Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım çok geçmiş olsun hepinize,kuzunun da doğum günü kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla nice yaşlar nasip etsin

geçmiş olsun ayşecim
Sağol Aysecigim
Ben de göz muayenesine geldim bugün ondandır
lydznp Zeynep'in muayenesi nasıl geçti bu arada?

Cumaya benim de ne çıkar Allah bilir. Memlekete gidiyoruz bugün, gelsin anne yemekleri
Olmadı yeniden rand. verdiler
Ortim senden gelecek haberi bekliyoruz lydznp çok uğraştırdımı zeynep ay çocukta haklı
Hoşgeldin

Ama wendicigim bu şekilde kaslarını kaybedersin. Vücut ku ve doğal şekerden alırmış ilk enerjisini. Bunları az az vermen lazım. Lpgli araba gibi benzinli arabaya lpg taktirdigin zaman lpg ile çalistiramazsin. Benzin ile çalışır bir müddet sonra lpge otomatik geçer. Sen kendine ne yapiyorsun? Yakıt almadan çalışmaya çalışıyorsun. Vücut bir makine ve sen bu makineyi bozmaya çalışıyorsun. Bu kadar halsiz olmanın sebebi o. Bak nilsub a herşeyden yiyor cıvıl cıvıl maşallah

Ama çok az yemişsin ve kahvaltı yok tbe peynirli bir sandviç ye. Hem kg almış hemde kahvaltı yapmış olursun. Birde mutlaka arada 1 meyva ye. Fruktozda lazım
Kendine bu kadar da acımasız olma.

Dur bi pazara kadar idare edeyim bakayım, protein alınca kas gitmez heralde. Ona güveniyorum ne yalan söyleyim. Spor var protein var kh yok, Rocky haftası bu kolay mı :)
Saçmalama asıl böyle kas gidiyor. Ağır spor yapanlara bak deli gibi proteinle birlikte kh tüketiyorlar. Çünkü kh almazlarsa kaslar gidiyor

Haklısın canım, diyorum ya diyet psikolojisinden çıkamadığından onlara hiç bulaşmıyorum, iş yerinde yoksa çorba pilav oluyo mutlaka, ama ben protein yicem diye hiç birine bakmıyorum
O zaman bitkisel protein ekle. Hem tahıl grubu hemde protein. Besl.uzmanları haftada 3 gün diye boşuna veremiyorlar onu. 2-3kasik salatanda yada yemeğinin yanına ekle. Mercimek nohut k.fasulye bunlar sağlıklı bitkisel proteinler

Gunaydin ortim gecmis olsun insallah olcum sonuclari iyi cikar.

Pınar'ın proteinli laktozsuz sütü var bende ondan almayi dusunuyorum spordan sonra icerim.

Sabah kalkınca 500ml su
Evden çıkarken 1 haşlanmış yumurta

Kahvaltı
1 has. Yumurta
10tn zeytin
1kk n. Peynir
1yeşil biber
Dereotu maydanoz

Öğlen akşam birleşti 16.30
Çeyrek simit
1kk b. Peynir
10tn zeytin
Köz biber
Domates biber salatalık
2 bardak ayran
3 lokma da kuşbaşılı börek

Akşama kadar 3 ara da 2 nektarin 1 küçük dlm karpuz
35dk jessica interval yaptım.

Gunaydin ortim gecmis olsun insallah olcum iyi sonuclari iyi cikar.
Dün nasıl olduysa ölçüm cihazına baktı 6.75 e 1.25 çıktı. 6 ay önceki ilaçlı ölçümde ikiside 6.5 du. Dr. Bunun doğru olma ihtimali çok düşük dedi. Onun için erteledi. Daha fazla germeyelim dedi

Kışa kadar yine bu kiloda kalirsam tekrar diyetisyene gidecem bu gidecegim biraz maliyetli olcek ama insallah gerek kalmaz bir an once kurtulurum şu fazlaliklardan..
Uzayicinda insan sıkılıyor,motivasyon kaybı oluyor..
Iciminde çıkmış ya %30pro diye. Denemedim ama olabilir.

Tadı guzeldir insallah.

Günaydın hanımlar, biz gece 1 gibi vardık. Umut bey Afyon'a kadar uyanıktı, uğraştırdı baya. Çocuk şu ana kucağı denen zımbırtıyı sevmiyor sanırım, kendi arabasının üzerine de o takılıyor ne onda duruyor ne de iste normal arabaya takınca. Bebek dedigin arabada uyur, cins çıktı bizimki sonra uyudu neyse ki biz de rahat ettik, ben de uyumuşum biraz.

Hoşgeldin canım bu sabah da tartıl istersen başlangıç kilon olarak onu alalım
Iyi yolculuklar ınş umut paşa rahatça gider york az sizi
Eh iste kaptanım geldik bi sekilde :)
Kız Nilgün, mantı makarna yemediğimizden mi kilo alıyoruz yoksa :) yarın bana gelin kayseri mantısı yiyelim ödem atarız takımca :)
Ben hemen ucak bileti falan alır gelirim
Kizlar sadece pazartesi ve cuma günleri tartiliyoruz degil mi? Iyi geceler herkese :))
Her gün tartilanlar da var tabi ama ptesi ve cuma bildirim yapıyoruz burada :)

Donmeyecegız elbette devam edecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…