Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Merhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayım

T turkcedersidefterimcom nerede yaşıyorsun yaptığın bir diyet yada sağlıklı beslenme programın var mi? Adını da yazmadın sanirim egeli mi diyelim sana

Adim Hatice:)))) Yaptiğim belli bir diyet yok. Fazla kalori almamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Bisiklet var evd3 onu kullaniyorum :)

Adim Hatice:)))) Yaptiğim belli bir diyet yok. Fazla kalori almamaya calisiyorum. Spor yapiyorum. Bisiklet var evd3 onu kullaniyorum :)
Memnun oldum Hatice. Ne öğretmenisin? Nerede yaşıyorsun? Bir bakmışsın komşun bizim takımdaymış belli mi olur

hahah sen beni sevmiyonda ondan her söylediğimden huylanıyon bence
ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerinde

Wooow süpersin renkdaş. Bizde Baha ile kombine alır maçlara giderdik. O kadar fanatigizdir ancak eş trabzon sporlu. Tabi biz onlardan daha büyük bir camia olduğumuz için susuyoruz. Büyüklük bizde kalsın diye
Eşin Trabzonlu o zaman? Sen de mi Karadeniz gelinisin :)
Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
Verilecek kilon da azmış aslında, belki listeye girene kadar bile verirsin. Egelisin herhalde :) Ben de Egeliyim ve 28 yaşındayım, ne cok ortak yönümüz varmış Ege'nin neresinden?
Öğretmen olmasam da üniversitede asistanlık yapıyorum o da bir nevi öğretmenlik sayılır :)
Sen beni sevmiyosun asıl hep kinayeli konuşuyorsun ben de baya doğru anlıyorum

Çekmekle kalmamış bir de int.de yayınlamış
ay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlal
annem ameliyat olmuştu teyzem foto istedi trabzonda oturuyor annemin fotosunu çekerken hemşirede serum takıyodu resmimi çekmene izin vermiyorum dedi tabi beklerim siz işinizi bitirince çekerim dedim

Vaay akıllı hemsireymis valla bravo takdir ettim

Menüm;
2 pogaca
3 yk patatesli yumurta,peynir
Salatalık,domates

14:00
1 minik sekerpare

18:00
2 salatalık

20:15
1 kupa sütlü filtre kahve

3 L su
400 ml kayısılı form cay

3 büyük t.kahvesi

Spor;

100 jumping jack
30 burpee

30 dakika bacak ve gobis hareketleri

Arkasindan 30 dk eliptik
20 dk zumba

Dünde 45 dk badminton oynamıstım..

fancynancy

babababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorum

ay eniştede tam benim kociş gibi odun birazcık galiba ay nerde o düşünceli erkekler anca kore dizilerinde
Ah o diziler bizim hayal kirikliklarimizin sebebi. Öyle erkekleri görmesek diyeceğiz ki bizim kocisler normal

uyanık akıllı diyelim birde detaycı benden iyi dedektif olurmuş

seninki ne olduysa o olduyalan oldu
Benimki yalan olmadı canım. Altı üstü 1 kare bitter. Sanki 1 tepsi baklava yedim. Benim oruç devam ediyor minik bir mola diyelim biz buna. Hem tatlı bile değil di

Kız bu ne bi sey yememişsin doğru düzgün
babababab laflara bahhh ben başına geliceklerden bahsediyorum
Güzellikle söylesene madem
Bak wendicim ne güzel söylüyor kendin gibi şirin bi kızın olsun diye. Sen tam Vasfiyesin yahu

Aynen canım karadenizli geliniyim. Adamlarım normal konusmasi bile kavga eder gibi. Yiyip bitirdiler beni. Hep aksiyon hep aksiyon. Birde malum karadenizliler benim eşim gibi mükemmeller. Hep yanlış olan karşı taraf
Ha birde hepsimi benim eşim gibi ince dusunceli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…