Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:sm_cool:
bu kilo inan ki senin ve reyhan abla için verildi sizlere armağan ediyorum başarımı
gol atınca topu karnına sokup hamile karısına armağan eden futbolcular gibi oldum :roflol:

hahahahah öylemi yapiyormus futbolcular..:roflol:
tombisim ben öyle birazla doymam haftaya yarim kilo daha isterim bir yarim kilo sözü verirmisin bana?opuyorumnanaktan

ben izmirde elbette diyet filan yapamadım,e tabi azıcık kilo da aldım ama hiç sorun etmiyorum. kendimi kabul ettim ben artık. elbette ki böyle kalacağım demiyorum ama elimden geleni yapacağım ama yapamadığım zamanlarda da kendime eziyet etmemeye karar verdim...

ay bülbülümmmmmmmmm hosgeldinnnnnnn safa getirdin icimi actin tatlim nasilsin??????ß
fethettinmi izmiri?
sahneye ciktinmi izmirde?
neresine gittin izmirin ?
sen nasilsin gülüm keyfin moralin nasil?
bende seni öpüyorum kocaman Şeniz

hoşbulduk ablacığım... fethettim sayılır ama sesimle değil, gezmemle kaydirigubbakcemile3 bol bol gezdim, arkadaşımla uzuuuuun uzun sohbetler ettim, çok ferahladım,çok iyi geldi değişiklik. derler ya tedbil i mekanda ferahlık vardır..hah işte aynen ondan oldum kaydirigubbakcemile3
sahneye çıkmadım,öyle bir ortam oluşmadı.arkadaşımın 10 yaşında bir kızı var, pek meraklıdır... hep peşimizde olduğu için bar klüp gezemedik tabii...
keyfim moralim çok şükür çok iyi ablacığım.. sen nasılsın,maşallah 82 olmuşsun. valla bravo..

gitme canım yaa oldumu şimdi,çok üzüldüm inşallah gitmessin:çok üzgünüm::a015:kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumMAŞALLAH HEPİMİZE
canım candy kafasını toplayıp dönecektir bende zaten geri dönmek üzere ayrıldı ibaresi koydum... bir an önce geldim burdayım diyecektir...
canım sağolasın güzel sözlerin için, cuma akşamı yemeğe gidecekler ondan sonra eklerim muhtemelen ben istanbula gideceğim ama o zaman ki duruma göre bakarız artık hepine bol foto çekmeleri için zaten tembihledim hemen eklerim fıstıklarımı..

ablacım sen bu gün mü tartıldın ay benim beynim dönmüş yine ben geç tartılmıştım dimi hımmm ohaoldumsmile seninde sonra tartılacağını düşünmüştüm ben bu hafta biraz farkettm sanki sabah tartılayımda bakayım sonra cumaya atayım sempatiksalakcinni
ablam lahanaya başlayalım biz de nolursunnnnmafoldumben bu diyeti bozmaya başladım ben... lahanayı benim nasıl yaptığımı biliyorsun ben yine öyle yaparım diyetini değil yani bol çorba bol yoğurt ve salata cokacimcoook
bu akşama yetiştirebilirsem çorbayı yapacağım dün soktunuz benimde aklıma çünküğ..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşgeldin fıstık biz değil sen anlat gezip gören sensinsempatiksalakcinni

reyhan abla aynen ablama benziyorsun o da tanımadığı biri hakkında bir ton soru sorar karşıdakide şaşırır ardı arkası gelmez sorularınkaydirigubbakcemile3

hah sagol cikolatam.. cok ugrastiriyor bu kilolar sorma bir haftadir aclik krmplarindan uyuyamiyorum verdigim 600 gr bülbülüm. seni yakalamisken az sikayet edeyim :))
ama giden her gramda altin degerinde gözümde onun icin diyetide birakamiyorum.
moralinin düzelmesine en cok sevindim.. senin kafan dinc olsun bak neler olur gülüm .. tekrar hosgeldin ay ne kadar özlemisim yaolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşgeldin fıstık biz değil sen anlat gezip gören sensinsempatiksalakcinni

valla ne anlatayım kallisim, izmir çok güzel bir yermiş. yani sevimli ve maddi olarak yaşanması rahat bir şehir.. istanbuldan başka bir yer düşünemem ama düşünseydim kesinlikle izmir olurdu. ve kısa bir kaçamağı hepinize tavsiye ederim, iyi geliyor... :)

ablacığım bence artık ağır bir diyet yapma... yapmayın.. yazık, illaki bir an gelip bırakacaksınz,hepsini geri almanızdan korkuyorum. bu tip diyetler ömür boyu sürmez ki... varsın yavaş verelim ama hep aynı beslenelim diyorum ben... ben öyle yapacağım. zaten yapamıyorum da ağır diyet,olmuyor..600 gr ı küçümseme ama lütfen,gayet iyi bence...

