- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.221
aaaaaaaaaaa eniştme laf söyleme hemşeriymişizAynen canım karadenizli geliniyim. Adamlarım normal konusmasi bile kavga eder gibi. Yiyip bitirdiler beni. Hep aksiyon hep aksiyon. Birde malum karadenizliler benim eşim gibi mükemmeller. Hep yanlış olan karşı taraf
Ha birde hepsimi benim eşim gibi ince dusunceli olur
Neme lazım b3n de dikkat ederim. Kareye yabancı alamamayaay sorma ben yapmam iyi cesaret özel hayatı ihlal
annem ameliyat olmuştu teyzem foto istedi trabzonda oturuyor annemin fotosunu çekerken hemşirede serum takıyodu resmimi çekmene izin vermiyorum dedi tabi beklerim siz işinizi bitirince çekerim dedim
tamam ördekim sende haklısın senin prenses gibiKız bu ne bi sey yememişsin doğru düzgün
Güzellikle söylesene madem
Bak wendicim ne güzel söylüyor kendin gibi şirin bi kızın olsun diye. Sen tam Vasfiyesin yahu
Özlem şeker orucu dedim ama tatlım. Şekerpare neMenüm;
2 pogaca
3 yk patatesli yumurta,peynir
Salatalık,domates
14:00
1 minik sekerpare
18:00
2 salatalık
20:15
1 kupa sütlü filtre kahve
3 L su
400 ml kayısılı form cay
3 büyük t.kahvesi
Spor;
100 jumping jack
30 burpee
30 dakika bacak ve gobis hareketleri
Arkasindan 30 dk eliptik
20 dk zumba
Dünde 45 dk badminton oynamıstım..
@fancynancy
Sen samsunlu değilmiydin uzak hemşehrili sayılmaz. Trabzonlu olacaksinaaaaaaaaaaa eniştme laf söyleme hemşeriymişiz
kız dedem trabzondan gelme samsuna dedemin babası anası trabzondaymış yerlisiymiş oranın dedem çalışmak için samsuna gelmiş sonra marangoz değirmen falan kurmuş sonrada evlenmiş samsunda kalmışSen samsunlu değilmiydin uzak hemşehrili sayılmaz. Trabzonlu olacaksin
Bence onun piiirenses benim piiirenses gibi doop dooop diye koşturacak. Sahaları piiirensesi olacaktamam ördekim sende haklısın senin prenses gibigüzel bir kızın olsun ama seni dinlerse iyi dinlemezse benim güzel pamık kızım gibi pasaklı olur he eğer prenses olmaya meraklı ise @wendigo kızı gibi prenses kıyafeti diye yiyip bitirecek etini güzel kızın
Himmm... tamam o zaman hemsehriymissiniz. Bundan sonra enişte konusu kapanmıştır. Ama ne yapayım nilgün bir memleketin hepsinin mi huyu aynı olurkız dedem trabzondan gelme samsuna dedemin babası anası trabzondaymış yerlisiymiş oranın dedem çalışmak için samsuna gelmiş sonra marangoz değirmen falan kurmuş sonrada evlenmiş samsunda kalmış
Benim eşim de Sinoplu, koyu Karadenizli sayılmaz aslında, İstanbul'da doğmuş büyümüş ama artık memlekete de yazları gidiyorlar. Trabzon tarafı Sinop 'u Karadeniz' den bile saymaz hatta. Ben de Egeliyim Karadeniz'le alakam yok, her seyleri cok farkli geliyor bana :) Tabi benim eşim de mükemmeldir her şeyi o bilir :) Karadeniz'de erkek egemenligi mevcut ya, erkek evlat pek kıymetli tabi, her seyin dogrusunu da onlar biliyor o yüzden :)Aynen canım karadenizli geliniyim. Adamlarım normal konusmasi bile kavga eder gibi. Yiyip bitirdiler beni. Hep aksiyon hep aksiyon. Birde malum karadenizliler benim eşim gibi mükemmeller. Hep yanlış olan karşı taraf
Ha birde hepsimi benim eşim gibi ince dusunceli olur
ay haklısın o konuda laz damarı işteHimmm... tamam o zaman hemsehriymissiniz. Bundan sonra enişte konusu kapanmıştır. Ama ne yapayım nilgün bir memleketin hepsinin mi huyu aynı olur
Ay dur neyse bana prensesi de pasaklısı da her şeyiyle bir çocuk daha fazla su an. Bu bünye bunu kaldıramaztamam ördekim sende haklısın senin prenses gibigüzel bir kızın olsun ama seni dinlerse iyi dinlemezse benim güzel pamık kızım gibi pasaklı olur he eğer prenses olmaya meraklı ise @wendigo kızı gibi prenses kıyafeti diye yiyip bitirecek etini güzel kızın
Özlem şeker orucu dedim ama tatlım. Şekerpare ne
