- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.121
Şimdi gördüm bende Antalya'ya gidip geldik canım, bi işimiz vardı maalesef tatil değildi, hatta denizi bile görmedik :))))Ya sen nereye gidiyordun ben kaçırmışım o yazdığın mesajı, dün nerelerdesin diye etiketlemistim seni bi güzel :)
Aayy hayal kırıklığına uğrattım di mi seniTuh yaa ben seni +2 bekliyordum
Sorma öyleymiş cidden :)Bendeki de fil hafızası
Anladım canım, oraya kadar gidip denizi görmemek de kötü olmuştur :)Şimdi gördüm bende Antalya'ya gidip geldik canım, bi işimiz vardı maalesef tatil değildi, hatta denizi bile görmedik :))))
Evet ya, uçaktan gördük ama sayılırsaSorma öyleymiş cidden :)
Anladım canım, oraya kadar gidip denizi görmemek de kötü olmuştur :)
Şimdi katılmak isteyenler konusuna baktım da Mayıs anneleri birer birer dökülmeye başlamışlar :) ben direkt doğum konusuna yazıp takıma davet edeyim bari :)
Selam, sen yenisin galibaİyi günler kızlarbu sabah erken kalkip ceviz yedim 2 tane, sonra
Kahvaltı: 1 dilim ekmek, salatalik domates ve 9 zeytin yedim.
Sonra spora gittim 1 saat zumba + pilates yaptim
Simdi de cok aciktim bakalim ne yesem sebze sote yapiyim diyorum
Şaka bi yana hoşgeldin canım.İyi günler kızlarbu sabah erken kalkip ceviz yedim 2 tane, sonra
Şimdi katılmak isteyenler konusuna baktım da Mayıs anneleri birer birer dökülmeye başlamışlar :) ben direkt doğum konusuna yazıp takıma davet edeyim bari :)
Bendeki de fil hafızası
Valla açken tartılmadım kiuyanık ördek seni... kaç kg sin yeaa ser verip sır vermiyon...
evet yanına yoğurt veya ayran ile on numara olur sebze soteyi nasıl yapıyorsun tarif verİyi günler kızlarbu sabah erken kalkip ceviz yedim 2 tane, sonra
tek özelliğim hafızam galiba gerisi tırrtttuyanık ördek seni... kaç kg sin yeaa ser verip sır vermiyon...
bilirim bilirim :)
zaten emzirirken zayıflasak burda işimiz ne emzirme ile iştah aynı ölçüde ilerliyoValla açken tartılmadım ki
Ama ekside değilim bence, ya sabitim ya da biraz daha artı
evet yanına yoğurt veya ayran ile on numara olur sebze soteyi nasıl yapıyorsun tarif ver
Afiyet olsun sana gayet te güzel :)Çok özel bişi degil ya. Kabak vardi evde soğan, domates ve azcık patatesle az yagda ceviriyorum tavada baharat atiyorum azcik tadi iyi olsun diye ama idare ediyo
Ben kararlıyım inicem 60'a ama daha süresi var, su an sıkı diyet yapamam :) fazla kilo almayayım da yeter bana :)zaten emzirirken zayıflasak burda işimiz ne emzirme ile iştah aynı ölçüde ilerliyo
Tabiki sıkı diyet yapma ama aşırı tatlıdan geç yemek yemekten uzak durursan birde bol yeşillik bol su zaten verirsin stres yapmaBen kararlıyım inicem 60'a ama daha süresi var, su an sıkı diyet yapamam :) fazla kilo almayayım da yeter bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?