Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah ferihancigim o haftada birkac kilo vermek olacak sey degilki tatlim.-
ama ilk basladiysan diyete ilk hafta icin gecerli olabilir ama biz zaten diyetteyiz öyle cok mümkün degil fazla ümit baglama canim . ama sana birsey diyeyimmi haftada bir kilo inanilmaz güzel bir kilo.. keske gitse söyle her hafta bir kilo bir kac ay icinde caki gibi oluruz valla.
baskalarinin görüp zayifladigini farketmesi ne kadar güzel moral oluyor degilmi?
benim cocuklarim nerdeyse hergün söylüyorlar canlarim . annecim boynun uzadi cöp gibi kaldin diyen bile var. 83 kiloluk cöp.aklinialirimsmile
yani yavrularim cok ugrasiyorlar kilo verip mutlu ilk bastada saglikli olayim diye. ne zaman diyete baslasam biri benimle yürüyüslere cikar digeri birseye ihtiyacim varmi diye bakar. inan cocuklarim sevinsin diye istiyorum en cokta kilo vermeyi.

ay reyhan ablaaaa ne güldüm 83 kioluk çöpe :)) hehe sen burdasın diye seni kaçırmadan yazayım dedim diğer mesajlara sonra cevap yazacağım eve henüz geldim ne yaptım hemen anlatıyımda ayça ödev yapacak pcyi alıp...

bu gün alişle çıktık alışverişe ama diğer kızlara inat bununla zevklerimiz hiç bağdaşmıyor nedense, neyi tuttuysam aman onumu beğendin yok şaka yapıyorsun anne o güzel değil ki filan deyip sinirlerimi atlattırdıkaydirigubbakcemile3 öyle fıttırdım ki ayçaya telefon ettim bilmeyenler için yazayım ayça en büyük kızım üniversitede okuyor, o da dersten yeni çıkmış okulada yakın bir yerdeydik dedim ki hemen gelin yardıma yoksa delireceğimsempatiksalakcinni arkadaşıyla geldiler zemuszemus girdiğimiz tüm mağazalarda ben daha bir şey söylemeden benim az önce beğendiğim kıyafetleri alıp işte bu çok güzel bunu giy şunu dene dediler kaydirigubbakcemile3 aliş şaşırdı bu duruma bende gülüp durdum kaydirigubbakcemile3
ablalarının aksine aliş sarışın bir kız denediği elbiselerden birini çok beğendik böyle baharlık tiril tiril rengi yaşına uymasada boy en hepsi olduğu için çok yakıştı siyah bir elbise ve siyah dantelli bir babet aldık öyle güzel oldu ki babamız eve gelince bayıldıyerimseniben daha yaş 10 ama 18 yaşında gibi duruyor, mezuniyet yemeğine ablaları ile gidecek eve gelince ablaları aldı bir telaş ikiside alişin yanında ufacık duruyor biri gitti topuklu ayakkabı arıyor biri elbise deniyor kaydirigubbakcemile3 fotolarını gösteririm o zaman anlarsınız sanki ufak en büyükkaydirigubbakcemile3

bende biraz moralimi düzelttim bir elbiseyi çok beğendim ve hemen aldım opuyorumnanaktan kızlarda çok beğendiler.. ama tabiki ufak beden aldım şimdi için değilohaoldumsmile içine girebilmek için çabalarım belki dedim..
işte günümüz böyleydi.. ayçanın sınıf arkadaşının annesi gelmiş izmirden onunla tanıştık bir yerde oturduk o yüzden geç kaldım edebiyat öğretmeni bir bayan ve iyi anlaştık kızlarımız gibikaydirigubbakcemile3

reyhan abla senide kaçırmışım ya neyse :))
yarın burada çok vakit geçireceğim bildirim için bu yüzden kaanın fotolarını yarın silerim diye bıraktım..

tombilicim ben dikerim diye düşünmüşsün elbiseyi ama dediğin gibi hangisine yetişeyim iki günümü vermem gerek ki dikeyim istediğim gibi, üstelikte çok yoruldum son zamanda çok el işi filan yaptım biliyorsun usandım biraz dinleneyim...

