- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.181
Ohaaaa 5 sayfa okudum ama hala 574 Yen'i mesaj diyor, akşam olur okumaya kalksam şimdi. Atlıyorum kızlar, kaçırdığım bişiy olmaz inşallah :))
kız o fotoyu görsen yayık çıkmışım orjinalim öyle değil çok şükür ama foto da iki oda bi salonum yani :))
yok canım abartmada hafif çıkmışben anlamıyor onları....
bişi yemedim arkadaşlar orda oturuyordu bende yanlarına oturdum beş dakkacık kahve bilem içmeden kalktım.... hemen de foto çekinecekleri tuttu... diğer fotolarda kendileri şişman çıktı diye bula bula benim en şişman çıktığım fotoyu koydular face e.... garılar ne hain oluyo anam bilemezsiniz :))) orda da damacana gibi çıkmışım face i dondurdum kendimi görmeye tahammülüm yok :)))
foto + 5 koyuyo diyosun orjinal neyse foto o kız kendini avutmakız o fotoyu görsen yayık çıkmışım orjinalim öyle değil çok şükür ama foto da iki oda bi salonum yani :))
yok canım abartmada hafif çıkmış
foto + 5 koyuyo diyosun orjinal neyse foto o kız kendini avutma
ona göre yeme çiklat
he normalde zayıfız tel şişman gösteriyo demekkio sebeple resimleri hemen kendi telinden çektiriceksin, dik durup hafif gülümseyeceksin, pusmayacaksın, poz verme teknikleri :)
Az az kesiyorum onu da keşke tamamen kesebilsemEvet Şeymacım, ilk 6 ay doktorlarda izin vermiyor zaten. Zaten şekeri almasan yeter sana canım.
Ee ben badiye laf edince kıymetli oluyor ya ne iş bu şimdi :) küçük diye mi? Küçüklükten ne görürlerse öyle devam ederler bakikisine birlikte dicen sende hayden sen burayı sen burayı hallet dicen... acık çemkircen yok öyle pren prenses muamelesi :)))
Az az kesiyorum onu da keşke tamamen kesebilsem
Ee ben badiye laf edince kıymetli oluyor ya ne iş bu şimdi :) küçük diye mi? Küçüklükten ne görürlerse öyle devam ederler bak
2,5 haftada 3,3 kg gitmiş
gelsinbikini günleri.....
sporda yaparsan sıkı da görünürsün65 in altına düüşersem giyerim kiii.....
60 in altına düşersem tanga, 55 in altına düşersem ipkini, 50 nin altına düşersem çıplak gezerim :)))
Bende bol naneli maydanozlu limonlu tarçınlı ödem suyu hazırladım akşam üst içmeye başlarım:)
60 in altına düşersem tanga, 55 in altına düşersem ipkini, 50 nin altına düşersem çıplak gezerim :)))
yap sende kolay bulunur malzemelerBenim de ihtiyacim var :))
Betülcanım aburcubur ve tatlı istiyor............... istiyor da istiyor..... istiyor işte anlıyor musunuz.... hayat çok zor ve mutsuz geçiyor.....
HoşbuldummmmHoşgeldin
Geçmiş olsun öyleyse :)
Dönmeyeceğiz tabiki. Belkide bu sonuca varan son viraj. Kimbilebilir
Hayatım hazmı en kolay ve ete yakın bitkisel protein tüketmek için bulgur pilavı ve kurubaklagil kombinasyonu tüketeceksin. Dr. Yasemin Bradley öyle diyor. Ben onun yalancısıyım
Bizim takım süperdir bu konuda canımOkumak cok zevkli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?