Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklisin güzelim ama gönül istiyorki. cok caba harciyorum her hafta bir basari görmek istiyorum.. sabir sabirrrrrrrrrrrr.
ben 125 gr balik yedim ama yagli bir balikmis ya hic icim almadi. iyice kopmusum ben yagdan hic istemiyorum. yinede 100graminda 179 calori yaziyordu. ama yagini iyice süzdürdüm

mersinmi sogukmus?
allah allah dünya tersine döndü.
yokbe gülüm burasi isinirmi sabahlari arti 3 derece falan gündüz bir iki günes isigi yakalarsak hava güzellesti diyoruz

günaydınlar...
bu gün bayram nedeniyle çocukların hepsi evde bana pc sırası gelir mi bilmem :)) onlar uyurken eşimi işe yolladım biraz bakınayım dedim....

pazartesi annemle dönücez nasipse kallisim. gideyim üstüme başıma bişeyler alayım. rezil gibi geziyorum ortada hiçbişeyim olmuyor :bbo: hem de değişiklik olucak..

günaydın canım takımım bugün benim et günüm mönümde yine tavuk var seviyorum nedense ama bu sefer haşlama değilde teflon tencerede yaptım azcık yağını saldı ama çok değil neyseki olsun napayım neyseki bu hafta şimdilik şişlik yok bende hergün bir form çayı içiyorum diye sanırım şişlik oluşmadı inşallah haftasonuna kadar hiçolmaz ve cuma günü ikili rakamlara düşmüş olurum :))

sevgili takımım metabolizma canlandırıcı bişeyler arıyorum ben diğer topikleri gezerken bir ottan bahsediyorlardı açlık otu adında bir otmuş akşam içildiğinde hazımsızlık ve kabızlık şikayetinide ortadan kaldırıyormuş üstelik yağ oluşumuna engel ve yağ yakıcı özelliğide varmış sizin bir bilginiz varmı bu otlarla ilgili ben hergün 2 3 fincan yeşilçay içiyorum yinede metabolizmam durdu buhaftada killo veremicem diye korkuyorum işe yarayan bir otsa bende kullanayım açlık otunun yazılı olduğu yerde kullananlar işe yaradığını söylemiş ama yinede size sormadan bişey yapmayayım değerli fikirlerinizi öğreneyim ve yönlendirirsiniz beni diye düşündüm :))

inşallah şekercikim:lepi: bu hepimizin dileği bir an önce herkesin aşağılara inmesidelikafadulden

ferihancım konulara mutlaka göz atıyorum her gün kontrol amaçlı ama bu konu nedense ilgimi çekemedi benim bu yüzden bir tavsiyede bulunamayacağım:hulya: ama zencefili filan denesen nasıl olur buda metabolizma hızlandırıyorkaydirigubbakcemile2

selamlarrrrrrrr..
yeni geldim isten.. acaip acim bugün meyve günü bugün.. yarin son günüm ama serbest günü hic yapmiyacagim bu defa cünkü carsamba günü isyerinde gurubumdan bir arkadasin yasgünü hatta iki kisinin ayni gün. o güne serbest günüm olsun istiyorum. yani cuma günü yeni haftaya baslamis oluyorum.
gidip cay iceyim bari bugün yaman gececek benim icinbilmiyorumkismile

zencefilli çaylarıda sık sık içiyorum ama banamısın demiyor sanırım bu 5 günde 5 kilo diyetini bir süreliğine değiştiricem diğer topikten bir arkadaşım lahana çorbası diyeti yapıyor 4 gün oldu ve 4 kilo gitti diyor ve hiç zorlanmadım diyor ondan diyeti istedim bu haftada düşemessem 100 ün altına bir hafta o diyeti yapacağım belki metabolizmam biraz değişir oda benim gibi şişlik tuvalete çıkamama gibi sorunlar yaşıyordu sanırım bünyem 4 haftadır bu yeme düzenine alıştı ve direniyor bunu çözmem lazım artık moral olarak çok etkiliyor çünkü kilo vermemek inşallah yaparım bişeyler sağol ablacım opuyorumnanaktan

ii geceelr arhkadaşlar nasıl gidiyor
ben bugün bozdum dieti evde olucaksın dietteyken yanımda et götüremedim götürsende milletin içinde yenmiyor
olsun devam genede
bu gün ark lar gördüü aa ne kadar zayıflamışssın dedi
2 3 kilodan bile farketti demekki bide 10 15 versekkk ooo süper olucak valla
hayali bile güzel ama hayal olarak kalmayacak.........
a e olun..

banucum haklısın canım dışarıda istediğin gibi yapılamıyor bazen ama yapa boza gidecek işte aklinialirimsmile evet 2-3 kilo bile farkediyor buda motivasyon oluyor..