kendinede elbise almissin galiba canim? nasil birsey anlatsana bolmu oturan cinstenmi tek parcami?
bende var birtane tek parca hemde oturan cinsinden icine girersem resim cekecegim inan :)) simdi komik oluyor. göbek dahil tüm kivrimlar yuvarlak ve cukurlar bilumum engebeler gözler önünde kaydirigubbakcemile3

evet ablacım aldım kendimede bir elbise nasıl anlatıyım kumaşı jarseye benziyor yumuşacık siyah ve beyaz minik minik çiçek desenli yakası kare hafif göğüs dekolteli ve göğüs kısmını lastikli dikiş dolduruyor ince makine lastiği ile dikilir ya ondan tam göğüs kısmı ve sırtı böyle lastikli ve göğüs altından aşağı hamile elbisesi gibi duruyor eve gelince gökçeye giydirdim çok güzel durdu :)) benim sığmam mümkün değil tabiki ...

bir şey anlatmak için gelmiştim bende.. bu gün kızar karınımız aç dediler bende bir şeyler ısmarlayayım dedim restoran kısmına çıktık orda alişin sınıfından bir veliyi gördüm ama aliş göstermese kadını tanıyamayacaktım geçen yıl son gördüğümde 110 kiloydu şimdi ise 60 ya var ya yok nasıl sinirlerim zıpladı ben neden böyle olamadım bir türlü diye...hemen sordum tabiki ama özel bir şey yapmadım stresten dedinaniknanik ben de inandım, kesin ilaç filan kullandı kısa sürede nasıl verilirki üstelik neden saklasın amannn işte böyle... biz de olalım bizede imrensinler nolurrr yaaaaaavereliniortak

ii geceler kızlar nasılsınız
kallistecim bozma moralini takım gayet ii
biz memnunuz inan
herkesin motivasyonu ii bence
yaz geliyor hele havalarda ısınınca kimseler kalmaz olsun giren okur birşeyler yazar ve çıkar napalım
bakalım yarın kilo nolucak
a e olun hrs ii geceler...

evet canım tek ve en iyi tedavisi bu birde arada boyunluk takıp boynunu dinlendirebilirsin,ama yazdığım gibi ne kadar yüzersen okadar iyi ve kaliteli yaşarsın,aynen ancak çeken bilir benimde sol kolum ve elim öyle bazen sol tarafım tamammen tutmuyor sanki,sırt,boyun ve omuz ağrılarıda düzleşmeden dolayı olurmuş sanki kalp ağrısı sanarmışız hatta ben kaçkez kalp dr gittim bu yüzden...(
diyete tam gaz devam... geçen hafta 81.800 bu hafta 80.200 mezuniyetime az kaldı hedefim ozamana kadar 4 kilo.. kolay gelsin herkese:sm_cool:
maşallah sana canım çok iyi..opuyorumnanaktan

kızlar kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 79.7 bu hafta 78.5MAŞALLAH1.2 verdim çok şükür bu hafta biraz lahana çorbasıyla daha fazla vermeye çalışacağım

günaydın canım takımım üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum bu naısl iştir ya anlamadım bir hafta yeme diyet yap hergün 30 dk yürü ama yinede ancak 200 gr gitsin bu adaletmi ben kesinlikle başlıyorum lahana çorbasına belki işe yarar ne bileyim bu böyle olmayacak gibi resmen iğneyle kuyu kazıyorum şu hale bakın moralim bozuldu en azından bir kilo gitmiştir diye umutlanırken hala 100 e yakın bir rakam görünce altüst oldum pess etmemeliyim biliyorum ama buda moral olarak çok etkiliyor beni şuan kilom 99,800 gr of of of haftasonu dikkat etmezsem hop geri gelsin giden 200 gr napıcam ben bir akıl verin inşallah şu lahana çorbası işe yarar (

