- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.181
5.TAKIM 157.ETAP
tombili ( 78.0 /
mersa ( 74.8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 76.8/
candy_candy ( 105,4 /
leys ( 71.6 /
ferihann ( 100,5 / 99.8 /
HIFZIYS ( 79.7 / 78.5 /
durukelebek ( diskalifiye )
5. TAKIM TOPLAM KİLO
candy ne kadar uzak kalacağını yazmamış bu yüzden izinli sayamadım pat diye gelir işlem yapılmasın dedim keşke yazsaydı ne kadar uzak kalacağını yada bu gün bildirim yapsaydı da düzen bozulmasaydı...
banucan geldin de neden kilonu yazmadın ki canım listeye girebileceğini yazmıştım oysa.. neyse bu haftada böyle devam bakalım..
durukelebek haftada sadece tek bir mesaj ile takım olunamıyor paylaşımın sıfır olduğu için üzgünüm ama diskalifiye oldun, sadece kilo bildirimine ihtiyacımız yok bu yolda tek beklediğimiz paylaşım...
mersacık izinli artık uzun bir süre yok..
o altta gizli okuyanlara ben sinir oluyorum söliyimkaydirigubbakcemile3geri dön"me"mek üzere ayrıldı mafoldumben
nolur bişey sormayın tamam mı senağlama
sizi çok seviyorum ve takip ediyorum o aşağıdaki misafiriniz hep benim..
reyhan ablam düşemedim yüzün altına ama devam diyete.. hep buralardayım :gitme:
kilom 76.7
çok acil işlerim var kızlar uğruycam sonra inşallah herkes güzel kilolar vermiştir.
5.TAKIM 157.ETAP
tombili ( 78.0 /
mersa ( 74.8 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 76.8/
candy_candy ( 105,4 ) geri dönmek üzere ayrıldı
leys ( 71.6 / 71,6 / 0.0 / 0.00% )
ferihann ( 100,5 / 99.8 / 1.0 / 1.00% )
HIFZIYS ( 79.7 / 78.5 / 1.2 / 1.51% )
durukelebek ( diskalifiye )
banucan4 ( 86.7 / 84.9 / 1.8 / 2.08% )
5. TAKIM TOPLAM KİLO
geri dön"me"mek üzere ayrıldı mafoldumben
teşekkür ederim mersacım yok artık toparlandım dün yazdım saolsun arkadaşlar hemen moral iğnemi yaptılar artık spora da başlıyorum geri dönüşü yok bu yolun ama kilo aldığım bi gerçek
oyyyy sever reyhan ablan.. canim benim Şeniz tatlim kiyamam ben sana.. ben bir sevkle basladim bu diyete cok güzel sonuc aldigim icin 80in altina inene kadar durmiyayim dedim ama bu hafta mahvoldum inan bana.. belki devam ederim ama bilemiyecegim yani acaip zorlandim. tombisim feriahn gibi lahana diyetinemi dönsek canim .. bu hafta cok aclik cektim. hele dün aksam devamli midem bulandi. saat 8de yattim ama hic uyumadim midemdeki kramplardan. (aclik kramplari).. bence bukadar ac kalmak sagliksiz. cünkü gercekten ac yasiyorsun ölmiyecek kadar yiyorsun. o yediklerinde istedigin seyler degil tam zit seyler. bak bana haftada bir kilo kaybettirsin valla devam edicem. ama bukadar zorlanmama karsilik saniyorum bastaki basari yok artik.. dur bakalim yarin olsun hayir olsun. sen bana bakip ac kalma güzelim kiyamam sen gencsin metabolizman saat gibi calisir senin okadar aci cekmene gerek yok tamammi?kaydirigubbakcemile5
sagol ferihancigim bu diyet daha insafli gibi sanki. yada bana öyle geliyor bu tek cesit yediren diyetten sonra.. kaldiki o corbayida cok severim. bir kalkip yarin sabah bakayim kilom nasil ondan sonra karar verecegim ne yapacagima. su 80in altina bir ineyim allahim ya kocaman bir kutlama yapacagim hayirlisiyla.
bu öglen yemek ismarladi bizim gurup ne kokular ne manzara allah aklim basimdan gitti. agliyacaktim nerdeyseboshayallersmile.
allahim kimseyi aclikla islah etmesin ne büyük bir ceza ya...bilmiyorumkismile
reyhan abla senide kaçırmışım ya neyse :))
yarın burada çok vakit geçireceğim bildirim için bu yüzden kaanın fotolarını yarın silerim diye bıraktım..
tombilicim ben dikerim diye düşünmüşsün elbiseyi ama dediğin gibi hangisine yetişeyim iki günümü vermem gerek ki dikeyim istediğim gibi, üstelikte çok yoruldum son zamanda çok el işi filan yaptım biliyorsun usandım biraz dinleneyim...
evet haklısın ablacım baktırmam lazım kardeşimde kilo alıyordu sonuçta bir sürü dediğin gibi tahliller yapıldı ve vücudunun insülin ürettiği ondan sürekli kilo aldığı çıktı ortaya benimde baktırmam lazım en kısa zamanda yaptırayım bileyim ne olduğunu inşallah önümüzdeki hafta daha çok kilo veririm belki diyet değişikliği işe yarar ne dersin
o altta gizli okuyanlara ben sinir oluyorum söliyimkaydirigubbakcemile3
madem takip edecek zamanın var neden aramızda değilsin.. sormayın demişsin ama buna mantığım ermedi kendi kendime konuşuyorum sana sormuyorumkaydirigubbakcemile3
verilmiş tombilim verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?