Günaydınlar, çok uzun bir zamandır buradayım ve ikinciş kez motivemi kaybettim arkadaşlar, kimseler yok ortada kışın uyuduk yazında dağıldık artıkta toparlanamayız.. çikolatım gitti gelemedi izmire, mersam izişn aldı o zaten tüm yaz çok az uğrayabilir artık, candycik işleri yoğun,tombiliminde öyle... yeni arkadaşlarımız daha aramıza katılır katılmaz motivelerini biz düşürdük onlarda sık gelemiyor gelselerde yazacak bir şey yok ve bende artık yazacak bir şey bulamıyorum öyle çok çabaladım ki şu takımı ayakta tutabilmek için ama artık yapamıyorum, içimden geleni de yazmak istedim...
yeni arkadaşlarımız motivesi daha yüksek guruplara transfer olabilirler kimseyi küstürmeye hakkımız yok onu yazayım dedim isteyen söyleyip çıkabilir kimse kızıp küsecek değil ...
ben yokken durukelebek arkadaşımız listeye girmiş ama ortada yok...eseyab adlı üyeyi çağırmıştım 3 mesaj yazıp ortadan kayboldu....son kez yeni üyeler davet etmiştim artık onuda yapmayacağım...motivem sıfır ....

selam kızlar kahvaltımı yaptım bir açıp bakayım dedim,diyete devam ediyorum herşeyden az az yiyerek,bugün kahvaltıda 1 layt kepekli bisküvü,1kırmızı biber ve domates yedim,aslında kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum diyette olduğum için yapıyorum

canım benim motiveni düşürme önce içten içe kendimize destek olmalıyız ben aranızda olmaktan memlunum başka gruba gitmek istemiyorum,bugünlerde belki herkesin işleri üstüste geldi olabilir,toplanacağımızı umut ediyorumopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

çok güzel çözmüşsün canımopuyorumnanaktan aslında 74-75 hedefledim 70 olsa veya 72 yine süper olur tatile kadar,sonrasında 60 a ineriz ıNŞALLAH,olumunekankayizsmile
canım yeni olarak beni unutmuşsun ben verdim:çok üzgünüm:

canım çok güzel ve faydalı bilgiler,teşekkür ederimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın canım takımım benim bugün meyve günüm çeşit çeşit meyveleri görünce gözüm dönüyor sabah saatlerinde meyveyle başlamak çok güzelde saatler ilerledikçe biraz sıkılabiliyorum ama sabır başladık birkere bitecek bugün ve bitecek bu kilolar çeşidim bol bugün değişik değişik yedim işyerine yanımdada getirdim ohhh çok şükür yiyerek güzel geçen bir gün olarak herkez baya yoğun bu aralar kimsecikler yok olsun iyi olunda aradada gelseniz olur hepinizi öpüyorum kolay gelsin :))

lütfen ablacım motiveni düşürme bizler çok alıştık bu gruba şimdi bu güzel arkadaşları bırakıp nasıl giderim başka gruplara hem ben sizinle mutluyum motivemiz düşsede birlikte toparlıyoruz çoğu kişi çalıştığı için her zaman katılım olamıyor evet haklısın ama yinede herkez herşeyini burada arkadaşlarıyla paylaşıyor bu çok güzel muhakkak sen haklısın katılım olsun motive yükselsin bol kilo veren bir takım olalım istiyorsun bende onu istiyorum herkez istiyordur hepimizin ortak derdi kilolarımız ama inanıyorum ki hepimiz birbirine destek olmak için fırsat bulduğu her an giriyor takıma çünkü ben öyle yapıyorum her fırsat bulduğumda takımda alıyorum soluğu sakın motiveni düşürme ablacım çünkü kaptanımızın morali bozulur motivesi düşerse bize kimbilir neler olur takımına güven muhakkak bol kilolar verip bol bol katılım göstericez opuyorumnanaktan

biraz ev işi yaptım spor niyetine ham yağ yakıyorum hemde evim temiz oluyor,ferihann canım çok güzel yazmışsın katılıyorum sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…