- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.681
Evet yeniyim ya nedense o aklıma hiç gelmedi
Tebrikler canım demek ki dün tartıda gördüğün 78,8 gerçekçi değilmiş. Bu hafta pazartesi cuma tartılırsan daha keyifli daha huzurlu kilo vereceksin bence.günaydın kızlar bo bol eksiler görün tartıda inşALLAH
geçen hafta 78,8
bu hafta 77,5 kilom olsun bunada şükür
pazartesi bildirimim 76 olur belki
Yolculuk bittiğine göre artık sağlıklı beslenme ile gelsin ideal kilolar :)Kizlar gunaydin :)))) Tartildim: 67.7 kg. Ben bunu 66.7 kg kabul ediyorum ödemden dolayi. :)))))))Pazartesi insallah 66'dan asagisini gorurum. :)
Demek ki 5 simitle de aç kalarak da olmuyormuş.Cumartesi 67.9 kg ile başlamistim bu arada.
Geçen cumartesi: 67.9
Bu cuma: 67.7
Fark : 200gr (6 gunde)
Çook az yaa :))
Yesılcayımı alıp gelıyorum az bekleyın
Tamam canım bekliyorum listeni o zamancanım sana örnek saf pro menüleri yazayım ben, yapalım. etiketlicem seni.
hadi gazanız mübarek olsun, gece uykusu falan düzene girer, mert bey söyleidğini anlayıp ona göre davranıyo mu? mesela kızıma süt bitti meme yara olmuş emilmez artık dedim tamam diyip kabullendi, meme yara diye ağlıyodu ilk günlerde..
Ay canım ya, iyileşene kadar artık idare edeceksin. Tekrar geçmiş olsun.Günaydın
@morordek Geçmiş olsun canım
@oynakbasi34 banum çok sevindim
Kızlar tek el çok zormuş yaa soyunup tartilamadim kıyafetle tartildim 72.9 beni de listeye ekleyin bi de wc ye gidip çıplak tartilsaydim daha aşağısı olurdu niyetim haftaya listeye girmek 70.3 le ayrilmistim
Gecen hafta:70,3
Bu hafta:69,8
Fark:0,5
Yüzde:0,71
Kekik yağı alayım bari bendeCanım memeden ayırmak çok zor gelmişti bana göz kalemi surmustum yara oldu diye birde kekik yağı surmustum emmeye kalkarsa acı olsun diye ben 18 ayda ayirmistim
Deli misn kız az olur mu hiç. Çok iyi vermişsin canım valla. Tebrik ederim rakibimyinede aferin bana dimi 1,3 kg azda değil yani kendime teselli vereyim
Listeye ne zaman gireceğim bilmiyorum ama hala aslanlar gibi 18 kilom var :) gelecek hafta 75 e takılmadan devam etmem lazım. Öyle olursa 72 ye kadar bana otoban :)dennisgo kuzum azıcık listeye sakla kendini çok verme :) yüzden uçtu gitti bak :)
SüpersinnnnnmGünaydın kızlar
Kilomu yazıp kahvaltıya kaçıyorum saat 9,15 olmuş geç kalmışım biraz. Bugün kilom 76,4.. yarın regl olacağım halde üstelik. Siz olmasanız zaten regl olacağım bu hafta diye kılımı kıpırdatmazdım ve bu kiloyu göremeZdim belki de.. bu nedenle iyi ki varsınız :) hedef koymak o gündemle yaşamak istediğini elde etmek için her zaman işe yarıyor demek ki.
Kekik yağı alayım bari bende( çok ağlıyor ama yaaaa, kendini yerlere atıyor bilmiyorum ne yapacağım.
Listeye ne zaman gireceğim bilmiyorum ama hala aslanlar gibi 18 kilom var :) gelecek hafta 75 e takılmadan devam etmem lazım. Öyle olursa 72 ye kadar bana otoban :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?