- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.441
Ay birde anlatmış utanmadan ;(Yok canim kakaolu cikolata parcali..
Esim 1 kutu almis ama onlar hemen yemeye basladi.Ben biraz bekledim oyle yemeye basladim. Böyle kibar kibar, narin narin, azcik azcik ve bekleye bekleye yedim tatlimm.
Normalde hepsini tek basima bitirebilecek potansiyeli olan bir insanim ve cok severim..Ama oyle cok yememek lazim..
Akşama kirazın yanına 2yk kaşığı yoğurtta yeseydin on numara olurmuşBari birde menü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates
5yesil 5siyah zeytin
Ara
2 gunkurusu kayısı
1tane ceviz
Oglen-akşam 15.00
Tavuk göğüs yağsız
5yk Mantar sote
Kıvırcık salata
Ara 6-7tane çilek 1 dilim ananas
Ara 10-15tn kiraz
Su henüz 1.5lt ama daha içeri..
Spor zeynepin peşinde 30dk park kosusturmacasi
Tabi aslında haklısın 1 kutu dondurmayi görgüsüz gibi yersen kalorisi çok. Ama kibar kibar yavaş yavaş yersen sıfıra yakın kalorisiYok canim kakaolu cikolata parcali..
Esim 1 kutu almis ama onlar hemen yemeye basladi.Ben biraz bekledim oyle yemeye basladim. Böyle kibar kibar, narin narin, azcik azcik ve bekleye bekleye yedim tatlimm.
Normalde hepsini tek basima bitirebilecek potansiyeli olan bir insanim ve cok severim..Ama oyle cok yememek lazim..
O kirazları Zeynep'in önünden zor çaldım kızAkşama kirazın yanına 2yk kaşığı yoğurtta yeseydin on numara olurmuş
Yoğurt yine yerim canım. Kirazı yiyelim epey oldu. Bu akşam yoğurt kürü de yapacağım inşALLAHAkşama kirazın yanına 2yk kaşığı yoğurtta yeseydin on numara olurmuş
çok şükür geçti gibiZıplıyorsa iyilesmistir
70 mi yok artık inanmam
Canım sen bana ilk hedef kilom 60 demistin ya aslinda yarismadan mezun olmak istedigin kiloyu yazmamız gerekiyor. 58 yazayim mi yoksa daha da inecegin bir kilo var mı? :)
protein günü mü bu menü listen mi böyleBugunkü menüm:
Sabah: 2 yumurta
Sirkeli su
Ara: Yeşil cay
Öğle: 4 y.k. yoğurt
Ara: Yesil cay
Aksam: 2 yumurta
2 y.k. yogurt
Spor: 200ip atlama
2saat bisiklet sürme
yeme yolarımKizlar derin dondurucuya manti atmistim onu yapicam birazdan ama ben yemicem.
Hic birsey yiyesim yok hicc..
işte monican farkıben inanıyorum nilgüşüm
haftalık hedefini de yaz şekercim
Herıldın çıtırız kız biz daha
o kadar diyosun ohhhhHahahaaaaa ay valla gülmekten gözümden yaş geldi. Çok alemsin nilgüncüm yaaaaa
sana iyi haber bu hafta sana yaklaşmış olabilirimbakalım. Yarın tartılamıycam ama cumaya eksi gelebilmek için gerekirse sadece kahve ve yoğurtla yaşamaya planlıyorum birkaç gün
he ona göre işteAman aman rütbeme dokunma sonra ikimizde boşlukta hissediyoruz
tabi sonuçta bir emek var canım her sabah 6 da kalkıyorum yaz kışALLAH kolaylık versin Nilgun. Ne kadar makinada yapsa zordur. Şimdi senin buzağıların mi olacak? Foto isteriz artık
Tabi aslında haklısın 1 kutu dondurmayi görgüsüz gibi yersen kalorisi çok. Ama kibar kibar yavaş yavaş yersen sıfıra yakın kalorisi
babası uşak istemiş ama kız babayı dize getirmişO kirazları Zeynep'in önünden zor çaldım kızonune aldı koca kaseyi sadece babasıyla o yiyecekmis birde yavaştan yavaştan hazırlanıyor. Bir bluzunu değiştirtti. Saçına toka takdirdi baba hadi atti diyor. Ben evde kalacakmışım. Ama babası bensiz gitmez
ay bende mi yapsam ama geç oldu perşembe akşamı yapayım bendeYoğurt yine yerim canım. Kirazı yiyelim epey oldu. Bu akşam yoğurt kürü de yapacağım inşALLAH
sabah beyaz ekmek mi yedin birde mücver nasıl yağda kızaran mıMenum;
07:00
Avuc ici kadar ekmek arası bol yesillikli mucver
1 salatalık
10:00
3 yk yulaf ezmesi
1 tk keten tohumu
1 c.b süt
2 damla bal
13:30
2 h.yumurta
Salatalık
Ceyrek simit
16:00
Az caklitli dondurma
18:30
1.yk manti (kızimdan kaldi yemicektim normalde)
3 yk yogurt
Aksamda azcik kuruyemis yerim.
3 L su
3 t.kahvesi
1 soda
Spor:
50 dk yuruyus
evet canım iyi gibi neden olduğunu anlamadım daha çarşaf yıkıyorum sabahtan berinilsub kuzu iyilesmis canim gecmis olsun.. meyveye filan sardiysa sokakta yikamadam yemistir belki senin gozun görmüyoken,uyariver yikamadan yemesin bisey yazin cok tehlikeli bu ishal isi allah korusun
çok şükür geçti gibi
bak ta gör inanmazmış
protein günü mü bu menü listen mi böyle
yeme yolarım
güzel sen çabuk 58 olacaksınSelam kızlar bugün çok vaktim olmadı. Ancak yazabiliyorum
Bugünkü menüm;
Sabah
2 wasa , 2 light karper peynir, 6 zeytin
Ara ; filitre kahve
Öğlen ;1 dilim tam tahıllı ekmek
6 yemek kaşığı kıymalı taze fasülye
Ara; filitre kahve
Ara; 1 adet tarçınlı nektar +2 ceviz +Yeşilçay
Akşam ; 1 dilim tam tahıllı ekmek
6 yemek kaşığı kıymalı taze fasülye
4 kaşık yoğurt
Ara ; Yeşilçay
Spor ; yarım saat Leslie ile yürüyüş, 1 saat koşu bandında yürüyüş+koşu
Minimum 3 litre su (2,5 litresi içildi 1,5 litresi tarçın zencefilliydi)
afiyet olsun ama az gibiydiEvde olanlardan yedim :)) öyle denk geldi
tabi de az dan ziyade dengeli yemek lazım yoksa vucut kilitleniyo bir yerden sonraAz yemek lazim:))))))
Ağzından bal damlıyor canım. Bir daha söyle :)güzel sen çabuk 58 olacaksın
Ağzından bal damlıyor canım. Bir daha söyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?