- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.001
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorumkurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek.
Otomatiğe bağladım resmen :) bir an önce 75 olsam da diyetisyene ne yiyeceğim diye sorsam :)vay yine süper
her şeyimi kestin kh eksikliğinden olabilirYürüyüşe çıktım, inanılmaz bi yorgunluk var üstümdeşeker ve hatta mümkün olduğunca kh almamaya çalışıyorum ondan mı ki? Eskiden bu kadar gözümde büyümezdi 1 saat yürüyüş
Olabilir çünkü almadığın şeyler enerji kaynağı.. eğer hiç almıyorsan aktivitelerinde kas yakıyor olabilirsin ve bu senin için sağlıklı olmayabilir diye biliyorumYürüyüşe çıktım, inanılmaz bi yorgunluk var üstümdeşeker ve hatta mümkün olduğunca kh almamaya çalışıyorum ondan mı ki? Eskiden bu kadar gözümde büyümezdi 1 saat yürüyüş
afiyet olsun güzel menünBu arada şuanda 15 günlük ümit aktaşın detoks programini uyguluyorum. Ilk hafta sebze meyve agirlikli ikinci hafta protein ekleniyor.
Sabah: bol salatalik domates, 8 zeytin, 1 ceviz yedim
Sonra spora gittim. 1 bucuk saat kadar
Ara ögun 1 porsiyon meyve
Oglen: az yagli kabak sote yaptım
Ara oğun: bir erik ve 1 kayısi yedim
Aksam da birazdan hazırlıycam sebze sote yapmayı düsünüyorum
asla kaçamak mı o neOtomatiğe bağladım resmen :) bir an önce 75 olsam da diyetisyene ne yiyeceğim diye sorsam :)
Senin liste nerede?kaçamak yok değil mi ?
bende yazayım menümü
sabah 2 taze kayısı su
kahvaltı 3 dilim tam tahıllı ekmeğe bol lorlu tost yarım domates
ara sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı bol tarçınlı
öğlen 2 yumurtadan acılı menemen 1 tabak 2 bardak ayran
ara 10 kiraz 2 kupa yeşil çay
akşam 1 tabak haş. tavuklu bol yeşillikli salata yağsız nar ekşili limonlu 4 yk kabak yemeği 1 bardak ayran
su 2 bitti
1 tanede sade maden suyu
spor 40 dk yürüyüş
Cuma sabahı hedefe ulaşıp ödül alacaksın demek.. ödül ne?asla kaçamak mı o neama yapmadım tabiki cumaya ödül vericem kendime yazdım menümü
evet çok değildi tavuk avuç içim kadar dıVay bütün ekmekler sabaha atılmış :) güzel menü olmuş. Akşam salatasında ne kadar tavuk vardı? Öğlen menemeni sebze +protein gibi düşünüp akşam da sebze +protein almışız :)
Kilo kaç tartıldın mı? Ben tartılmamak için kendimi tutuyorum. Sen tutmadığın için soruyorum :)
Herşeyi de kesmedim aslında ama az ve protein yemeye çalışıyorum 4-5 gündür. Sabah kayısı yedim sen yazınca muhtemelen şekerim bi anda yükseldi ve düştü elim ayağım titredi bayaa.her şeyimi kestin kh eksikliğinden olabilir
Olabilir çünkü almadığın şeyler enerji kaynağı.. eğer hiç almıyorsan aktivitelerinde kas yakıyor olabilirsin ve bu senin için sağlıklı olmayabilir diye biliyorum
çocuklara rulo pasta yapıcam 2. arada çay ile 1 dilimcikCuma sabahı hedefe ulaşıp ödül alacaksın demek.. ödül ne?
tam tahıllı sandiviç yada tost yap şimdi kendine olurmu böyle hem çalışıyosun hem çocuğun varHerşeyi de kesmedim aslında ama az ve protein yemeye çalışıyorum 4-5 gündür. Sabah kayısı yedim sen yazınca muhtemelen şekerim bi anda yükseldi ve düştü elim ayağım titredi bayaa.
Valla bi menü paylaşayım isterseniz, pazarla kadar sağlıklı ya da sağlıksız o 64 gelecek
Vay vay vay.. harikasın :) bu hafta hedef kesin geliyor desene :)evet çok değildi tavuk avuç içim kadar dıevet sebze+pro yaptım sabah tartıldım yoktun görmedin tabi 77,5
Sabah; 1 kupa sütlü şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk, birazcık yoğurt
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Akşam; bol soğanlı 2 minik yumurtalı omlet
Ara; biraz leblebi, 10 adet kiraz
Su; 2,5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
öğlene bari 1 dilim çavdar ekmeği koysanaSabah; 1 kupa sütlü şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk, birazcık yoğurt
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Akşam; bol soğanlı 2 minik yumurtalı omlet
Ara; biraz leblebi, 10 adet kiraz
Su; 2,5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
tam tahıllı sandiviç yada tost yap şimdi kendine olurmu böyle hem çalışıyosun hem çocuğun var
öğlene bari 1 dilim çavdar ekmeği koysana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?