5.TAKIM 157.ETAP

tombili ( 78.0 /
mersa ( 74.8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 76.8/
candy_candy ( 105,4 ) geri dönmek üzere ayrıldı
leys ( 71.6 / 71,6 / 0.0 / 0.00% )
ferihann ( 100,5 / 99.8 / 1.0 / 1.00% )
HIFZIYS ( 79.7 / 78.5 / 1.2 / 1.51% )
durukelebek ( diskalifiye )
banucan4 ( 86.7 / 84.9 / 1.8 / 2.08% )

5. TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
ferihancım canım anlamadım ki ben senin bu kadar sıkı yapmana karşılık kaç haftadır büyük düşüşler umdum başka bir nedeni olmalı tahlil filan yaptırdın mı peki hiç, çünkü bu kadar sıkı diyet yapıp 200 gr düşmen olanaksız üstelik yürüyüşünde var...
şöyle düşündüğümde böyle bir düzende bu kiloda haftada 2 -2,5 kilo vermen gerekir kilon yüksek olduğu için 95 e kadar böyle çok çok vermen gerekir..

vallahi ablacım bilemiyorum ki çok sinirlerim bozuldu geçen cuma 100,5 çıktım cumartesi wc sorunu vs vardı o çözüldü 100 çıktım şimdide bir haftadır ancak 200 gr vermişim şaşırdım kaldım hiç kaçamaksız naısl oluyor ben şeye bağlıyorum 4 haftadır yapıyorum bu diyeti ve alıştı sanırım bünyem bu şekilde beslenmeye korumaya geçti diye düşünüyorum o yüzden lahana çorbası yapıcam bir hafta belki faydası olur hiç tahlil yaptırmadım ama rahatsız eden bir durumda olmadı niye böyle oldum anlamadım (

canım benim rahatsız eden bir durum olmayabilir zaten tahlilsiz bu tür şeyler belli olmuyor...bende sıkı diyetlere rağmen kilo veremiyordum... benimde geçen yıl tahlillerim düzgün çıkmıştı ama yetersiz tahlilmiş bilemedim bu yıl bir üniversite hastanesine gittim bakılmadık yapılmadık tahlil kalmadı sonuçta insülin direnci çıktı spor-diyet-ilaç üçlüsü aynı anda olmadıktan sonra gram kilo verilemiyor bu durumda...bence sen de baktır..

evet haklısın ablacım baktırmam lazım kardeşimde kilo alıyordu sonuçta bir sürü dediğin gibi tahliller yapıldı ve vücudunun insülin ürettiği ondan sürekli kilo aldığı çıktı ortaya benimde baktırmam lazım en kısa zamanda yaptırayım bileyim ne olduğunu inşallah önümüzdeki hafta daha çok kilo veririm belki diyet değişikliği işe yarar ne dersin

ferihancım bir hafta fazlada verebilsen bir yerde tıkanacaktır sen önce yaptır mümkünse tahlillerini bak kerdeşindede sorun varmış kilo durumunda sende olmayacak diye bir şey yok canını bu kadar üzdüğüne değmez gülüm...

haklısın ablacım en kısa zamanda yaptırıcam inanki hastaneye gitmek istemiyorum çünkü yapılacak tahlilleri ancak üniversite hastanesinde yapıyorlar onun içinde cerrahpaşaya gitmem lazım çok süründüm daha önce o hastanede sırası ayrı dert tahlili ayrı dert o yüzden birazda gitmemek için çaba harcıyorum çünkü gidince biliyrum ki bir kaç ay süründürecekler hastane yolunda beni ama yaptırmakta şart uzun zamandır aslında kardeşimde çıktığı için bende baktırmak istiyordum ama hep bir bahaneyle gitmiyordum artık şart oldu sanırım en yakın zamanda gidip yaptırayım bari hem verdikleri ilaçlar kilo veriminide hızlandırıyor gerçi inşallah bende bişey yoktur ama yinede baktırayım iyi olur .

Arkadaşlar merhaba bugün BİM'de 120 Tl ye satılan mekik aleti 49.900 tl ye ben kaçırdım siz kaçırmayın derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…