- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.241
Geçmiş olsun tatlımGünaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış.nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. @fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? morordek ve @servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)
Ayse cim hoşgeldin gene maşallahin var spordaSabah yürüyüşünden günaydınlar herkese tpumu da aldım dönüşte basketbolda var yürüyüş biraz uzun sürecek dönüşte yazarım
Lavanta yağı al kaptanım. Onu sulandiriyorsun dogam sinek kovucu. Evde tütsü yaparsın. Bahçede çoluk çocuğa sürersin. Bebişi olan kızlar ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama deneyinGunaydinlar
Kızlar dün bahçede sivriler isirmis deli gibi kasiniyorum ne iyi gelir ya bütün gece uyumadim
Sağol kaptanım: )Geçmiş olsun tatlım
Hoşbulduk kaptanın 3 km yürüdüm dönüşte 3km ama 5 dakika dinlenip basket oynayacağım o arada size bakıyorum sporsuz olmuyor malesefAyse cim hoşgeldin gene maşallahin var sporda
Senin fitness cida mi ise yaramadı belki beslenmede hata vardır nereye gidiyor bu kadar spor acaba ?
Bilmiyorum nereye gidiyor canim bi tek seninle yaptigimiz umay villa detoksunda tartida guzel bir eksi gordum. Ama birakinca fazlasiyla aldim.Senin fitness cida mi ise yaramadı belki beslenmede hata vardır nereye gidiyor bu kadar spor acaba ?
Günaydin :) Tartildim: 66.4 kg
Beden ölculeri:
Gogus 94
Bel 79
Gobek 96.5 ( En şişman yerinden :) )
Kalca 102.5
Basen 101.5
Bacak 62
Kol 30.5
İnstegramda 100 tl ye yapan da var canım. Bu yağ kas su ölçümleri için de çalıştığı yere gidebileceğini söylüyor. Ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum? Bir de Ankara dan yönetilen sanırım ferin Batman' ın da içinde olduğu diyetlabonline diye bir şey var. Whatsapp grupları ile çalışıyorlar 2 liste arada da hızlandırıcılar oluyor galiba. Ben ferin Batman ın yağ yakıcı ananas suyu ile bir ara acaip kilo vermiştim. O nedenle takip ediyorum. Ama bu online diyetler ne kadar sağlıklı bilmiyorumInstgmda 7/24 online takip yapan bir diyetisyen var aylık 120 TL. Aklim farkli farkli seylere kayiyor surekli.
Az az kullanarak tekrar dene bakalım belki o yiyecekler sana iyi geliyordur tamamen düzeni değiştirmeden artıda görmezsin belkiBilmiyorum nereye gidiyor canim bi tek seninle yaptigimiz umay villa detoksunda tartida guzel bir eksi gordum. Ama birakinca fazlasiyla aldim.
Genelde dunki gibi menulerim.Ek olarak arada elma,sut vb biseyler oluyor.
Hic ekmek yemeden denedim,yiyerek denedim.. yine glifor kullanmaya basladim. Diyetisyene bile gittim onun verdigi listeyi birebir uyguladim.
Spor yapmadanda denedim.. cok ilginc!! En azindan 1 cm incelme oldaydi o bile mutlu ederdi beni.
Tekrardan o detoksu denemek istiyorum ama yagi ve tuzu cikartmadan.
Evet bizimki kronik, sıcak soğuk fark etmiyorGünaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış.nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. @fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? morordek ve @servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)
Kaptanım bi jel var stilex diye biz yazlıkta onu kullanıyoruz kaşıntıyı alıyor. Ben artık kullanamıyorum tabi de eskiden kullanırdım :) daha dogal yöntemler vardır belki bilmiyorumGunaydinlar
Kızlar dün bahçede sivriler isirmis deli gibi kasiniyorum ne iyi gelir ya bütün gece uyumadim
Uyu canım uyu, cocuk olursa uyunmuyor :)Günaydın bu arada kızlar..
Dün o kadar uyudum,bıraksanız bir o kadar daha uyurum. Ama tabii buna bir son vermek lazım diyerek kalktım :)
Günaydın kızlar.
Ya benim burda tartım yok yalnız onu napicazkeske yanıma alsaydım, kilo aliyor muyum veriyor muyum bilirdim. Ya da marketten ucuza bulursam alayım bari baya burdayım çünkü ben
Canım lavanta yağı elma sirkesi rakı alkol stilex aloe vera sprey ise yaramadıLavanta yağı al kaptanım. Onu sulandiriyorsun dogam sinek kovucu. Evde tütsü yaparsın. Bahçede çoluk çocuğa sürersin. Bebişi olan kızlar ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama deneyin
Onu da kullandım net te dış macunu diyor şimdi pansumandan geldim dış macunu surecem bakalım ise yarayacak miGünaydınlar
Evet bizimki kronik, sıcak soğuk fark etmiyor
Kaptanım bi jel var stilex diye biz yazlıkta onu kullanıyoruz kaşıntıyı alıyor. Ben artık kullanamıyorum tabi de eskiden kullanırdım :) daha dogal yöntemler vardır belki bilmiyorum
Uyu canım uyu, cocuk olursa uyunmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?