- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.241
Olurrrr, merti satacak bir yer bulursam gideriz :)Bir aralar sık sık giderdim BGM ne :) zeynep'i alır gelirim birgün. çocukları lunaparka götürürüz beraber
Aramıza hoşgeldin :)Kendimden bahsedeyim:)) 1.62 boyum 67.9 kilom. Hedef kilo olarak ilk önce 62 düsunuyorum. :)) 28 yasindayim ve ögretmenim.
ay maşALLAHiyi akşamlar şekerlerim
25 gün aradan sonra bugün sibele gittim
sağolsun verdi gazı yolladı yine
dün kafayı sıyıran tartım yüzünden derece yapamadık çok sinir oldum bu duruma
dün aynı yerde 10 farklı sonuç verdi o yüzden tekrar tartıldım yine aynı şeyi yapınca hangisini yazıyım derken yetiştiremedimgerçi son dakika yapılan değişikliklerde art niyet aranabiliyor bazen ,o yüzden hayırlısı buymuş diyip teselli ediyorum kendimi
gelelim sibel raporuna
25 gün önce :92
bugün :88,5
çok mutlu oldum tartı sonucuna
rabbim kimseyi şişmanlıkla terbiye etmesin
yine güzel bir listeyle yolladı,paylaşırım birazdan
banuşum bu hafta ucundan kaçırdı 99 u ama haftaya 2 li rakamlarda olacak
bugünkü kilosu:100,7
Kız senle meslektaş sayılırız ayollll. Yapı ressamıyım aslen isov dan mezun olmuştum. 5 yıl boyunca hastane ve havalandırma tesisatlarını çizdim. Sonra işletmeye girince ben mali müşavir olur alır yürürüm dedim hala olcamMerhaba ben de Ayşe. Tekrar hoşgeldin takıma. Ben aslen inşaat teknikleri olup ne iş olsa yaparım modunda önce elektrik şimdi de mekanik tesisata el atmış durumdayım
Yok ama cidden zoruma gitti. Ben 2 aksamdır zaten yoğurt yiyorum. Zeynep'in karnı tok oluyor o sadece bizle takılıyor. Ben de işten yorgun yorgun geleyim 1 saat ayakta beyefendiye 3 çeşit yemek yapayım. Insafsizlik. Bahanede sen bizle aynı yemeği yemiyorsu. .......................................haklısın vur kafasına zeytin tabağını
Evet her 2 konuda da haklısın evlat vatana millete anaya babaya hayırlı olursa arada bir uğrayıp yada telefon acip hal hatır sorarsa ne mutlu. Yok ben onun evine yerleseyimde bana gelin baksın. Oldu canım. Birde eskiden kadın erkeğin eline bakarmış. Kv de benim oğlumun parası diye otururmuş. Şimdi öyle degilki. Birde ben karşılıklı iyi niyet varsa bakarım. Beni köle gibi gördüğü an biter. Neyseki benim kv bana kaynanalik yapmıyor. Ama diğer gelinlere ...Bunların kafaları aynı çalışıyor demek ki. Benim kv de öyle. Kızı ele gitmiş artık eşi izin verirse yanına gelirmiş vermezse gelmezmiş. O da bana oğlum bakar havasında. Ben de hiç heveslenme demiştim tepemin tasını attırdıgında. Bir de zaten yaşlanınca bana baksınlar diye çocuk yapıyor bunlar sanırım, kendi de itiraf etti. Ben ise hiç o gözle bakamıyorum evlada niyeyse. Kendi annem de baya safmış ki o da o gözle bakmıyor bana hiç. Sen kendin mutlu ol, vatana millete hayırlı evlat ol bana yeter derdinde.
