Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün 77 bugün 76,4 çıktım.. diğer günlerden farklı olarak yeşillik kalmadığı için ödem atıcı su hazırlamak yerine tarçın zencefil ve limon kaynatarak çay gibi içtim.Suyu süzünce bu malzemeleri de içtiğim suya atıp dolaba kaldırdım. Akşam çıkardım ve yatana kadar onu içtim. Acaba o mu etkili oldu bu 600 gr ın gitmesinde..

bol su ödem çözer zaten, illa ki etkili olmuştur.

Yalnız tarifler çok güzel
Hangi gün derseniz ben uyarım. Sanki Çarşamba perşembe arka arkaya daha etkili gelir gibi geliyor bana ama tabi benimkisi sadece tahmin.

Denerim ama onu da pek takacağını sanmıyorum. Rujla da göz kalemiyle de deneyeceğim. Sirkeli sirkeli emdi yaaa. Senin kız biraz daha büyükmüş bizimkisi daha konuşamıyor ki parmağıyla hallediyor herşeyi, ııhh ıhhh diyerek anlatıyor derdini. Baba, anne, gel. Bu kadar kelime haznemiz maalesef henüz. Ablası da geç konuşmuştu, hatta görümcemin kızı 3 yaşında konuşmuştu. İkisininde maşallahı var susturamıyoruz şimdi konuşmaması konusuna takılmıyorum. O yüzden neyi anlayıp neyi anlayamadığını da çok çözemiyorum açıkçası. Söylediğim çoğu şeyi anlıyor ama meme konusu bir muamma

evet iletişim önemli ya, dene uf olmuş de, ağlar büyük ihtimalle, sen kararlı olursan yapacak bişeyi olmaz. gögsünü de sıkı sıkı sar ki sütün çekilsin karar verdiğinizde de, yoksa mastit olursun, hastalanırsın.

Ay hasta olmiyim ya. Zaten saçma bir şekilde sol göğsümü emiyor sadece sağdaki sütü almıyor. Oradaki süt ekşimiş neden almıyor diye merak edip tadına baktım da o zaman anladım, birkaç kez sağınca düzeliyor ama içmediği için yine ekşiyor. Amannn kızım ne güzel kendi bıraktı.
Tamamen kesmeyeyim uyurken bir de gece alsın, gündüzden başlayayım diyordum. Birkaç makale okudum öyle bir fikir gelişti ama oooffff zormuş ya. Birde aktarlarda satılan birşey varmış sütün tadını ekşitiyormuş onu mu alsam diyorum. Ne kafa şişirdim ama

acı biber sür ağzına alsada yanınca bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…