Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim hedefim 2 kilo vermek cumaya kadar. Yani 65.9 insallah :))

Canım gecmis olsun.. insallah iyidir simdi.

Günaydın herkese
Bizde sabah yine aynıydı. 5:30 ve gaz. Ya şu gaz dönemi bitse keşke artık. Cocuk uykusundan uyanıyor ya
Sonra gene yanıma aldım, bu saate kadar emerek uyuttum. Yoksa o saatte tüm ev halkını kaldırırdı vallahi.
Valla sana baktıkça kendimi görüyorum
Egeliyim canim. Manisaliyim. Sen nerelisin ? Ortak yönumuz cokmuş :)))
Aydınlıyım ben de :)

14 TEMMUZ -1 EYLÜL BAYRAM HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

0zlem >>? >>69

@inatettimolacak>>? >>

moni >>89,5 >>79,9 abovv çok mu attım ne

fancynancy >>74,5 >> 69,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

lydznp >>83,2 >>

nilsub >>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

morordek >>68,5 >>
65,9

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >>

BAYRAM HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN KIZLAR 7 HAFTA VAR BAYRAMA

Bayrama kadar genelde annemin yanında olacağımdan çok büyük bi hedef koyamadım. Gerci yazlıkta yüzme şansım olacak Umut'tan vakit kalırsa ama bilemedim ben onu:)

21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

@servey>>70,3>>

0zlem >>? >>

@inatettimolacak>>? >>

@moni >>89,5 >>87,5

@fancynancy >>74,5 >>73,5

@Cikilatacanavari>>76,7 >>

@lydznp>>83,2 >>

@nilsub>>78,8 >>

@wendigo>>66,3 >>

@morordek >>68,5 >> sabit

@dennisgo >>78,8 >>

@betulbtl >>68,5 >>

@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN

Haftalık hedefim de sabit kalabilmek, yolculuktu, akraba ziyaretiydi derken saçma sapan bi beslenme düzenim olacak bu hafta

Herkese günaydin :))Kahvalti ve spor zamani:))
Günaydın:)
moni Malesef haftalık hedef koyamicam.Senin haberin yoktur gecen hafta tartım kırıldı tartılma imkanım yok.Şuan kac kiloyum onuda bilmiyorum!
Ama saglıklı beslenmeye ve spora devamm..
Sağlıklı mini poğaçalar ve sağlıklı mini şekerparelerle mi?
Şimdi nasıl ogluş?

Türkçe öğretmeniyim canim. Manisaliyim ama Doğuda ögrwtmenlik yapiyorum. Komsumun burda olmasi mumkün degil çünkü o kilo almaya çalisiyor :))))))))))
Komşun derken kapı komşunu kastetmedim. mahaekanae yan mahalle yakın semt vs vs... gibi mesela fancynancy benim komşum. Aramızda yaklaşık 20km var ama yolumun üstü. Eski oturduğum semt

Hoş bulduk, ben de Hatice . Beraber zayiflariz insallah :)))
Muhtemelen sen zayıflarsın da Nilgunu bilmiyorum. Ben takıma girdiğimde 92ydim nilgum 79. Şimdi ben 83 Nilgun 78e indin mi nilsub ? canım ortim benim. O zayıflayacak dimi Nilgunum
Ne yalan söyleyeyim sen doktora öğrencisiyim falan dediğinde kim milyoner olmak istere çıkan zatlar gibi olduğunu düşünmüştüm. Kız sende bizim gibi halktanmışsın yaaa....
Adamın birine santrayi sordu o da akademisyen yada olma yolunda oyle biri işte bilmiyorum dedi. Biride 1 deste iskambil kağıdın kaç adettir dedi iskambil kağıdı ne dedi bende öyle insanların fanusta yaşadığını düşünmüştüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…