- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.201
Nilgün cum patlicanli tost nasıl oluyirhe normalde zayıfız tel şişman gösteriyo demekki
bütün betüşler çatlak deme kiBetül
Seninle aynı isimde bir arkadaşım diyet yaparken abur cubur istediği için bir gün bana heyecanla "bir şey keşfettim canım Browni istiyor çiğneyip tükürüyorum" dedi. Çok gülmüştüm bu buluşa :)
3,3 süper valla betüş, tebrik ediyorum65 in altına düüşersem giyerim kiii.....
patlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifiNilgün cum patlicanli tost nasıl oluyir
vaayyy kaptanımız da buradaymışNilgün cum patlicanli tost nasıl oluyir
İyiymiş kız, bende denerim bunu. Bayılırım patlıcana.patlıcanları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde pişiriyorum küçük bir tencerede domates biber 1 tk zeytin yağ ile pişiriyorum sonra patlıcanları tencereye koyup üzerine peynir bir taşın kaynatıp afiyet ile yiyiyorum geçen sene bulmuştum kendi kendime bu tarifi
patlıcanı direk domatese atınca çiğsi çiğsi kokuyo yağda kızartıncada diyetlik olmuyo bu tarif çok güzel oluyo
yap sende kolay bulunur malzemeler
Kızlar spor listesine Cuma'dan itibaren başlasam olur mu? Milyon tane mesajı tekrar gözden geçirmek zor geldi şimdi, bir tek @wendigo wendicim etiketlemiş beni spor konusunda zaten :))
Şimdi herkes ta Cuma'dan ne yaptığını hatırlar mı ki? Bizim bazı özel işlerimiz vardı kafa da dağınıktı ilgilenemedim kusuruma bakmayın valla. Haftalık liste tutuyoruz normalde, cuma günü de herkesin toplamda ne yaptığını yazıyoruz. Bu görevi de ben üstlenmiştim ama Ramazan'dan beri çok düzgün olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcazHerkes ne yaptigini ozetlese haftalik. Senin kolay olur :)
Evet dün katıldimSelam, sen yenisin galiba
Şimdi herkes ta Cuma'dan ne yaptığını hatırlar mı ki? Bizim bazı özel işlerimiz vardı kafa da dağınıktı ilgilenemedim kusuruma bakmayın valla. Haftalık liste tutuyoruz normalde, cuma günü de herkesin toplamda ne yaptığını yazıyoruz. Bu görevi de ben üstlenmiştim ama Ramazan'dan beri çok düzgün olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
60 in altına düşersem tanga, 55 in altına düşersem ipkini, 50 nin altına düşersem çıplak gezerim :)))
AhahahaBetül
Seninle aynı isimde bir arkadaşım diyet yaparken abur cubur istediği için bir gün bana heyecanla "bir şey keşfettim canım Browni istiyor çiğneyip tükürüyorum" dedi. Çok gülmüştüm bu buluşa :)
Menülerin süper canım, böyle giderse cok kısa sürede ulaşırsın hedefine :)Bugünkü menüm
Sabah: 2 kk light mozarella peyniri, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 7 zeytin, domates salatalık biber
Ara ; filitre kahve
Öğlen ; 2 dilim ekmek tavuk göğsü ile salata
Ara ; 3 kayısı 2 ceviz Yeşilçay
Akşam ; 5 kaşık kabak, yoğurt, salata
Ara ; soda
3 litre su ( 1 litresi ödem atıcı 2 litre normal su)
Spor yok
Tekrar hoşgeldin o zamanEvet dün katıldim
Mahmut'la bozuştunuz mu kız? Ba ba ba hiç cevapta vermiyor artık. Cadııı. Az önce de sordum yaptın mı eliptik diyeeee.hadi bende yürüyüşe görüşürüz akşama
Ooo süper not tutman canımBenim defterim var. Ne yaptigimi not ediyorum da benim icin kolay olur. Evet bundan sonrakilere bakmak lazim artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?