Bu erkekler böyle şekerim, haklısın ne diyeyim :)
Iyice bdv'ye döndü burası yalnız
Anca bittiinşallah canım hepimiz sağlıklı kilolara inelim
ya aslında benim şapşik tartıya kurban gittik bu haftanedenini sonra yazıcam
hoşgeldin canım
yok kız geçmiş oku oku anca bitirdimlütfen ama 5 mesaj kuralına uyalım
Merti niye satıyorsun zeynep var ya çok güzel bebek bakar ...Olurrrr, merti satacak bir yer bulursam gideriz :)
Tabiiii ondan eminim nevoşta çok güzel bakar, salonda iki dakika yalnız kalsınlar kıyamet kopmaya başlıyor.Merti niye satıyorsun zeynep var ya çok güzel bebek bakar ...
iyi akşamlar şekerlerim
25 gün aradan sonra bugün sibele gittim
sağolsun verdi gazı yolladı yine
dün kafayı sıyıran tartım yüzünden derece yapamadık çok sinir oldum bu duruma
dün aynı yerde 10 farklı sonuç verdi o yüzden tekrar tartıldım yine aynı şeyi yapınca hangisini yazıyım derken yetiştiremedimgerçi son dakika yapılan değişikliklerde art niyet aranabiliyor bazen ,o yüzden hayırlısı buymuş diyip teselli ediyorum kendimi
gelelim sibel raporuna
25 gün önce :92
bugün :88,5
çok mutlu oldum tartı sonucuna
rabbim kimseyi şişmanlıkla terbiye etmesin
yine güzel bir listeyle yolladı,paylaşırım birazdan
banuşum bu hafta ucundan kaçırdı 99 u ama haftaya 2 li rakamlarda olacak
bugünkü kilosu:100,7
patates haşladım yemedi ,muz yemedi bir kere karpuz ısırdı babası şimdi leblebi aldı gelsi ondan yiyiyor malum ilaçla ishali kesmek istemiyorum maden suyu açtım içsin diye ama pek iştahı yok habire tuvalete koşuyoruznilsub nilgüş nasıl oldu oğlun?
Isov ne? Birde yapı ressami mali müşavir havalandırma.... kız sen benden beter ne iş olsa yapmışsınKız senle meslektaş sayılırız ayollll. Yapı ressamıyım aslen isov dan mezun olmuştum. 5 yıl boyunca hastane ve havalandırma tesisatlarını çizdim. Sonra işletmeye girince ben mali müşavir olur alır yürürüm dedim hala olcamhamilelikti çocuklardı vs derken kaldı. Ondan öncede 6 yıl aynı yerde muhasebede çalıştım. Bakalım mert okula başlayınca vende ders çalışmaya başlıycam inşallah, şimdi doğru düzgün banyo bile yapamıyorum
Neyse işin zor şekerim ya bende az gezmedim şantiye şantiye.
Çok geçmiş olsun canım ya.patates haşladım yemedi ,muz yemedi bir kere karpuz ısırdı babası şimdi leblebi aldı gelsi ondan yiyiyor malum ilaçla ishali kesmek istemiyorum maden suyu açtım içsin diye ama pek iştahı yok habire tuvalete koşuyoruz
Aaaa.. öyle deme birgün arkadaşa gittik 13 aylık bebeği var meme için mizirdanip duruyordu cocuk. Bizim Zeynep dayanamaz anne bebe aliyooo dedi. Bende evet annem ağlıyor dedim. Arkadaşı dürtü bebei vee aliyoo dedi. Sanki kendi emzirecekTabiiii ondan eminim nevoşta çok güzel bakar, salonda iki dakika yalnız kalsınlar kıyamet kopmaya başlıyor.
kız betüş nerdesinIsov ne? Birde yapı ressami mali müşavir havalandırma.... kız sen benden beter ne iş olsa yapmışsınha işletme fakülte bende 5 yıl hastanede havalandırma yapıp hastane işletmesinde kaldın sandim bizimkilerin hayalleri o tarz olur hep. Biz şimdi istanbul finans merkezini yapiyoruz ya herkes 2. Üniversite işletme bankacılık vs okuma derdine düştü. Bankalar önüme geleni alıyor yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?