nerede yaşıyorsun? Bir bakmışsın komşun bizim takımdaymış belli mi olurAdim Hatice:)))) Yaptiğim belli bir diyet yok. Fazla kalori almamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Bisiklet var evd3 onu kullaniyorum :)
hahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon benceYa bu Nilgün öyle bi diyor ki dua degil de beddua eder gibi, hani başına gelsin de gör modunda hep, o yüzden ben de ona prim vermiyorum
Ben evlenmeden önce hep kızım olsun isterdim de sonradan erkek istedim ya, eşim cok kısıtlar bence kızı :)
Ay konus wendicim bu Nilgün beni hic anlamıyor
Yaa evet siz demiştiniz lohusalık bitmez diye. Senin erken bitti herhaldenilsub
ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerindeAy kız ben gezmekten bıktım hergun her gün 1.5 saat git 1.5saat gel.
bizim buralarda gezecek yer çok ama tatlım gezmeye adam yok. ALLAH'TAN bugün resmi tatil diye evdeyim. Temizligim utum bitti. 2 makine çamaşır kuruyor. O kuruyunca son parti çamaşırımı da yıkarım. Kuruyanlari da ütülerim. Artık yarın kociş ne supriz yapacak görürüm. Malum biliyorsunuz kendisi supriz yapmaya bayılır. Son evlilik yıldönümü süprizinden sonra 2 gün konuşmadım. 3 günden fazla küs kalmak caiz değil diye konuştum
Bu arada aklıma ne geldi. Bir hafta sonu zeynepi hadi atti gidelim diye bana hazırlattı. Hepimiz 2 dirhem 1 çekirdek hazırlandık ve bizi pazara alışverişe götürdü
Eve de yiyecek birşeyler almak lazım ama hep gez hep gez nereye kadar
uyanık akıllı diyelim birde detaycı benden iyi dedektif olurmuşNilgün sen ne fenasın
seninki ne olduysa o olduSenin şeker orucun ne oldu peki?
Eşin Trabzonlu o zaman? Sen de mi Karadeniz gelinisin :)Wooow süpersin renkdaş. Bizde Baha ile kombine alır maçlara giderdik. O kadar fanatigizdir ancak eş trabzon sporlu. Tabi biz onlardan daha büyük bir camia olduğumuz için susuyoruz. Büyüklük bizde kalsın diye
Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmışKendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorumhahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence
hoş geldin ben nilgün takımın demirbaşıyım yaşlancam hala şişkoyumBen geldim :)) bir sorum var. Ben dün sabah 69kg dum. Bu sabah 67.9kg. Haftaya cuma tartilacagiz ya ben hangi kilomu başlangiç sayayim.
ay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlalÇekmekle kalmamış bir de int.de yayınlamış
Vaay akıllı hemsireymis valla bravo takdir ettimay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlal
annem ameliyat olmuştu teyzem foto istedi trabzonda oturuyor annemin fotosunu çekerken hemşirede serum takıyodu resmimi çekmene izin vermiyorum dedi tabi beklerim siz işinizi bitirince çekerim dedim
Azcık ihmal ettim ama genel olarak iyi gittigimi dusunuyorum. Bence tarti hayatimdan cikti o yuzdenn kendimi cok hafif ve mutlu hissediyorum.Senin şeker orucun ne oldu peki?
Sanki cektigini anlamis gibi biraz kotu bakmis sana!!Aslında o kdr da kotu gırunmuyor cok hos kız yaaa
babababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorumEşin Trabzonlu o zaman? Sen de mi Karadeniz gelinisin :)
Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmışEge'nin neresinden?
Öğretmen olmasam da üniversitede asistanlık yapıyorum o da bir nevi öğretmenlik sayılır :)
Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorum
Ah o diziler bizim hayal kirikliklarimizin sebebi. Öyle erkekleri görmesek diyeceğiz ki bizim kocisler normalhahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence
ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerinde
Benimki yalan olmadı canım. Altı üstü 1 kare bitter. Sanki 1 tepsi baklava yedim. Benim oruç devam ediyor minik bir mola diyelim biz buna. Hem tatlı bile değil diuyanık akıllı diyelim birde detaycı benden iyi dedektif olurmuş
seninki ne olduysa o olduyalan oldu
Kız bu ne bi sey yememişsin doğru düzgünMenüm;
2 pogaca
3 yk patatesli yumurta,peynir
Salatalık,domates
14:00
1 minik sekerpare
18:00
2 salatalık
20:15
1 kupa sütlü filtre kahve
3 L su
400 ml kayısılı form cay
3 büyük t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack
30 burpee
30 dakika bacak ve gobis hareketleri
Arkasindan 30 dk eliptik
20 dk zumba
Dünde 45 dk badminton oynamıstım..
fancynancy
Güzellikle söylesene madembabababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorum
Aynen canım karadenizli geliniyim. Adamlarım normal konusmasi bile kavga eder gibi. Yiyip bitirdiler beni. Hep aksiyon hep aksiyon. Birde malum karadenizliler benim eşim gibi mükemmeller. Hep yanlış olan karşı tarafEşin Trabzonlu o zaman? Sen de mi Karadeniz gelinisin :)
Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmışEge'nin neresinden?
Öğretmen olmasam da üniversitede asistanlık yapıyorum o da bir nevi öğretmenlik sayılır :)
Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?