kallisim birtanem benimde kafam bozuk bu diyete... nefret geldi yani öyle diyeyim sen anla..
ben bugün yine basladimda her an bozabilirim dedigim gibi.. zaten ne olursa olsun bu son haftam sali günü son kesinlikle..
sen sabaha tartil gülüm lahanaya basla bende gölge gibi pesindeyim.
sen gec kalmadin ben acele ettim canim serbest günümü bir gün tuttumda onun icin dün son günümdü bu sabah tartildim..
simdi ablan gibi sorular sorduguma gelince.. ben sevdigim birini görünce simaririm.. sevincimden cenem düser sorulari siralar onun cabalamasini seyrederim nazim gectigi biriyse eger..olumunekankayizsmile

müsadenizle,henüz bavulumu bile yerleştirmedim..ara ara gelirim..öpüyorum

not : bir süre böyle gelmek istiyorum kallisim, dönüşümü şimdi yazma... olur değil mi?

izmiri begendin degilmi canim? güzeldir inci gibi dizilidir denize.. pek cok sayfiye yeri vardir köyleri falan müthis güzeldir.. dedigin gibi fakir cennetidir. ben evlenip ankaraya gittim hic sevmedim izmirle kiyasliyamadim. zavalli esim ankarayi sevdirmeye cok ugrasti bana gezdirecek yer aradi durdu bulamadi. en sonunda kendiside izmir asigi oldu :))))

müsadenizle,henüz bavulumu bile yerleştirmedim..ara ara gelirim..öpüyorum

not : bir süre böyle gelmek istiyorum kallisim, dönüşümü şimdi yazma... olur değil mi?

yazmadım zaten çikolatımda seni aynen geçiyorum gittiğin zamandan beri izinli saymadım çabuk geleceksin diye ama eğer uzun süre böyle devam edeyim dersen izinli göstereyim..

hepimize kaçamak tavsiye ediyorsunda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak bu durum çoluk çocuk nereye kaçılır nasıl kaçılır adama hesap sorarlar biz çalışalım sen gez diye yerimseniben onlar hayal bize ...

coluk cocuk bir kacamak yaparsin sende kallisim söyle cesmeye dogru.. agustosta ne dersin? yirtigi yüzdürürüz denizde. pasa abisinin tas cikardigi yerlere dalar.:lepi:

ah ablacım ne hoş olur ama yırtıkla tatil çok zor oluyor evcilleri kabul edecek otel yok hani gidelimde dönerken veya giderken uğrayalım desem ama ne çok istediğimi sen biliyorsun aslında var kafamda bazı şeylerde biraz daha ciddileşsin bakalım :)) şimdiden heveslenmeyelim yaza var azcuk daha...

ablam sen aşağı in bende bahçeme çıkayım yarın kahvaltıya misafirim var bahçeyi bir dağıttım ancak akşama dek toparlarım yıkarım hadi hoşkalın baş başşşş...

ay kallisim valla hic zor olmaz.. köpek görmemis insanlar degilizki.. bizimki 2,5 yil eve pisledi. gözünü seveyim.. onun kolayindan zorundan ne olacak. zaten kizlarla oynar denize girer bütün gün.. gör amcasi ona neler pisirir..opuyorumnanaktan ne oyunlar oynar nasil sever. sokaktaki köpekleri doyuruyor özel yemek yapiyor yaralarini yikiyor sariyor.. 7 hafta kaldi yaza okadarda cok degil :)) ramazana geliyor bu yil gitmiyelim dedik ama yaz gelince dayanamiyoruzki

canım hoşgeldin ya ne kadar özledim ne kadar merak ettim seni aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlamıştıartık neler yaptın neler ettin anlat hele bakalım ne kilodasın nasıldı izmir sınavlar bitti mi

hahahahah öylemi yapiyormus futbolcular..:roflol:
tombisim ben öyle birazla doymam haftaya yarim kilo daha isterim bir yarim kilo sözü verirmisin bana?opuyorumnanaktan

kameranın karşısına geçip topu karınlarına sokuyorlar yüzüklerini öpüyorlar anlaşılıyor ki karısı hamile ve bu golü de karısına hediye ediyor işte öyle
veririm ablacım artık korkmadan veririm hem de sporda var ya artık inşallah yarım kilo olur ve hatta fazlası olur ha bi de unutmadan söyleyim ki ben dün akşam regl oldum onun da etkisi vardır tartıda

en güzel kararı vermişin kendinle barışınca daha rahat gider inşallah kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…