- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.061
Proteinin dibine vurmuşsun bugün.kendini nasıl hissediyorsun? Öğlen akşam etlerin yanına salata eklesen mi ki? Dukan yapanlar başlarda yemiyor sanırım bilmiyorum o diyeti.. Ama protein yerken vücudu alkali yapmam için 1 birim ete 2 birim salata yemek gerekirmiş diye okumuştum alkali sular moda olduğu zaman.Menüm:
Sabah: 2 yumurta , 4y.k. yoğurt
Sirkeli su
Ara: Yesil cay, 1y.k. yogurt
Öglen: 200 gr. haşlanmiş tavuk
Akşam: 100 gr haslanmis tavuk, 4 y.k. yogurt
Ara: 1 y.k. yogurt
Spor: 1 saat bisiklet
Su: 3 litre
Protein aldim bugun :)))
Menüm:
Sirkeli su
Proteinin dibine vurmuşsun bugün.kendini nasıl hissediyorsun? Öğlen akşam etlerin yanına salata eklesen mi ki? Dukan yapanlar başlarda yemiyor sanırım bilmiyorum o diyeti.. Ama protein yerken vücudu alkali yapmam için 1 birim ete 2 birim salata yemek gerekirmiş diye okumuştum alkali sular moda olduğu zaman.
Saf protein olmuş, dukanda bile 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği var ama, sende o eksik olmuş. Kh sadece anladığım kadarıyla yoğurttan gelmiş, o da yağsız değilse tabi.
Beni de acıktırır sakız . seni bugün acıktırmasın.. vücut bu proteini yakmak için arı gibi çalışsın :)Valla hiç aç degilim. Sakiz cigniyorum :))))Insallah acikmam.
Yogurt yagliydi canim. Simdilik bi sorun yok :))
Sorun olmasın da yarın bi açlık krizinde 5 simit yiyim deme sakın. Diyetin ilk günü zor olmaz ama 2.3. Günü zor olur.
Ben ne yesem bilemedimbugün Zeynep'e kreş baktım öğlen yemeği kaçırdım. Ara öğün için olan minik salatalık ve yoğurdu yedim. Çok açım. Yemeklere saldirmasam bari
Beni de acıktırır sakız . seni bugün acıktırmasın.. vücut bu proteini yakmak için arı gibi çalışsın :)
Bulabildin mi kreş?yanında birşeyler varsa bir ara öğün daha mı yapsan acaba?Ben ne yesem bilemedimbugün Zeynep'e kreş baktım öğlen yemeği kaçırdım. Ara öğün için olan minik salatalık ve yoğurdu yedim. Çok açım. Yemeklere saldirmasam bari
Bizim buralarda ona Leyla derler kendisine hatta muzda koyarlar içine de ben üşendimKız nutellali tost ne ki daha neler duyacağım ha kaşarlı sucuklu anladım da
Teşekkür ederiz tatlim
ay bayıldım maşALLAH yüzün hep gülsün inşALLAHKızlar foto ekledim
kendi kendine konuşarak@servey gel kız, en iyi sen hareketlendiriyorsun ortamı
sporun üzerine bir tane daha yap ye ağzın tatlansın
bekliyoruz cadıyııSize bulursam Zeynep'in spor videosunu göndereyim
süperkızlar
Ancak işlerim bitti. koşturuyorum sabahtan beri ama acaba ne yaptım ben de merak ediyorum.
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim peksimet, 2 kibrit kutusu light mozarella peyniri, 7 zeytin , domates salatalık biber
Ara ; şekersiz sütsüz kahve
Öğlen ; 1 dilim çavdar ekmeği, 6 yemek kaşığı mantar sote
Ara; bir dilim tarçınlı ananas, 2 ceviz
Ara ; elma çayı
Akşam ; bir dilim ekmek, 6 yemek kaşığı mantar sote
Ara ; Yeşilçay
3 litre su (1,5 litresi ananas yaprakları , tarçın,zencefil, limon ile kaynattığımdan olacak
Spor yok
ay sonunda yumurta gördük menündeMenüm:
Sirkeli su
ay sakız beni acıktırırValla hiç aç degilim. Sakiz cigniyorum :))))Insallah acikmam.
bir bardak ayran iç canım yemeğini hazırlarken faydası olur birazBen ne yesem bilemedimbugün Zeynep'e kreş baktım öğlen yemeği kaçırdım. Ara öğün için olan minik salatalık ve yoğurdu yedim. Çok açım. Yemeklere saldirmasam bari
Leyla'ya ayıp olmuş deseneBizim buralarda ona Leyla derler kendisine hatta muzda koyarlar içine de ben üşendim
slm kızlar menüm
sabah 1 gün kurusu kayısı su
kahvaltı 2 yumurta 2 dilim tbe yarım domates 6 zeytin
ara 4 küçük dilim kavun sade türk kahvesi sade maden suyu
öğlen 1 tabak kıvırcık salata yağsız tuzsuz 1 yk lor
ara 1 şeftali 1 kuru incir tarçınlı sonra eşim mısır getirdi 1 tanede mısır sade türk kahvesi
akşam 1.5 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 dilim tbe 3 dilim domates
su 2 bitti içerim biraz daha
yeşil çayımı birazdan içerim 2 kupa üzerinede papatya çayı 1kupa
spor yok belim ağrıyodu sabahtan beri yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?