- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.481
Ben bazen kuzenimle skype ile konuşarak yapıyorum, müzik dinliyorum,film izliyorum.. Çok keyifli oluyor.koşu bandı kullanmadım ama eliptik çok zevklikulaklıklarımıda takıyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
en güzeli yoksa sıkılıyor insanBen bazen kuzenimle skype ile konuşarak yapıyorum, müzik dinliyorum,film izliyorum.. Çok keyifli oluyor.
Başlarken 30 kilo vermem gerektiği için kilo vermek benim için sevimli bir durum değildi, onu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum kendimce :)
Bence bu çok iyi düşünülmüş kim önerdiyse tebrikler :) sabah yazalım bakalım kaçız. Bu hafta biz 2 kilo veriyoruz sıkı çalışmalıyız :)dennisgo yarın sabah ta aç karnına tartılıp buraya yazıyoruz pazartesi bildirimi diye hafta sonu kaçamaklarının onune geçmek için
ay sorma çok mu attım neBence bu çok iyi düşünülmüş kim önerdiyse tebrikler :) sabah yazalım bakalım kaçız. Bu hafta biz 2 kilo veriyoruz sıkı çalışmalıyız :)
Hiç de atmadık olabilir neden olmasın :) evet nasıl denk geldi öyle bilmiyorum ama güzel bir tesadüf olmuş. Hem de motive edici iki kilo vermek için birbirimizi zorlarız :)ay sorma çok mu attım nehayırda hem kilolarımız hem hedefimiz nasıl tutmuş ama bu kadar olur
inşALLAH diyelim bakalım hadi bu hafta hedefimize ulaşalım haftaya yine ortak bir hedef koyarırHiç de atmadık olabilir neden olmasın :) evet nasıl denk geldi öyle bilmiyorum ama güzel bir tesadüf olmuş. Hem de motive edici iki kilo vermek için birbirimizi zorlarız :)
Yeni ortin deay sorma çok mu attım nehayırda hem kilolarımız hem hedefimiz nasıl tutmuş ama bu kadar olur
fesatsın fesat
Yeni bir ortilige giden konuşmalar okudum, o yüzden yazdımfesatsın fesat
o kaaaaaaaaaaaaa msj da orti kelimesi geçmiş mi hiçgit yat umut uyudumu hakket yazmadın bugun bişe
yok ortilerime laf söyletmem
Aynı kiloda olup aynı hedefi paylaşıyoruz :) haftaya yine aynı kiloda olacağız muhtemelen :)
Çocuk gezmek istiyormuş meğeryok ortilerime laf söyletmemiçin fesat
iyi hadi maşALLAH4. ayı doldurduktan sonra rahat atacak gazını azcık daha sabır annesi
Ah yok canım sen inersin de bu Nilgün yerinde sayıyor olur :)Aynı kiloda olup aynı hedefi paylaşıyoruz :) haftaya yine aynı kiloda olacağız muhtemelen :)
öyle deme bi bakmışsın sıpa kadar olmuşlar seni beğenmiyorlarÇocuk gezmek istiyormuş meğer4. aya daha çok var, çocuğun ömrünün 2 katı
Aynı kiloda olup aynı hedefi paylaşıyoruz :) haftaya yine aynı kiloda olacağız muhtemelen :)
bak bak sevmiş beni işte ortim olmak isterse onuda okeye dörtlü alırız işteAh yok canım sen inersin de bu Nilgün yerinde sayıyor olur :)
Olsun valla, bence cok iyi oluröyle deme bi bakmışsın sıpa kadar olmuşlar seni beğenmiyorlar
ay oda doğru ben şimdi bebek bakamam çok zor alıştım akşam yat sabah kalkOlsun valla, bence cok iyi olur
Seni sevmeyen ölsün diyip damardan gireyim ben de madembak bak sevmiş beni işte ortim olmak isterse onuda okeye dörtlü alırız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?