Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliste canım kilo bildirirmi için geç kalmadım inş. şimdi tartıldım 84.9
başlangıç kilom 86.7 ydi
a e olun...

geri dön"me"mek üzere ayrıldı mafoldumben

nolur bişey sormayın tamam mı senağlama

sizi çok seviyorum ve takip ediyorum o aşağıdaki misafiriniz hep benim..

reyhan ablam düşemedim yüzün altına ama devam diyete.. hep buralardayım :gitme:

Son düzenleme:
5.TAKIM 157.ETAP

tombili ( 78.0 / 76.7 / 1.3 / 1.67% )
mersa ( 74.8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 76.8 / 76.8 / 0.0 / 0.00% )
candy_candy ( 105,4 ) geri dönmek üzere ayrıldı
leys ( 71.6 / 71,6 / 0.0 / 0.00% )
ferihann ( 100,5 / 99.8 / 0.7 / 0.70% )
HIFZIYS ( 79.7 / 78.5 / 1.2 / 1.51% )
durukelebek ( diskalifiye )
banucan4 ( 86.7 / 84.9 / 1.8 / 2.08% ) ( yeni üye )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 493.3 / 488.3 / 5.0 / 1.01% )

Son düzenleme:
o altta gizli okuyanlara ben sinir oluyorum söliyimkaydirigubbakcemile3

madem takip edecek zamanın var neden aramızda değilsin.. sormayın demişsin ama buna mantığım ermedi kendi kendime konuşuyorum sana sormuyorumkaydirigubbakcemile3

kilom 76.7
çok acil işlerim var kızlar uğruycam sonra inşallah herkes güzel kilolar vermiştir.

verilmiş tombilim verilmiş

tşkler kallitecim

vallahi dayanamayıp sorucam canım ne oldu hayırdır merakta bırakma bizi umarım iyisindir sensiz olmaz biliyorsun bunu değilmi canım bizde seni çok seviyoruz lütfen arada yaz paylaş iyi olduğunu bilelim canım opuyorumnanaktan

gnaydın kızlar ohhh ne güzel kilolar verilmiş.
kalisim şöyle bir göz gezdirdim sende kendine elbise almışsın.bak o elbise ne zaman olursa resim çekinde koy yaa.tamam yüzünü kapat ama neye benziyon bir görek bari.bak bende bir elbise aldım eğer 1 -2 kilo verebilirsem bende resmimi çekip koyacam.valla çok merak ediyorum.eminim benden incesindir.
izinliyim diye buralardan elimi eteğimi çektim sanmayın beni başınıza aldınız bir defa yapıştımmı kalırım valla.hep diyorum ya ben buranın demirbaşıyım.hepinizi kocamannnn öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim mersacım yok artık toparlandım dün yazdım saolsun arkadaşlar hemen moral iğnemi yaptılar artık spora da başlıyorum geri dönüşü yok bu yolun ama kilo aldığım bi gerçek

yaaa banada böyle bir yazı lazım.moralim bozuk tartıya artık hiç çıkmıyorum.ipin ucu kaçtı diye üzülüyorum toplayın beni kızlar nolurrrr...

mersacım ay birden senin kızın adını unuttum heh merviş nasıl kilo durumu filan, aliş biraz süzüldü sokakara çıkmaya bisiklet binmeye başlayalı farkettiş dünde elbisesini aldık morali yerine geldi ama o elbiseyi bulana dek morali çökerttik beğendiği elbiselerin içine giremedi çünkü ... sizinde mezuniyetiniz vardı inşallah sorunsuz atlatorsınız

gitme canım yaa oldumu şimdi,çok üzüldüm inşallah gitmessin:çok üzgünüm::a015:kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumMAŞALLAH HEPıMıZE

