- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.201
:sm_cool:
bu kilo inan ki senin ve reyhan abla için verildi sizlere armağan ediyorum başarımı
gol atınca topu karnına sokup hamile karısına armağan eden futbolcular gibi oldum :roflol:
ay bülbülümmmmmmmmm hosgeldinnnnnnn safa getirdin icimi actin tatlim nasilsin??????ß
fethettinmi izmiri?
sahneye ciktinmi izmirde?
neresine gittin izmirin ?
sen nasilsin gülüm keyfin moralin nasil?
bende seni öpüyorum kocaman Şeniz
canım candy kafasını toplayıp dönecektir bende zaten geri dönmek üzere ayrıldı ibaresi koydum... bir an önce geldim burdayım diyecektir...gitme canım yaa oldumu şimdi,çok üzüldüm inşallah gitmessin:çok üzgünüm::a015:kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumMAŞALLAH HEPİMİZE
canım sağolasın güzel sözlerin için, cuma akşamı yemeğe gidecekler ondan sonra eklerim muhtemelen ben istanbula gideceğim ama o zaman ki duruma göre bakarız artık hepine bol foto çekmeleri için zaten tembihledim hemen eklerim fıstıklarımı..alişin de beğenmesine sevindim aldıklarınızı fotoları bekliyoruz ama mutlaka
zaten eklemiştim hemen arkasına hangisine yetişeceksin diye neyse hamarat kadınsın sen başka şeyler diker fotolarını gönderirsin
ablacım sen bu gün mü tartıldın ay benim beynim dönmüş yine ben geç tartılmıştım dimi hımmm ohaoldumsmile seninde sonra tartılacağını düşünmüştüm ben bu hafta biraz farkettm sanki sabah tartılayımda bakayım sonra cumaya atayım sempatiksalakcinniselamlarrrrrrr..
masallah bu hafta cok güzel kilolar vermissiniz kocaman kocaman kutluyorum ve öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
ben düsündügüm gibi oldu bu hafta sadece 600 gr vermisim. 82,1 kiloyum..
tombisim kiyamadim bir aydir yapiyorum bu diyeti dün bitti benim diyetim bugün yine patatese basladim. carsambaya serbest günüm denk gelsin diye.. cok cabaladim gülüm simdi bir biraksam birkac kilo geri gelecek allahim sen yardim et ya. birakamadim tombisim ama her an birakip hemen lahanaya dönebilirim. sende herseyden ve az ye bir süre aman kilo alma tatlim kolay gitmiyor su pis kilolar.
selamlar takımcığım,
çarşamba sabahı döndüm izmirden,ancak düşebildim buraya... herkes nasılmış bakalım?
hepinizi çok özledim...
reyhan ablam ve tombilimi görüyorum ... önce sizi öpüyorum öyleyse opuyorumnanaktan kallisim de sabah msn de selam verdi,canım benim :)
ay bülbülümmmmmmmmm hosgeldinnnnnnn safa getirdin icimi actin tatlim nasilsin??????ß
fethettinmi izmiri?
sahneye ciktinmi izmirde?
neresine gittin izmirin ?
sen nasilsin gülüm keyfin moralin nasil?
bende seni öpüyorum kocaman Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşgeldin fıstık biz değil sen anlat gezip gören sensinsempatiksalakcinni
hah sagol cikolatam.. cok ugrastiriyor bu kilolar sorma bir haftadir aclik krmplarindan uyuyamiyorum verdigim 600 gr bülbülüm. seni yakalamisken az sikayet edeyim :))
ama giden her gramda altin degerinde gözümde onun icin diyetide birakamiyorum.
moralinin düzelmesine en cok sevindim.. senin kafan dinc olsun bak neler olur gülüm .. tekrar hosgeldin ay ne kadar özlemisim yaolumunekankayizsmile
müsadenizle,henüz bavulumu bile yerleştirmedim..ara ara gelirim..öpüyorum
not : bir süre böyle gelmek istiyorum kallisim, dönüşümü şimdi yazma... olur değil mi?
yazmadım zaten çikolatımda seni aynen geçiyorum gittiğin zamandan beri izinli saymadım çabuk geleceksin diye ama eğer uzun süre böyle devam edeyim dersen izinli göstereyim..
hepimize kaçamak tavsiye ediyorsunda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bu durum çoluk çocuk nereye kaçılır nasıl kaçılır adama hesap sorarlar biz çalışalım sen gez diye yerimseniben onlar hayal bize ...
selamlar takımcığım,
çarşamba sabahı döndüm izmirden,ancak düşebildim buraya... herkes nasılmış bakalım?
hepinizi çok özledim...
reyhan ablam ve tombilimi görüyorum ... önce sizi öpüyorum öyleyse opuyorumnanaktan kallisim de sabah msn de selam verdi,canım benim :)
hahahahah öylemi yapiyormus futbolcular..:roflol:
tombisim ben öyle birazla doymam haftaya yarim kilo daha isterim bir yarim kilo sözü verirmisin bana?opuyorumnanaktan
ben izmirde elbette diyet filan yapamadım,e tabi azıcık kilo da aldım ama hiç sorun etmiyorum. kendimi kabul ettim ben artık. elbette ki böyle kalacağım demiyorum ama elimden geleni yapacağım ama yapamadığım zamanlarda da kendime eziyet etmemeye karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?