- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.061
Sağol Aysecigimkaptanım çok geçmiş olsun hepinize,kuzunun da doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla nice yaşlar nasip etsin
geçmiş olsun ayşecim
Olmadı yeniden rand. verdilerBen de göz muayenesine geldim bugün ondandır
lydznp Zeynep'in muayenesi nasıl geçti bu arada?
Cumaya benim de ne çıkar Allah bilir. Memlekete gidiyoruz bugün, gelsin anne yemekleri
HoşgeldinMerhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorumkurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek.
Yürüyüşe çıktım, inanılmaz bi yorgunluk var üstümdeşeker ve hatta mümkün olduğunca kh almamaya çalışıyorum ondan mı ki? Eskiden bu kadar gözümde büyümezdi 1 saat yürüyüş
Ama çok az yemişsin ve kahvaltı yokSabah; 1 kupa sütlü şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk, birazcık yoğurt
Ara; şekersiz sütlü nescafe
Akşam; bol soğanlı 2 minik yumurtalı omlet
Ara; biraz leblebi, 10 adet kiraz
Su; 2,5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
Saçmalama asıl böyle kas gidiyor. Ağır spor yapanlara bak deli gibi proteinle birlikte kh tüketiyorlar. Çünkü kh almazlarsa kaslar gidiyorDur bi pazara kadar idare edeyim bakayım, protein alınca kas gitmez heralde. Ona güveniyorum ne yalan söyleyim. Spor var protein var kh yok, Rocky haftası bu kolay mı :)
O zaman bitkisel protein ekle. Hem tahıl grubu hemde protein. Besl.uzmanları haftada 3 gün diye boşuna veremiyorlar onu. 2-3kasik salatanda yada yemeğinin yanına ekle. Mercimek nohut k.fasulye bunlar sağlıklı bitkisel proteinlerHaklısın canım, diyorum ya diyet psikolojisinden çıkamadığından onlara hiç bulaşmıyorum, iş yerinde yoksa çorba pilav oluyo mutlaka, ama ben protein yicem diye hiç birine bakmıyorum
Seninki psikolojik canımAa, kız senin diyetisyende bizim Sibel gibi sanırım, bayaa bilgili ve seni de bilgilendirmiş. Ben saf protein yaptığım günler ödem olmuyo ama diğer zamanlar sanki 200 kiloyum.
Hiiiç hayır dememKız Nilgün, mantı makarna yemediğimizden mi kilo alıyoruz yoksa :) yarın bana gelin kayseri mantısı yiyelim ödem atarız takımca :)
Sağol canım:)
Gunaydin ortim gecmis olsun insallah olcum sonuclari iyi cikar.Dr. Ilacli ölçmedi. Sadece muayene etti. Orada bir ölçüm yaptılar ama dr. devlet hast. Ölçüleri pek doğru olmaz dedi. 1 ağustosta randevu verdi akşamdan damla damlatin çok gergin olur yanında bulunun dedi. Sanırım ben yine medikalparktaki dr.a götüreceğim
Pınar'ın proteinli laktozsuz sütü var bende ondan almayi dusunuyorum spordan sonra icerim.O zaman bitkisel protein ekle. Hem tahıl grubu hemde protein. Besl.uzmanları haftada 3 gün diye boşuna veremiyorlar onu. 2-3kasik salatanda yada yemeğinin yanına ekle. Mercimek nohut k.fasulye bunlar sağlıklı bitkisel proteinler
Dün nasıl olduysa ölçüm cihazına baktı 6.75 e 1.25 çıktı. 6 ay önceki ilaçlı ölçümde ikiside 6.5 du. Dr. Bunun doğru olma ihtimali çok düşük dedi. Onun için erteledi. Daha fazla germeyelim dediGunaydin ortim gecmis olsun insallah olcum iyi sonuclari iyi cikar.
Iciminde çıkmış ya %30pro diye. Denemedim ama olabilir.Pınar'ın proteinli laktozsuz sütü var bende ondan almayi dusunuyorum spordan sonra icerim.
Iciminde çıkmış ya %30pro diye. Denemedim ama olabilir.
Hoşgeldin canım bu sabah da tartıl istersen başlangıç kilon olarak onu alalımMerhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorumkurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek.
Eh iste kaptanım geldik bi sekilde :)Iyi yolculuklar ınş umut paşa rahatça gider york az sizi
Ben hemen ucak bileti falan alır gelirimKız Nilgün, mantı makarna yemediğimizden mi kilo alıyoruz yoksa :) yarın bana gelin kayseri mantısı yiyelim ödem atarız takımca :)
Her gün tartilanlar da var tabi ama ptesi ve cuma bildirim yapıyoruz burada :)Kizlar sadece pazartesi ve cuma günleri tartiliyoruz degil mi? Iyi geceler herkese :))
saol tatlim
Donmeyecegız elbette devam edecegızBak buna itirazım var. Kadınlar oldukça güçlü yaratılmıştır. iradeye gelince hele bir iste. Bir kadın isterse azmederse yapamayacağı şey yoktur ALLAH'IN izniyle. Ayrıca hicbir yol virajsız dümdüz değildir. Biraz çakıllı bozuk bir yola girdik rahatımız bozuldu diye hedefe yaklaşmışken geri döneceğizservey cvp ver şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?