- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.141
Aa varsa öyle birisi bana da gelir mi? Senin bugün hissettiğini ben hafta başından beri hissediyorum.Kahvemi yaptım içiyorum ay bugün hiç iş yapasım yok yokmu bir cengaver gelsin silsin süpürsün evi
Yok yok maşallah pabuç kadar dilin de var, lütfen, onu da unutmayalımtek özelliğim hafızam galiba gerisi tırrttt
MerhabaSelam, sen yenisin galiba
HoşgeldinKızlarr günaydınnnn, bennn geldim. Geçmişe bakıp güncelliyim kendimi
Ama önce kahvaltı
Geçmiş olsun öyleyse :)Günaydın hanımlar, biz gece 1 gibi vardık. Umut bey Afyon'a kadar uyanıktı, uğraştırdı baya. Çocuk şu ana kucağı denen zımbırtıyı sevmiyor sanırım, kendi arabasının üzerine de o takılıyor ne onda duruyor ne de iste normal arabaya takınca. Bebek dedigin arabada uyur, cins çıktı bizimkisonra uyudu neyse ki biz de rahat ettik, ben de uyumuşum biraz.
Dönmeyeceğiz tabiki. Belkide bu sonuca varan son viraj. KimbilebilirDonmeyecegız elbette devam edecegız
Hayatım hazmı en kolay ve ete yakın bitkisel protein tüketmek için bulgur pilavı ve kurubaklagil kombinasyonu tüketeceksin. Dr. Yasemin Bradley öyle diyor. Ben onun yalancısıyımdoğru diyosun canım, kh hiç almıyorum nerdeyse, şimdi biraz kayısı yedim en azından hem bağırsaklara hemde sağlıklı kh olarak işime yarasın.
pazara kadar rocky haftasına devam
yaa ben sanki sadece protein alıyolar sanıyodumyanlış biliyomuşum demek ki, gerçi istemesemde herşeyin içinde bi miktar kh var ya, sıkıntı olmaz heralde.
yeşil mercimek aldım kaç zamandır yapçam da yicem
Evet Şeymacım, ilk 6 ay doktorlarda izin vermiyor zaten. Zaten şekeri almasan yeter sana canım.Ben kararlıyım inicem 60'a ama daha süresi var, su an sıkı diyet yapamam :) fazla kilo almayayım da yeter bana :)
Takıma bakınca çok bi özellik değil o takımda herkesin dili papuç kadarYok yok maşallah pabuç kadar dilin de var, lütfen, onu da unutmayalım
Ben içtimmmmYeşil çaylar içildi mi ay ne kadar sessiz bugun bura ;(
Ay hep tembellik ten şiştik bizAa varsa öyle birisi bana da gelir mi? Senin bugün hissettiğini ben hafta başından beri hissediyorum.
Ben bu iki günü olduğu gibi proteinle geçmeyi düşünüyorum. bende çoğu şeye uyamıyorum, olsun veriyoruz ya kiloları demek ki doğru yoldayız :)Merhaba
Bir yerde okumuştum spor öncesi karbonhidrat spor sonrası protein yemek iyiymiş.mantıklı geldi ama ben buna uyuyor muyum? Hayır :)
Ba ba baaaa, sana yetişebilebe aşkolsun ama şekerimTakıma bakınca çok bi özellik değil o takımda herkesin dili papuç kadar
Yetiş kuzum yetiş tabi, ben 1 vereyim sen 2 verde rekabet alevlensin :)))Sen içme ki yetişeyim sana
Vayyyy laflara baaaaaa;(Yetiş kuzum yetiş tabi, ben 1 vereyim sen 2 verde rekabet alevlensin :)))
Ben de maydanoz tarçın zencefil limonlu :)Bende bol naneli maydanozlu limonlu tarçınlı ödem suyu hazırladım akşam üst içmeye başlarım:)
Ay ben bir taraftan işlerimide yapıyorum kim yapcak başkaÇok mert kuzusu uyudu, ben işe devam kızlar. Belki spor bile yaparımbende de var bahsettiğiniz o tembellikten ama totolarınızı yerinden kaldırıp harekete geçince açılırsınız. Hadi öptüm beybiler, ben kaçar
Zencefil'im yok benimBen de maydanoz tarçın zencefil limonlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?