Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya sen nereye gidiyordun ben kaçırmışım o yazdığın mesajı, dün nerelerdesin diye etiketlemistim seni bi güzel :)
Şimdi gördüm bende Antalya'ya gidip geldik canım, bi işimiz vardı maalesef tatil değildi, hatta denizi bile görmedik :))))

Ayy evet ya sonra yapmıştım sanırım ben de. Kesin yap wendy cum cok guzel oluyor

pazartesiye ördekcim :) şu pazarı atlatayım da bi :)

Şimdi katılmak isteyenler konusuna baktım da Mayıs anneleri birer birer dökülmeye başlamışlar :) ben direkt doğum konusuna yazıp takıma davet edeyim bari :)

heheh, emziremeyenler başlamalı cidden.

Selam, sen yenisin galiba

Şaka bi yana hoşgeldin canım.

evet yanına yoğurt veya ayran ile on numara olur sebze soteyi nasıl yapıyorsun tarif ver

evet yanına yoğurt veya ayran ile on numara olur sebze soteyi nasıl yapıyorsun tarif ver

Çok özel bişi degil ya. Kabak vardi evde soğan, domates ve azcık patatesle az yagda ceviriyorum tavada baharat atiyorum azcik tadi iyi olsun diye ama idare ediyo

zaten emzirirken zayıflasak burda işimiz ne emzirme ile iştah aynı ölçüde ilerliyo
Ben kararlıyım inicem 60'a ama daha süresi var, su an sıkı diyet yapamam :) fazla kilo almayayım da yeter bana :)

Ben kararlıyım inicem 60'a ama daha süresi var, su an sıkı diyet yapamam :) fazla kilo almayayım da yeter bana :)
Tabiki sıkı diyet yapma ama aşırı tatlıdan geç yemek yemekten uzak durursan birde bol yeşillik bol su zaten verirsin stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…