Hem poğaça hem şekerpare. Senin oruç falan kalmadı bugün yarın yeniden başlıyorsun. Seninki küçük molayı geçmiş. 15 gün yarı yıl tatili olmuş
Kesinlikle öyleler. Kv benim kızım olacağını ogrenince burun kıvırdı ben uşak severim kız ele gider sevmem dedi. Bana uşağım bakar elin adamının yanında durmam dedi. Bende uşağın nasıl bakacak sabah gider akşam gelir. Tüm gün evde el kızı seni dövse sövse dese oğluna 1 kelime et seni bağlarım dese ne yapacaksın dedim. Uşağın bekle bakar dedim. En fazla karıyı boşar o zaman da sen uşağa bakarsın dedim.Benim eşim de Sinoplu, koyu Karadenizli sayılmaz aslında, İstanbul'da doğmuş büyümüş ama artık memlekete de yazları gidiyorlar. Trabzon tarafı Sinop 'u Karadeniz' den bile saymaz hatta. Ben de Egeliyim Karadeniz'le alakam yok, her seyleri cok farkli geliyor bana :) Tabi benim eşim de mükemmeldir her şeyi o bilir :) Karadeniz'de erkek egemenligi mevcut ya, erkek evlat pek kıymetli tabi, her seyin dogrusunu da onlar biliyor o yüzden :)
kk daki sapıkları yakalıyor o
haklısın vur kafasına zeytin tabağını
Bunların kafaları aynı çalışıyor demek ki. Benim kv de öyle. Kızı ele gitmiş artık eşi izin verirse yanına gelirmiş vermezse gelmezmiş. O da bana oğlum bakar havasında. Ben de hiç heveslenme demiştim tepemin tasını attırdıgında. Bir de zaten yaşlanınca bana baksınlar diye çocuk yapıyor bunlar sanırım, kendi de itiraf etti. Ben ise hiç o gözle bakamıyorum evlada niyeyse. Kendi annem de baya safmış ki o da o gözle bakmıyor bana hiç. Sen kendin mutlu ol, vatana millete hayırlı evlat ol bana yeter derdinde.Kesinlikle öyleler. Kv benim kızım olacağını ogrenince burun kıvırdı ben uşak severim kız ele gider sevmem dedi. Bana uşağım bakar elin adamının yanında durmam dedi. Bende uşağın nasıl bakacak sabah gider akşam gelir. Tüm gün evde el kızı seni dövse sövse dese oğluna 1 kelime et seni bağlarım dese ne yapacaksın dedim. Uşağın bekle bakar dedim. En fazla karıyı boşar o zaman da sen uşağa bakarsın dedim.
Bu erkekler böyle şekerim, haklısın ne diyeyim :)Az önce bir yükselme geldi bana. Eşime eşime bir yükseleyim dedim. sabahtan beri yatıp kalkıp oyun oynayan adam şarjı bitince hadi sahile doğru gidelim dedi. Ben gelmiyorum dedim. Çocuk uyumuş uyuyan çocuğu arabaya koyup sahilde gezeceğim
Yükselme sebebide bomba yalnız. 2 gündür ben mutfakta yemek hazırlarken adam peynir zeytin yiyip karnını doyuruyor. Benim yaptığım yemeği yemiyor. Karnı doymuşmuş. Ben kendime mi yapıyorum bunları bekle işte dedim. Ha bekleyemiyorsun çok açsın o zaman şöyle bende mutfakta sana yemek yapacağım diye uğraşmayayım. Yada madem canım kahvaltı istedi. Ben gelmeden köy masaya de hanim bu akşam da kahvaltı yapalım diye. Bak anlattım yine sinirlendim. Birde bana sen bizimle aynı yemeği yemiyorsun ondan demez mi. Ne alakaysa
inşallah canım hepimiz sağlıklı kilolara inelimSonunda geçmişi bitirebildim, şimdi de yatmaya gidiyom kızlar. Menüm güzel değildi, spor da yapamadım ama eşekler gibi iş yaptım bugün, spora enerjim kalmadı. Şimdi de yatcam. Herkese iyi gecelerrrr.
Bu aradamoni ayşecim valla tebrik ediyorum 8li rakamlara inmişsin. İnşallah 7leri 6ları da görürsün. Ben göreceğinden eminim zaten, idolümsüm öptüm çok.
ya aslında benim şapşik tartıya kurban gittik bu haftaBizim liste ilk yayınlandığı haliyle kalmış. 6. Olmuşuz. Neysemoni can haftaya daha iyi olur inşALLAH değil mi?
Ben bu hafta listeye olumlu bir katkı sağlayamadım kusura bakmayın kızlar.
hoşgeldin canımKendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
yok kız geçmiş oku oku anca bitirdim
kk daki sapıkları yakalıyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?