Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa maşallah sana monis
Aynen öyle. Benim kv de beni köle demeyelim ama bi nevi "ben yatayım gelin çalışıp iş yapsın" gözüyle gördüğü için soğudum kendisinden zaten. Laf sokmaz etmez o konuda hakkını yiyemem ama bu tarz davranışları var maalesef.
Kızlar benim şeker orucu bugün sezon arası verdi öyle diyim :)))) salı tekrar başlayacağım.
Seninki de Ozlem'inki gibi 15 tatile mi girdi :)
Ya çok geçmiş olsun kuzuya

sağol canım hemen soldu yüzü bembeyaz

kuzuya geçmiş olsun nilgünüm

İsov : İstanbul Sanayi Odası Vakfı Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
Eskiden adı Zincirlikuyu yapı meslek lisesi idi.
Mezun olunca işte bu havalandırma işlerini yapan firmaya başladım. Sonra baktım piyasası yok, imzalı adam tercih ediyorlar gerçi şimdilerde öyle değildir belki bilmiyorum, bende işletmeden mezun olunca muhasabede çalışmayı tercih ettim. Sektör değişikliği yaptım kız alt tarafı. Eskisinde 5 sene muhasebede de 6 sene çalıştım sektördedirler hariç firma değiştirmeden. Sonra da iş bulamadım zaten

Ay kıyamam yaaa delikanlıyız ama anaçızda galibaaaa

zincirlikuyu yapı meslek eşimde oradan mezun

sağol canım hemen soldu yüzü bembeyaz
Sıcaklardan mi acaba? InşALLAH mikrobik birsey değdir. Yazık yaa...
hem artık supriz yumurtanın sürprizi de ayri satılıyordu. :) Acayip zeki bir çocuk masallah. Bu arada çocuklar zekayı anneden alırlarmış. Çünkü erkek geninde zeka kromozomu yokmuş. Anasının oğlu :)

Sorma Şeymacım ya, kociş resmî tatil yaptırdı

uyanık seni umutunda bu gece uyuyası olurmuş
Gündüz çok yorulduğu gecelerde uyuyası gelebiliyor aslında, zorla emziriyorum çocuğu :) o zaman da cok ikilemde kalıyorum. Bi yanım uyuyan cocuga dokunma zaten gündüz uyumuyor diyor, bir yanım da daha cok küçük acıkır farkına varamaz belki de emzireyim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…