Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Sabahı nasıl ettik bilmiyorum, gözüme uyku girmedi desem yeridir. Sabah 6'da bile hala ara ara sallanıyorduk. Allahım kimseye göstermesin cok fena bir şey.
Ben onu 99da yaşadım bilitim. ALLAH yardımcınız olsun. Neyseki cana mala gelen birşey olmamış

Amin amin inşALLAH :)

Evet canim. Aslinda uzun zamandir hamur işi yemiyorum. Cok da aramiyorum. Ama simit baska :))

Kız sen fit hatun olunca bu koca kapıyı üstüne kilitlemesin

Hııı... çocuğun üstüne atlada boğulsun. Yaşam üçgeni bulacaksın ona. Onun planını yap. Kaba ve içi hacim teşkil edecek dolulukta olan. Baza kenarı buzdolabı çamaşır bulaşık mak. Koltuk kenarı. Kiriş balkon merivenden uzak dur. Deprem anında ilk yılacak yerler oralar. Çocuğu atacaksın ilk o tarz yerlere sonra kendine bulacaksın. Hatta diyorlarki bulaşık ve çamaşır mak. yanı olursa borularda kalan su ile hayatta kalma şansın daha da artabilir.

pro. menülere beni de etiketle lütfen

Kizlar sabah spora gittim yeni geldim anca tartılabildim.
Ya ben anlamiyorum 71.4 tüm gecen cuma şimdi tartıldim yine 71.4
Hergun 1 bucuk saat yoğun spor yapiyorum artıdan duzenli diyet yapiyorum sadece dondurma yedim 1 kez.
Şuan yeni regl oldum bu kadar farkeder mi çok mutsuzum yaptıklarım işe yaramıyormuş gibi geliyor

Monican dereceye koşuyor :) Bravo

ay ayşee, bu bilgiler çok faydalı canım, ama içim ürperdi yaa, Allahım yaşatmasın

canım hepimiz geçiyoruz o yollardan, sıkıntılanma. yalnız kilo bildirimini 12'den sonraya bırakmamaya çalış olur mu? eğer gecikeceksen de kaptan/yardımcılarından birine haber ver ki gözardı etmeyelim seni.

Helal kız sana

En doğru kilo regl bittikten 3 gün sonra alınırmış. Şimdi ödem vardır. Sende nilsub da en kısa zamanda listede olacaksınız inşALLAH.

Tamamdır, bu hafta ilk olunca bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…