Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar şekerlerim
25 gün aradan sonra bugün sibele gittim
sağolsun verdi gazı yolladı yine
dün kafayı sıyıran tartım yüzünden derece yapamadık çok sinir oldum bu duruma
dün aynı yerde 10 farklı sonuç verdi o yüzden tekrar tartıldım yine aynı şeyi yapınca hangisini yazıyım derken yetiştiremedimgerçi son dakika yapılan değişikliklerde art niyet aranabiliyor bazen ,o yüzden hayırlısı buymuş diyip teselli ediyorum kendimi

gelelim sibel raporuna

25 gün önce :92
bugün :88,5

çok mutlu oldum tartı sonucuna
rabbim kimseyi şişmanlıkla terbiye etmesin
yine güzel bir listeyle yolladı,paylaşırım birazdan

banuşum bu hafta ucundan kaçırdı 99 u ama haftaya 2 li rakamlarda olacak
bugünkü kilosu:100,7

ay maşALLAH sana monican tek rakibin türk hava yolları

Merhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayım
Kız senle meslektaş sayılırız ayollll. Yapı ressamıyım aslen isov dan mezun olmuştum. 5 yıl boyunca hastane ve havalandırma tesisatlarını çizdim. Sonra işletmeye girince ben mali müşavir olur alır yürürüm dedim hala olcam hamilelikti çocuklardı vs derken kaldı. Ondan öncede 6 yıl aynı yerde muhasebede çalıştım. Bakalım mert okula başlayınca vende ders çalışmaya başlıycam inşallah, şimdi doğru düzgün banyo bile yapamıyorum
Neyse işin zor şekerim ya bende az gezmedim şantiye şantiye.

haklısın vur kafasına zeytin tabağını
Yok ama cidden zoruma gitti. Ben 2 aksamdır zaten yoğurt yiyorum. Zeynep'in karnı tok oluyor o sadece bizle takılıyor. Ben de işten yorgun yorgun geleyim 1 saat ayakta beyefendiye 3 çeşit yemek yapayım. Insafsizlik. Bahanede sen bizle aynı yemeği yemiyorsu. .......................................

Evet her 2 konuda da haklısın evlat vatana millete anaya babaya hayırlı olursa arada bir uğrayıp yada telefon acip hal hatır sorarsa ne mutlu. Yok ben onun evine yerleseyimde bana gelin baksın. Oldu canım. Birde eskiden kadın erkeğin eline bakarmış. Kv de benim oğlumun parası diye otururmuş. Şimdi öyle degilki. Birde ben karşılıklı iyi niyet varsa bakarım. Beni köle gibi gördüğü an biter. Neyseki benim kv bana kaynanalik yapmıyor. Ama diğer gelinlere ...

Anca bitti

moni harikasın tek kelime ile. Maşallah sübhanallah. Arada sana şaka gerçek karışık takılıyorum ama cidden tebrik ederim. Gerçek kısmı beni geçecek olman diğerleri şaka

Isov ne? Birde yapı ressami mali müşavir havalandırma.... kız sen benden beter ne iş olsa yapmışsın ha işletme fakülte bende 5 yıl hastanede havalandırma yapıp hastane işletmesinde kaldın sandim bizimkilerin hayalleri o tarz olur hep. Biz şimdi istanbul finans merkezini yapiyoruz ya herkes 2. Üniversite işletme bankacılık vs okuma derdine düştü. Bankalar önüme geleni alıyor yaaa...

Tabiiii ondan eminim nevoşta çok güzel bakar, salonda iki dakika yalnız kalsınlar kıyamet kopmaya başlıyor.
Aaaa.. öyle deme birgün arkadaşa gittik 13 aylık bebeği var meme için mizirdanip duruyordu cocuk. Bizim Zeynep dayanamaz anne bebe aliyooo dedi. Bende evet annem ağlıyor dedim. Arkadaşı dürtü bebei vee aliyoo dedi. Sanki kendi emzirecek

kız betüş nerdesin btlbetul bir lafı var ne iş yapıyosun demiştim geçen sene
getir götür götür getirme niye getirdin şimdi götür demişti çatlamıştım gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…