Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman kesmebr yerlerini :)))) gidecek. Bazen istediğimiz zamanda olmuyor işte tatlım ama bak aldığımız yola, süperiz süper.

kesinlikle, saf protein seni de güzel rakamlara götürmüş bak, biraz artı olabilirsin ileriki günlerde takılma sakın, ödem çözdün süper bi şekilde.

Kendin söylüyorsun inceldim diye. Tartıyı kes kendine bakmaya devam et :)

ay ben kendimi pek severim, şişmanken de şişman görmem kendimi resimlere bakana kadar, zayıflayınca da zayıfladığımı hiç kabul etmem mesela, öyle değişik bi yerde kafa..

tebrikler sana da kuzucum iyi sporlar..

ya ben bitmişken toptan bitsin istedim, geceli gündüzlü kesmiştim, çünkü benimki gece emdiğini anlardı, mert bey anlamazsa gece emzir hem gögsün de rahatlar.

sağol kuzum banada haber verin pro günleri ne zamansa

Gunaydin kizlarrr.
morordek gecmis olsun canim sabah gordum ben de. Allah daha buyuk dertle sinamasin
servey oynakbasi34 moni fancynancy lydznp kizlar cok guzel kilo vermissiniz tebrikler
nilsub sen de oyle nilguncum hadi listeye az kaldi
wendy canim ben diger iznimi yilbasindan once kullanmistim diye hatirliyorum.2017nin ilk izniydi bu sanirin.yanlis hatirliyosam da sorun degil mezun olurum en kötü

Bakalım günler ne gösterecek :))

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum hepiniz muhteşemsiniz
Ben de 76.4 geldim -0.3 %0.39
Tatlim annem çapraz siyah bant yapmıştı memelerine kardeşim korkup emmemisti deneyebilirsin

Bende evimi toparlayıp yemeklerimi yapayım da çıksın aradan kızlar. Akşama çok üşeniyorum sonra. Hadi hepinizi öpüyorum. Herkes çok güzel kilolar vermiş valla tebrik ediyorummm. Çikilatacım Cikilatacanavari sende haftaya çok daha güzel bir rakamla gelirsin inşallah tatlım.

Kızlar ben bugün 66.4 kilo geldim. Hedefim toplamda 59 a düşmek. İnşallah olur
Cuma 12 ye kadar söylememiz gerekiyodu herhalde. Bi cenaze durumu var da o yüzden bu saate kadar girip bakamadım. Güzel bir hafta diliyorum herkese

***5. Takım 527. Etap***

servey (70,3/69,8/0,5/%0,71)
moni (89,5/87,5/2/%2,24)
fancynancy (74,5/73,5/1/%1,34)
Cikilatacanavari (76,7/76,4 /0,3 /%0,39)
lydznp (82,9/82,5/0,4/%0,48)
inatettimolacak (60,8/60,7/ 0,1/%0,02) 519. etapta izne ayrılan üye döndü. Yüzdesi 8'e bölündü.

5. Takım Ortalama: %0,864

moni toplight morordek kaptanicelerim bi bakin bakem yuzde dogru mudur.. nota sildirelim diyorsaniz ben haftaya da girebilirim listeye.. ben girmezsem 1,032 oluyo.. bi bekleyelim isterseniz diger takimlar napiyo diye derece yapamicaksak girerim,derece sansimiz varsa haftaya kalirim

Liste hazırmış bile :)
Diğer takımlara bakalım madem ona göre ekleyelim seni olmazsa

Geçen gün kuzenim Türkiye'de gittiğim ilk günlerden bir fotoğraf attı. Koltukta oturmuş yeğenimin ayağındaki yaraya krem sürüyorum. Ama kesinlikle bir fil gibi çıkmışım. Her yerden yağlar fışkırıyor resmen.. iğrenç bir fotoğraf :) O günlerde bana hiç öyle gelmiyordu. Tamam azcık kiloluydum işte 88 kilo kadar :) Hala da "ben ne yapmışım böyle kendime" demiyorum da Kuzenime,"sen dost musun düşman mısın insan böyle fotoğraf çeker mi" diye çıkışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…