- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.281
mikrobiksede doktorumuz 3 günden önce ishali kesmek doğru değil demişti çünkü bağırsak mikropları atmak için savunma yaptığı için ishal olunuyormuş ishalle mikropları atmak için hahaha bugun zaten söyledim bak süpriz yumurta yediğin için hasta oldun diye almıcam bir daha diyoSıcaklardan mi acaba? InşALLAH mikrobik birsey değdir. Yazık yaa...
hem artık supriz yumurtanın sürprizi de ayri satılıyordu. :) Acayip zeki bir çocuk masallah. Bu arada çocuklar zekayı anneden alırlarmış. Çünkü erkek geninde zeka kromozomu yokmuş. Anasının oğlu :)
olacağı o zaten
emzir iyi yapıyosun ufak daha annesiGündüz çok yorulduğu gecelerde uyuyası gelebiliyor aslında, zorla emziriyorum çocuğu :) o zaman da cok ikilemde kalıyorum. Bi yanım uyuyan cocuga dokunma zaten gündüz uyumuyor diyor, bir yanım da daha cok küçük acıkır farkına varamaz belki de emzireyim diyor
görence 18 yaşında yeni reşit olmuş sancakHeeee nilgüşü bekliyom ben. Yok kız beklemiyim, yaşlanırım ki,ben Salı'ya aynen devam.
Benim zamanimda zincirlikuyu yapı meslektiİsov : İstanbul Sanayi Odası Vakfı Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
Eskiden adı Zincirlikuyu yapı meslek lisesi idi.
Mezun olunca işte bu havalandırma işlerini yapan firmaya başladım. Sonra baktım piyasası yok, imzalı adam tercih ediyorlar gerçi şimdilerde öyle değildir belki bilmiyorum, bende işletmeden mezun olunca muhasabede çalışmayı tercih ettim. Sektör değişikliği yaptım kız alt tarafı. Eskisinde 5 sene muhasebede de 6 sene çalıştım sektördedirler hariç firma değiştirmeden. Sonra da iş bulamadım zaten
Bende öyleyimdir. Erkek gibiyim aslında. Ev işi bana göre değil. Ben para kazanıp getirmeyim. Bana hizmet edilsin isterim ama oAy kıyamam yaaa delikanlıyız ama anaçızda galibaaaa
Ay senin eşte meslektaş.zincirlikuyu yapı meslek eşimde oradan mezun
Liste yine süper.Eki Görüntüle 2021273
Yeni listem kızlar
oğluşuma yatalım diyorum yok diyo hemde yoğurdum var sargıda 12 de çıkartıcam geç olunca ekşiyo iyi olmuyonilsub saat 11e geliyor. Yat uyu Sen de. Yatak seni cagirmaz ama. Senin nöbetin var. Tekrar geçmiş olsun canım. InşALLAH hemen geçer.
Ben yattımevettt....gelelim hedeflere...haftalık,aylık,bayramlık...
birde bizim pazartesi kilo bildirimlerimiz vardı...ve pazartesi bildirimleri....
listeler az sonra geliyor herkes hedeflerini yazsın mutlaka
iyi uykular canım pazartesi yazarsın
sende son halinin fotosu koy bakalım30 haziran hedeflerin unutmuş değilimama süre geçtiği için muafsınız
pazartesi kilo bildirirken ölçülerinizi de alın onları da bildireceksiniz
Sana daiyi uykular canım pazartesi yazarsın
kaçış yok deseneiyi uykular canım pazartesi yazarsın
Ay o beni.de aklıma geldisende son halinin fotosu koy bakalımfark vardır mutlaka
sende son halinin fotosu koy bakalımfark vardır mutlaka
bugün aklıma geldi banuşla çekelim foto diye, çıkışta kimseyi bulamadık haftaya çekeriz dedikAy o beni.de aklıma geldimoni bir before after yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?