Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olacağı o zatenmoni toptan kapatcak kk yı

emzir iyi yapıyosun ufak daha annesi

görence 18 yaşında yeni reşit olmuş sancakyaşlanırmış
Bıdı bıdı, kendin diyordun burda yaşlanıcam diye. nene olurum nene seni beklersem, yaşım genç demedim ki herkesler biliyor zati yaşımı ki.
Hem ben fit gezerken sen koca totişinle yetişemezsin de bana ahahahaaaaaa
Hadi verdim gazı

21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

7 haftada 10 kilo diyorum. Bu da 69 eder.. Bunun için yapmam gerekenlere dair bir planım da var. Yaşayalım görelim bakalım :)

Yok kızzzz delü, ben mezun olduktan çok sonra değişti adı zaten. 96 mezunuyum ben :)) aramızda öyle aman aman bir yaş farkı yok ki kuzucum.

21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>73,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >>

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

Canım geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir. Bu işin en kötü tarafı susuz kalma riski ama sen onu dengelersin bence..
Sağol canım evet bol su takviyesi yapmak lazım ama sade sudan ziyade elektrolit takviyeside yapmak lazım ama çocuk olduğu için öyle karışımlı suları içmiyor malesef
Kusmada başladı kızlar yatak yorgan battı değiştirdim şimdi

Memnun oldum Hatice. Ne öğretmenisin? Nerede yaşıyorsun? Bir bakmışsın komşun bizim takımdaymış belli mi olur

Türkçe öğretmeniyim canim. Manisaliyim ama Doğuda ögrwtmenlik yapiyorum. Komsumun burda olmasi mumkün degil çünkü o kilo almaya çalisiyor :))))))))))

Egeliyim canim. Manisaliyim. Sen nerelisin ? Ortak yönumuz cokmuş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…