- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #251.981
En gec pazartesi sizde fotolarAma senin boyun uzun maşallah güzel gelin:) bak albume foto atcan unutma boydan bir zahmet yuzunde görünsün
Düğün öncesi son 1 ay çok kötü geçti sonrasında güzel bi diyet yapicam Max 5 ay veriyorum kendime 60 icinMaşallah ya yolu yarılamışsın bence kalanı da halledersin. Düğün sonrası önemli bence çok sıkma kendini tamam ama salma da benim gibi
1.69kaç kere dicem
Ee uzunmussun dicektim tuzana düştüm senin beden kitle indeksine göre en çok 56 olman lazım
Fotoda o kdr durmuyon1.69kaç kere dicem
Emzırmeye zararı yokmus kı
Regulatör görevı görüyormus hem de mınık dozda gunde yarım tablet belkı toparlar benı ne dersın
Kız arkadasım gecende tıramısu yapacak dıye gıtmedım ona dusun
Ama evde tıramısunjn sulalesını yedım
Valla yedim yana yana
Kizlar yazdiklarinizi okudum. Bu arada ben diyet yapamayacagim galiba. Moralim cok bozuk. Bir suru sıkıntı... Devam edersem burdan yazarim yine. Ama okumaya devam edecegim.
1.69kaç kere dicem
Cumaya benim de ne çıkar Allah bilir. Memlekete gidiyoruz bugün, gelsin anne yemekleri
Ne yedin gııı kaçamak yok dimi
1.69kaç kere dicem
hadi bekliyoruz fotoları meraklaEn gec pazartesi sizde fotolar
Düğün öncesi son 1 ay çok kötü geçti sonrasında güzel bi diyet yapicam Max 5 ay veriyorum kendime 60 icin
Ee uzunmussun dicektim tuzana düştüm senin beden kitle indeksine göre en çok 56 olman lazım
serveyim düşmüşFotoda o kdr durmuyon
Muh oldugumdan az cok ölçülerde hassasım oysa kı
yok kız ekmek yemedim 2 bardak buz gibi ayran içtim aferin bana dimiSaçmalama canım, mantıklı düşün, emzirirken hiç bi kimyasal girmesin vücuduna.
bol ekmek yedirir acı acı off, olsa da yesek..
inşallah çözersin sıkıntılarını.
o kadar uzunmusun sen dicektim meğer vasfiyelik girmiş araya
büyük gün bugün mübebişle iyi yolculuklar size. görümcenler gitti mi?
ben cumaya rulo pasta yapıcam o zaman yicem kaçamak falan yok banano kaçamak... dondurmaaa diye böğüren iç sesime rağmen......
yerdim de çabuk itiraf etmişsin
anam en küçük dondurma bile çok kaloriliayyy şu hani gülse birsel reklamına çıkıyo ya ekrana yapışççem nerdeyse o dondurmadan istiyoruuuum((( o hatunda ne zayıf bee.... tabi boyda var maşallah...
hadi bekliyoruz fotoları merakla
bırak 55 yı 60 olsam razıyım
serveyim düşmüştuzakıma
yok kız ekmek yemedim 2 bardak buz gibi ayran içtim aferin bana dimi
hahaha isterdim 1,69 olmayı
ben cumaya rulo pasta yapıcam o zaman yicem kaçamak falan yok banataaaa cumaya nasipse
anam en küçük dondurma bile çok kalorili
neler yazdın bakayım altınahımmm gördüm ben onu :)))
aman beee yemiyoz zaten... hayal ediyorum ama fantazilerimi süslüyor...
Direnmem vallaHiç direnme anne yemeklerine
Ay evet canım bugün, bakalım bizi neler bekliyor yolculukta, birazdan çıkacağızbüyük gün bugün mübebişle iyi yolculuklar size. görümcenler gitti mi?
Kız ne dusmesıhadi bekliyoruz fotoları merakla
bırak 55 yı 60 olsam razıyım
serveyim düşmüştuzakıma
yok kız ekmek yemedim 2 bardak buz gibi ayran içtim aferin bana dimi
hahaha isterdim 1,69 olmayı
ben cumaya rulo pasta yapıcam o zaman yicem kaçamak falan yok banataaaa cumaya nasipse
Hoşgeldin evet burda motivasyonun artar ne güzel spora da gidiyormuşsun verecek kilonda çok değil hadi bakalım hem tekrar hoşgeldin hemde kolay gelsinMerhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorumkurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek.
Hoşgeldin evet burda motivasyonun artar ne güzel spora da gidiyormuşsun verecek kilonda çok değil hadi bakalım hem tekrar hoşgeldin hemde kolay gelsin
hem uyanık hem huniliKız ne dusmesı
Aksıne o kdr durmuyon dıyorummyaa
vay yine süperBugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık
Ara şekersiz sütsüz filitre kahve
Öğlen : 120 gr ızgara et, yeşil salata 2 dilim çavdar ekmeği
Ara : 3 kayısı, 5 fındık
Akşam ; 5 kaşık kabak,4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara Yeşilçay
3 litre su( 2 tl içtim şu ana kadar, 1 litresi ödem atıcı )
Henüz spor yok.. ilerleyen saatlerde umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?