Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Proteinin dibine vurmuşsun bugün.kendini nasıl hissediyorsun? Öğlen akşam etlerin yanına salata eklesen mi ki? Dukan yapanlar başlarda yemiyor sanırım bilmiyorum o diyeti.. Ama protein yerken vücudu alkali yapmam için 1 birim ete 2 birim salata yemek gerekirmiş diye okumuştum alkali sular moda olduğu zaman.

Saf protein olmuş, dukanda bile 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği var ama, sende o eksik olmuş. Kh sadece anladığım kadarıyla yoğurttan gelmiş, o da yağsız değilse tabi.

Valla hiç aç degilim. Sakiz cigniyorum :))))Insallah acikmam.

slm kızlar menüm

sabah 1 gün kurusu kayısı su

kahvaltı 2 yumurta 2 dilim tbe yarım domates 6 zeytin

ara 4 küçük dilim kavun sade türk kahvesi sade maden suyu

öğlen 1 tabak kıvırcık salata yağsız tuzsuz 1 yk lor

ara 1 şeftali 1 kuru incir tarçınlı sonra eşim mısır getirdi 1 tanede mısır sade türk kahvesi

akşam 1.5 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 dilim tbe 3 dilim domates

su 2 bitti içerim biraz daha
yeşil çayımı birazdan içerim 2 kupa üzerinede papatya çayı 1kupa

spor yok belim ağrıyodu sabahtan beri yapmadım

Size bulursam Zeynep'in spor videosunu göndereyim
bekliyoruz cadıyıı
süper

ay sonunda yumurta gördük menünde
Valla hiç aç degilim. Sakiz cigniyorum :))))Insallah acikmam.
ay sakız beni acıktırır
Ben ne yesem bilemedim bugün Zeynep'e kreş baktım öğlen yemeği kaçırdım. Ara öğün için olan minik salatalık ve yoğurdu yedim. Çok açım. Yemeklere saldirmasam bari
bir bardak ayran iç canım yemeğini hazırlarken faydası olur biraz

Canım
Bel ağrın sporla mı ilgili..

Güzel bence menün. Ben öğleden sonraki ara öğünde 1 meyve yediğim için şeftali veya incirden birisini tercih ederdim. İncir çok kalorili ve çok güzel. Canım çekti. Bir de orada mısır yemişsin ya akşam ekmeği çıkarmak daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…