Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aktarda sabır taşı satılıyormuş. Bana komşum demişti. Emziği bırakmasını istiyorsan sür bir daha ağzına almaz diye. Geçen gece Zeynep'i uyuturken ben uyumuşum o da emziği olmadığı için uyuyamamış. Beni dürtüp "anne düdük hı?"diyor. Biz de emziği afyon olarak kullanıyoruz. Onu ağzına alınca uyuyor hemen

Bence sabır taşını bir dene. Tiksiniyormuş çocuk kendi istemiyormuş. En azından travma olmaz. Sende biraz kucak sevgi şevkat gösterdin mi unutur zaten.

Geçende bir arkadaşım bana dedi ki. Seni tanıdığımda 60kg dın. Hep dikkat edip kilo vermem lazım derdin. Hala aynısın hiç değişmemişsin. Kilo vermem lazım diyorsun dedi. Tek fark o zaman 60 şimdi 100 olmuşsun demişti Pislik ne olacak

Teşekkür ederim yardımcı kaptan özge :)

öyle pislikler her yerde var

bu kadar açık sözlü olma deseydin, yüzünün güzelliği yeter şekerim senin, ben hep güzelim, 50 kg'da olsam kendime bakar dikkat ederim deseydin.

bu kadar açık sözlü olma deseydin, yüzünün güzelliği yeter şekerim senin, ben hep güzelim, 50 kg'da olsam kendime bakar dikkat ederim deseydin.
yok ya kilolu olmak o kadar kötü algılanmış ki toplumda karşındaki sana böyle birşey dediği zaman bırak cevap vermeyi haklı yemeseydim diyosun

sen iş yerine yemek götüremiyosun o seni çok engelliyor ortim
evet sorma bugün yemekte patlıcan musakka vardı mesela. bol yağlı Bende dışarıda ızgara köfte yedim. Ama onun içinde de ekmek var işte evde de yemek yapmak için vaktim çok olmuyor. 1 saatte hazırla masayı kur oluyorum. Dün akşam semiz otu pişiriyordum kendime bu günkü yemek bana uygun değil diye. Zeynep'i de banyo yaptırdım bütün enerjimi çekti yine. Yemeği de ocakta unutm yandı Banyo olayımız beni çok yıpratıyor. Bütün gün su ile oyun oynasın ama sakın çıkarayım deme. Evin içinde saatlerce peşinde koş. Kolunu bacağını yakala çekişle. Korkuyorum birgün oyuncak bebek gibi kolu bacağı elimde kalacak

fancynancy ne yaptın merto ile sen böyle uğraşırken bu hafta yakalayayım seni bari hain planlar içindeyim
Hahaha napim ya, bu oğlanın hiç bırakacağı yok, ruju ve göz kalemini de denedim bak uf, pis olmuş falan. Tınmadı. Bulgur yedirirken bir yandan meme emmeye çalışıyor. Canavar ya. Sirkeli suyu birkaç defa daha sürdüm yok anacım içiyor. Aktarı aradım aloevera sarı sabun kremi mi ne varmış. Bişiler dedi çocuklardan onu da anlamadım. Aksilik olmazsa akşamüstü çıkıp alacağım. Bir yandan da acaba emse mi diye tereddüte de düşmüyor değilim.

ay çalışan kadın olmak çok zor akşama kadar zaten enerjin bitiyor işte eve gel birde herşeyi senden bekleyen bir ev haklısın anacım

Ben onu 99da yaşadım bilitim. ALLAH yardımcınız olsun. Neyseki cana mala gelen birşey olmamış
Onunla kıyaslanamaz tabi. Bunda hiç can kaybı olmamış neyse ki... Eşim 99 depremini de yaşamış, o çok daha kötüydü diyor ama bunda o da korktu yine.
Ah canım çok haklısın cahillik olmuş benimkisi ama o an aklımdan ne geçtiğini bile bilmiyorum. Aslında bilmek lazım bunları ama insallah Allah kimseyi bu bilgileri kullandırmak zorunda bırakmaz
Epey de şiddetliymiş canım ya, bende korkardım deli gibi. Allah beterlerinden saklasın
Amin canım

yok ya bıraktırmazsan kendi kendine bırakmaz dayan çok rahat edersin inan ki

1. Şu an reglsen kafadan 1,5-2kg ödemin vardır.
2. Spordan sonra tartılma. Spor ödemi denen birşey var.
3. Benim tartının kullanma kılavuzunda tartılma saatleri verilmiş.
  • Sabah wcden sonra aç karnına
  • öğlen yemekten önce yada 2 saat sonra
  • Akşam yemekten önce yada 2 saat sonra
4. Tartılınmaması gereken zamanlar
  • Yemek yada su içtikten sonra
  • Banyo yaptıktan sonra
  • Spordan sonra
diyor. Yani öyle sık sık tartılmak olmuyor arkadaşlar
0zlem dennisgo nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…