- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.721
Kıyamam ama yaaa. Yanmasın mertomacı biber sür ağzına alsada yanınca bırakır
Aman kesmebr yerlerini :)))) gidecek. Bazen istediğimiz zamanda olmuyor işte tatlım ama bak aldığımız yola, süperiz süper.
Kendin söylüyorsun inceldim diye. Tartıyı kes kendine bakmaya devam et :)
ay bi kave içtim geldim 50 msj oku oku bitmiyoneyse kahvemi içtim çocuklarda babalarının yanındaymış eşimi aradım 45 dk bak madem bende eliptik sonrada duş yapayım dedim tamam dedi hayden görüşürüz
Ay hasta olmiyim ya. Zaten saçma bir şekilde sol göğsümü emiyor sadece sağdaki sütü almıyor. Oradaki süt ekşimiş neden almıyor diye merak edip tadına baktım da o zaman anladım, birkaç kez sağınca düzeliyor ama içmediği için yine ekşiyor. Amannn kızım ne güzel kendi bıraktı.
Tamamen kesmeyeyim uyurken bir de gece alsın, gündüzden başlayayım diyordum. Birkaç makale okudum öyle bir fikir gelişti ama oooffff zormuş ya. Birde aktarlarda satılan birşey varmış sütün tadını ekşitiyormuş onu mu alsam diyorum. Ne kafa şişirdim ama
sağol kuzum banada haber verin pro günleri ne zamansakesinlikle, saf protein seni de güzel rakamlara götürmüş bak, biraz artı olabilirsin ileriki günlerde takılma sakın, ödem çözdün süper bi şekilde.
ay ben kendimi pek severim, şişmanken de şişman görmem kendimi resimlere bakana kadar, zayıflayınca da zayıfladığımı hiç kabul etmem mesela, öyle değişik bi yerde kafa..
tebrikler sana da kuzucumiyi sporlar..
ya ben bitmişken toptan bitsin istedim, geceli gündüzlü kesmiştim, çünkü benimki gece emdiğini anlardı, mert bey anlamazsa gece emzir hem gögsün de rahatlar.
Bakalım günler ne gösterecek :))kesinlikle, saf protein seni de güzel rakamlara götürmüş bak, biraz artı olabilirsin ileriki günlerde takılma sakın, ödem çözdün süper bi şekilde.
ay ben kendimi pek severim, şişmanken de şişman görmem kendimi resimlere bakana kadar, zayıflayınca da zayıfladığımı hiç kabul etmem mesela, öyle değişik bi yerde kafa..
ya ben bitmişken toptan bitsin istedim, geceli gündüzlü kesmiştim, çünkü benimki gece emdiğini anlardı, mert bey anlamazsa gece emzir hem gögsün de rahatlar.
Tatlim annem çapraz siyah bant yapmıştı memelerine kardeşim korkup emmemisti deneyebilirsinTamam canım bekliyorum listeni o zaman
Mert beye gelince hiç oralı değil valla. Öğğğ olmuş ayyy pis, bitmiş süt falan dedim, bir çığlıkla beraber tişörtümü çekiştirdi. Az önce de sirke sürdüm göğsüme hiç umru değil şapır şupur emiyor şu anda
GünaydınnnGunaydin kizlarrr.
morordek gecmis olsun canim sabah gordum ben de. Allah daha buyuk dertle sinamasin
servey oynakbasi34 moni fancynancy lydznp kizlar cok guzel kilo vermissiniz tebrikler
nilsub sen de oyle nilguncum hadi listeye az kaldi
wendy canim ben diger iznimi yilbasindan once kullanmistim diye hatirliyorum.2017nin ilk izniydi bu sanirin.yanlis hatirliyosam da sorun degil mezun olurum en kötü
Bak bu da değişik bir fikir, bunu da denerimKilo veren herkesi tebrik ediyorum hepiniz muhteşemsiniz
Ben de 76.4 geldim -0.3 %0.39
Tatlim annem çapraz siyah bant yapmıştı memelerine kardeşim korkup emmemisti deneyebilirsin
Ege denizi Bodrum yakınları canım. Ben de Bodrum'dayım şu an. 6.5 siddetindeCanım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Şimdi gördüm, kaç şiddetinde nerede olmuş Şeymacım?
Yolculuk bittiğine göre artık sağlıklı beslenme ile gelsin ideal kilolar :)
Demek ki 5 simitle de aç kalarak da olmuyormuş.
3 ana 3 ara öğünle denemelisin bir de :)
Liste hazırmış bile :)***5. Takım 527. Etap***
servey (70,3/69,8/0,5/%0,71)
moni (89,5/87,5/2/%2,24)
fancynancy (74,5/73,5/1/%1,34)
Cikilatacanavari (76,7/76,4 /0,3 /%0,39)
lydznp (82,9/82,5/0,4/%0,48)
inatettimolacak (60,8/60,7/ 0,1/%0,02) 519. etapta izne ayrılan üye döndü. Yüzdesi 8'e bölündü.
5. Takım Ortalama: %0,864
moni toplight morordek kaptanicelerim bi bakin bakem yuzde dogru mudur.. nota sildirelim diyorsaniz ben haftaya da girebilirim listeye.. ben girmezsem 1,032 oluyo.. bi bekleyelim isterseniz diger takimlar napiyo diye derece yapamicaksak girerim,derece sansimiz varsa haftaya kalirim
kesinlikle, saf protein seni de güzel rakamlara götürmüş bak, biraz artı olabilirsin ileriki günlerde takılma sakın, ödem çözdün süper bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?