- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.461
tabi de az dan ziyade dengeli yemek lazım yoksa vucut kilitleniyo bir yerden sonra
nilgün denizle şu anki kilonuz ve hedefleriniz aynı dikkat ettin mi?21 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
@servey>>70,3>>
0zlem >>? >>muaf@moni >>89,5 >>87,5
@fancynancy >>74,5 >> 73,5
@Cikilatacanavari>>76,7 >>
@lydznp>>83,2 >> 82.5
@nilsub>>78,8 >>76,8
@wendigo>>66,3 >>
@morordek >>68,5 >>68,5
@dennisgo >>78,8 >> 76,8
@betulbtl >>68,5 >>
@Egeliegeli >> 67,9 >> 65,9
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
@servey @Cikilatacanavari @nilsub @wendigo B Betulbtl
aaa hedefleri yazsanıza yolcam saçınızı başınızı
sen yazınca farkettimnilgün denizle şu anki kilonuz ve hedefleriniz aynı dikkat ettin mi?
o da beni geçernilgün denizle şu anki kilonuz ve hedefleriniz aynı dikkat ettin mi?
Bence minimum bir kilo gider daha bile fazla olabilirşimdi yemekten sonra tartıldım 78,8 çıktım sabaha daha iyi olur inşALLAH
regli şişliğide var anlaşılan
Ben de şimdi farkettim.. Hadi bu hafta hedeflerimizi gerçekleştirelim Nilgün :)sen yazınca farkettim
şimdi yine tartıldım 78,7Bence minimum bir kilo gider daha bile fazla olabilir
hadi bakalım dediğin gibi olsunBen de şimdi farkettim.. Hadi bu hafta hedeflerimizi gerçekleştirelim Nilgün :)
Başladın bile vermeye :)şimdi yine tartıldım 78,7papatya çayı yaptım kendime misss
ağzından bal damlıyorBaşladın bile vermeye :)
Koşu bandı evde canım. Salona gitmiyorum. Bazen parka gidiyorum. Onun dışında evde spor yapıyorumay sorma yarında eliptik yapmaya başlayayım çok ara verdimkoşu bandın evde mi salona falan mı gidiyorsun
ah çok iyi koşu bandı ile manyetik eliptik arasında kararsız kalmıştım manyetik eliptik aldım 45 dk ile 60 dk arası yapıyorumKoşu bandı evde canım. Salona gitmiyorum. Bazen parka gidiyorum. Onun dışında evde spor yapıyorum
Eliptik çok iyi olur yarın mutlaka başla. Ne kadar süre yapıyosun?
Ben spor salonunda eliptik daha çok kullanırdım. Bence daha etkiliydi. Ama koşu bandında koşmazdım o zaman. Şu an koşu bandından da memnunum. Bugun 1 saat yaptım 515 kalori yaktım. Eliptik ile daha fazla yakılır bu süredeah çok iyi koşu bandı ile manyetik eliptik arasında kararsız kalmıştım eliptik aldım 45 dk ile 60 dk arası yapıyorum
koşu bandı kullanmadım ama eliptik çok zevkliBen spor salonunda eliptik daha çok kullanırdım. Bence daha etkiliydi. Ama koşu bandında koşmazdım o zaman. Şu an koşu bandından da memnunum. Bugun 1 saat yaptım 515 kalori yaktım. Eliptik ile daha fazla yakılır bu sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?