ay ne biliyim reyhan ablacım ya nedense acayiğ yiyesim geliyor herşeyden herşeyi özlüyorum bu diyeti yaparken bugün de dayanacam ama haftaya yapmayacağım kesin lahana da kalmadı sanki ben hiç görmüyorum almıyor kaynuş yok herhalde diyorum napsak ne etsek sen azimle sürdürüyordun ablacım ilk haftalardaki başarın yoksa eğer biraz düzenini değiştirmen iyi gelecektir sana lahanayı da sevdiğini söylüyorsun her fırsatta yalnız da kalmamış olursun ferihanla beraber yaparsın ama ben söyledim sadece sabahtan akşama kadar lahana çorbası içilecekse ben yapamam valla herşeyden yemek istiyorum ben az az olsun ama yiyim ya gözüm mü doymuyor artık nedir bilmiyorum bi arkadaşım dedi ki kemiklerin acısını çıkartıyor olmalı dedi güldüm ama belki de vardır öyle bir mantık naptın bugün sen tartıldın mı ne kadar gitmiş ben de sana kıyamam reyhan ablacım sen de acı çekme :teselli: neden çekesin ki çektikten snra da herşeye dadanacaksan olmaz ki acılar boşa gider yani dadanırsın diye demiyorum ama nefis işte istiyor başka bişey bulalım biz en iyisi olumunekankayizsmile

reyhan ablacım bence de fena değil bu diyet denenebiilir lahanayı bulursam eğer bi düşüneyim ben bu durumu herşeyden de var hem de sıcak sıcak bişeyler gidecek midemize çok karışık bir çorba da değil mide bulandırıcı kıvamda değil yani az şey var içinde acıktıkça iç sevdim ben bunu sen ne yaptın tartıldın mı ne düşünüyorsun bu lahana diyetiyle ilgili başlayacak mısın

alişin de beğenmesine sevindim aldıklarınızı fotoları bekliyoruz ama mutlaka
zaten eklemiştim hemen arkasına hangisine yetişeceksin diye neyse hamarat kadınsın sen başka şeyler diker fotolarını gönderirsin

selamlarrrrrrr..
masallah bu hafta cok güzel kilolar vermissiniz kocaman kocaman kutluyorum ve öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
ben düsündügüm gibi oldu bu hafta sadece 600 gr vermisim. 82,1 kiloyum..
tombisim kiyamadim bir aydir yapiyorum bu diyeti dün bitti benim diyetim bugün yine patatese basladim. carsambaya serbest günüm denk gelsin diye.. cok cabaladim gülüm simdi bir biraksam birkac kilo geri gelecek allahim sen yardim et ya. birakamadim tombisim ama her an birakip hemen lahanaya dönebilirim. sende herseyden ve az ye bir süre aman kilo alma tatlim kolay gitmiyor su pis kilolar.

bence de baktırmalısın sen değerlerine hiç bişey çıkmazsa en azından kafan rahat olur baka diyet deneyim dersin ama bir haftada sıfır kaçamakla 200 gram mümkün değil normal şartlarda ben bu hafta açık açık söyleyim acayip kaçamaklar yaptım neler olduğunu söylemeyim ama sen bilimum şeyleri geçir aklından tamam tıka basa yemedim ama mutlaka tadına baktım ona rağmen 1.3 gitti benden ya bu diyeti sevmedi vücudun ya da bi tahlil yaptır yani

:sm_cool:
bu kilo inan ki senin ve reyhan abla için verildi sizlere armağan ediyorum başarımı
gol atınca topu karnına sokup hamile karısına armağan eden futbolcular gibi oldum :roflol:

candycigim sen yazinca aklima geldi gülüm.. bugündü degilmi bizim sinir koydugumuz gün..ben 83 sen 95 olacaktin. ben oldum sen olamadin . peki ne olacak simdi? himmmm
benim tanidigim candy pisirikca kacmaz. gelir aslanlar gibi olmadi yapamadim ablam bir dahakine gör seni sasirtacagim der bir tas daha ister.. degilmi?
aklindan bile gecirme öyle misafir kiliginda saklanmayi.. ay deli olacagim ya. misafiriniz benim diyor. bizde kallise asistan yaptik. cektirme kulaklarini tamammi? bekliyorum ha..
hemen gel ictima ver.. gel tamammi yoksa arar bulurum seni..
candyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nerdesin yaaaaaaaa cabuk cabuk

selamlar takımcığım,
çarşamba sabahı döndüm izmirden,ancak düşebildim buraya... herkes nasılmış bakalım?
hepinizi çok özledim...
reyhan ablam ve tombilimi görüyorum ... önce sizi öpüyorum öyleyse opuyorumnanaktan kallisim de sabah msn de selam verdi,canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…