- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.101
ay mercimekten mercimeğe değişiyor pişme süresi düdüklü tencere kullanma haşlarken normal tencere haşlıyorum gidip gelip kontrol ediyorummercimek haşlama süresi ne? ben kesin püre yaparım
ay mercimekten mercimeğe değişiyor pişme süresi düdüklü tencere kullanma haşlarken normal tencere haşlıyorum gidip gelip kontrol ediyorum
Ohaaaa 5 sayfa okudum ama hala 574 Yen'i mesaj diyor, akşam olur okumaya kalksam şimdi. Atlıyorum kızlar, kaçırdığım bişiy olmaz inşallah :))
Valla bizde temizlik var bugün nilgüş koltuk sandalye falan silcem daha, sporumda sallandı bu hafta, inşallah enerjim kalır da yaparım.Kahvemi yaptım içiyorum ay bugün hiç iş yapasım yok yokmu bir cengaver gelsin silsin süpürsün evi
Eee geleydin aradaOhaaaa 5 sayfa okudum ama hala 574 Yen'i mesaj diyor, akşam olur okumaya kalksam şimdi. Atlıyorum kızlar, kaçırdığım bişiy olmaz inşallah :))
Di mi yageçmişe mazi derler günümüze gel.... o konular konuşuldu bitti zaten :)
Bıdı bıdı, başladın gene kızEee geleydin arada
Bırak temizliği tartıldın mı bugun söyle bakalımValla bizde temizlik var bugün nilgüş koltuk sandalye falan silcem daha, sporumda sallandı bu hafta, inşallah enerjim kalır da yaparım.
Yes canım, bu konuda sana katılıyorum.ay bende normal diyetisyenlerin savunduğunu savunacağım her besin değerinden almak lazım
sonuçta ne karatay ne dukan gibi listeler ömür boyu yapılacak listeler değiller
+900 deyimBırak temizliği tartıldın mı bugun söyle bakalım
Ayy evet ya sonra yapmıştım sanırım ben de. Kesin yapkız çok meşhurdur benim yeşil mercimek salatam hatta mördak hamile iken paylaşmıştım canım istedi ne yapcan şimdi demişti
yeşil mercimeği haşlıyoruz süzüp içine taze soğan maydanoz dere otu bol limon azcık zeytin yağı misss ay bugun yapayım bende canım istedi
Ya sen nereye gidiyordun ben kaçırmışım o yazdığın mesajı, dün nerelerdesin diye etiketlemistim seni bi güzel :)Bide regl de oldum yolda, bonus plus oldu yani.
Tuh yaa ben seni +2 bekliyordum+900 deyim(( yolculuk yaramadı bana. Bugün ve yarın protein günü yapıyorum inşallah kurtarırım, yoksa listeyi kötü etkileyeceğim sabit gelmeye bile razıyım şu anda.
Bendeki de fil hafızası
İyi de hayatım o 10 ayda 50kg verenlerin herhangi bir sağlık problemi yok. Kendini onlarla kıyaslama ve dr. diyetisyen kombinasyonunu uygula bence10 ayda 50 kilo veren insanlar var.. Ben 10 kiloyu veremiyorum ne kadar kotu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?