Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun umarım bir an önce sonuca bağlarlar. göz ile ilgili sıkıntılar için kontrole gittiğinde maalesef muayene kolay geçmiyor. Ama olmadan da olmuyor.

Ben 10 elmayi da cok rahat yiyorum :)))
bende kendime pis boğaz diyodum benden beterleride varmış
S

Su az icmistim. Unutmusum. 5 elma cok degil kiz :))
tabi canım çok olur mu
Kizlar sadece pazartesi ve cuma günleri tartiliyoruz degil mi? Iyi geceler herkese :))
ben her dakka tartılıyorum
benim ki de aynı hep bize bu hale kocalar getirdikoca bir şeyma subaşıya yaramış
konuş ortim arkandayım

ay bende normal diyetisyenlerin savunduğunu savunacağım her besin değerinden almak lazım
sonuçta ne karatay ne dukan gibi listeler ömür boyu yapılacak listeler değiller

doğru diyosun canım, kh hiç almıyorum nerdeyse, şimdi biraz kayısı yedim en azından hem bağırsaklara hemde sağlıklı kh olarak işime yarasın.

Ama çok az yemişsin ve kahvaltı yok tbe peynirli bir sandviç ye. Hem kg almış hemde kahvaltı yapmış olursun. Birde mutlaka arada 1 meyva ye. Fruktozda lazım
Kendine bu kadar da acımasız olma.

pazara kadar rocky haftasına devam

Saçmalama asıl böyle kas gidiyor. Ağır spor yapanlara bak deli gibi proteinle birlikte kh tüketiyorlar. Çünkü kh almazlarsa kaslar gidiyor

yaa ben sanki sadece protein alıyolar sanıyodum yanlış biliyomuşum demek ki, gerçi istemesemde herşeyin içinde bi miktar kh var ya, sıkıntı olmaz heralde.

yeşil mercimek aldım kaç zamandır yapçam da yicem

Günaydın şekerler
günaydın
Günaydın kızlar
Güne başlamak ile başlamamak arasında kararsızım yarım saattir yatakta yuvarlanıyorum :)
eeeee panda gibi olunca anca yuvarlanırız biz
günaydın beybiler,

67,9 u gördüm bu sabah ama son görüşüm olabilir... malum günler kapıda ödem yapar illa
olsun ödemde gidici
nilsub yolunmaktan bikmadin mi nerelerdesin ?
kız kafamda saç bırakmadınız niye yolundum yine
Günaydın bocusler
ay gelin hanım sizede günaydın
100 jumping jack,30 burpe, 15 dk karın hareketleri,1 dk plank ve 30 dk eliptik yapilmistir..
sabah sabah deli garuuu

ay bende onun salatasını seviyorum

acil tarif şekercim :)

ben öğle yemeğime geçtim
kız çok meşhurdur benim yeşil mercimek salatam hatta mördak hamile iken paylaşmıştım canım istedi ne yapcan şimdi demişti

yeşil mercimeği haşlıyoruz süzüp içine taze soğan maydanoz dere otu bol limon azcık zeytin yağı misss ay bugun yapayım bende canım istedi

mercimek haşlama süresi ne? ben kesin püre yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…