- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #252.741
Haftaya bildirim yapamicam ki kuzucum ya balayında oluciim malumBende evimi toparlayıp yemeklerimi yapayım da çıksın aradan kızlar. Akşama çok üşeniyorum sonra. Hadi hepinizi öpüyorum. Herkes çok güzel kilolar vermiş valla tebrik ediyorummm. ÇikilatacımCikilatacanavari sende haftaya çok daha güzel bir rakamla gelirsin inşallah tatlım.
Evet tarih bölümüm p10 77.5 ama bunu batirdım sanirimÖgretmenlik sinavina mi girdin canim? Hangi bolüm ?
Eşim Ankara'da çocuklar yanımda biraz daha Kayseri'deyim sonra bı sıkıntı yok ama belki açıktan ilahiyat okurum on kayıt yaptımGünaydınlaaaaaar :)
kuzum millet sokakta, korkulacak inan hiç bişi yok.
canım sana örnek saf pro menüleri yazayım ben, yapalım. etiketlicem seni.
hadi gazanız mübarek olsun, gece uykusu falan düzene girer, mert bey söyleidğini anlayıp ona göre davranıyo mu? mesela kızıma süt bitti meme yara olmuş emilmez artık dedim tamam diyip kabullendi, meme yara diye ağlıyodu ilk günlerde..
ee artık burda mısın? eşin çocuklar? bi sıkıntı yok dimi?
kilo durumun ne şu anda? imkansız almazsın sen inanmam.
amin canım, onunla geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmazsın.
neden acaba, 5 simitten olabilir mi, dengesiz beslenmeden mesela?
Evet tarih bölümüm p10 77.5 ama bunu batirdım sanirim
wendy canim ben diger iznimi yilbasindan once kullanmistim diye hatirliyorum.2017nin ilk izniydi bu sanirin.yanlis hatirliyosam da sorun degil mezun olurum en kötü
Geçen gün kuzenim Türkiye'de gittiğim ilk günlerden bir fotoğraf attı. Koltukta oturmuş yeğenimin ayağındaki yaraya krem sürüyorum. Ama kesinlikle bir fil gibi çıkmışım. Her yerden yağlar fışkırıyor resmen.. iğrenç bir fotoğraf :) O günlerde bana hiç öyle gelmiyordu. Tamam azcık kiloluydum işte 88 kilo kadar :) Hala da "ben ne yapmışım böyle kendime" demiyorum da Kuzenime,"sen dost musun düşman mısın insan böyle fotoğraf çeker mi" diye çıkışıyorum :)
Haftaya bildirim yapamicam ki kuzucum ya balayında oluciim malum
Ben listeye girdim mi ? 1 hafta sonra mi giriyorum ?
2 hafta deneme süresi canım, daha var 3. cuma girersin en erken. ama dengesiz beslenme lütfen. zaten çok bi kilon yok.
canım seni izne ayıralım balayı sonrası girersin tekrar kuğu gibi gelin olacaksınHaftaya bildirim yapamicam ki kuzucum ya balayında oluciim malum
Eşim Ankara'da çocuklar yanımda biraz daha Kayseri'deyim sonra bı sıkıntı yok ama belki açıktan ilahiyat okurum on kayıt yaptım
T turkcedersidefterimcom ben senden 1 gün önce geldim sanırım beraber gireceğiz listeye.. ama tabii senin kilon daha az olduğu için benden önce bitecek işin.2 hafta deneme süresi canım, daha var 3. cuma girersin en erken. ama dengesiz beslenme lütfen. zaten çok bi kilon yok.
Süpersin bu eliptik sana yağ yakımı, kilo kaybı olarak dönecek :)Eki Görüntüle 2023949
sporuma yaptım oh ne ter attımsade maden suyumu içip duşa sonrada işlere girişirim öpüldünüz fancynancy dün bügün 45'er dk eliptik unutmaa
tek umudum o bari sen geçme beni sana yetişeyimSüpersin bu eliptik sana yağ yakımı, kilo kaybı olarak dönecek :)
Ben seni geçmedim,hala beraberiz.. sadece tüm hafta tartılmadığım, deli gibi ödem atıcı sular hazırladığım için oluştu bu fark. Hatta sen spor konusunda benden çok daha iyisin.. eksik yok fazla var..Yani aslında suni bir fark aynı senin dün 78,8 olman gibi..bu hafta yeni hedeflerle yine beraberiz :)tek umudum o bari sen geçme beni sana yetişeyim
T turkcedersidefterimcom ben senden 1 gün önce geldim sanırım beraber gireceğiz listeye.. ama tabii senin kilon daha az olduğu için benden önce bitecek işin.
bu arada fırsat bu fırsat dayanalım simit e :) şaka bir yana İzmit in simitleri çok güzeldir.. ve ben bu gittiğimde hiç yemedim. Sen yazdıkça da içim gitti :)
ay inşALLAH beraber hedefimize ulaşırızBen seni geçmedim,hala beraberiz.. sadece tüm hafta tartılmadığım, deli gibi ödem atıcı sular hazırladığım için oluştu bu fark. Hatta sen spor konusunda benden çok daha iyisin.. eksik yok fazla var..Yani aslında suni bir fark aynı senin dün 78,8 olman gibi..bu hafta yeni hedeflerle yine beraberiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?