Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarr günaydınnnn, bennn geldim. Geçmişe bakıp güncelliyim kendimi
Ama önce kahvaltı
Hoşgeldin
Geçmiş olsun öyleyse :)
Donmeyecegız elbette devam edecegız
Dönmeyeceğiz tabiki. Belkide bu sonuca varan son viraj. Kimbilebilir
Hayatım hazmı en kolay ve ete yakın bitkisel protein tüketmek için bulgur pilavı ve kurubaklagil kombinasyonu tüketeceksin. Dr. Yasemin Bradley öyle diyor. Ben onun yalancısıyım

Bu msj biraz önce okumuştum ben:)

Anam şimdiki çocuklar çok fena kızıma bişey dediğim zaman kardeşim yapsın diyor oğluma bir şey dediğim zaman ablam yapsın diyor kalkıp kendim yapıyorum

ikisine birlikte dicen sende hayden sen burayı sen burayı hallet dicen... acık çemkircen yok öyle pren prenses muamelesi :)))

mutsuzum anlıyor musun... hayat enerjim bitti .... mutlu olamıyorum herkezle kavga etmek istiyorum.... çukulata verin bana....
Aman çiklat yiyince hayat daha mı güzel olacak sanki yine ödenecek faturalar yıkanacak çamaşır o yüzden yeme bari bedenimiz güzel olsun

Aman çiklat yiyince hayat daha mı güzel olacak sanki yine ödenecek faturalar yıkanacak çamaşır o yüzden yeme bari bedenimiz güzel olsun

aman bee iyi...... herkez yesin ben yemiim.... hiç adil değil... millet nasıl yiyip yiyip zayıf kalıyo.....

Onlar önden kilo almıyor bizim gibi yiyip yiyip vercez diye uğraşmıyorlar

ben anlamıyor onları....

Kız sen dun akşam simit sarayında değilmiydin ne yedin :) yakaladım

bişi yemedim arkadaşlar orda oturuyordu bende yanlarına oturdum beş dakkacık kahve bilem içmeden kalktım.... hemen de foto çekinecekleri tuttu... diğer fotolarda kendileri şişman çıktı diye bula bula benim en şişman çıktığım fotoyu koydular face e.... garılar ne hain oluyo anam bilemezsiniz :))) orda da damacana gibi çıkmışım face i dondurdum kendimi görmeye tahammülüm yok :)))

ilahi betüş, kızım o kadar da değilsin ya, abarttın kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…