- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.221
Giriyoruz da burnumdan geliyor özlemcim ya. Ufaklık çok küçükGecmis olsun sekerim..
Gecen hafta olcmustum ben sana ilk verdigim olculerle ayniydi!! Sabah tekrar olcerim.
Yanılmıyorsun.
Ama al cocuklari gir onlarda oyalanir azcık.
Iyi aksamlar iyi geceler günaydın iyi ogleden sonraları
Kafayı yemeye ramak kalan ordekten selamlar
Ben yatar. Sabah ola hayrola
Canım bende Ferah, 37 yaşında, iki çocuk annesiyim, şimdilik çocuk büyütüyorumTamamdir
Bu arada ben kendimide tanıtmadim adım zehra 22 yaşındayım üniversite ögrencisiyim daha :))
ay burda dereye giden balık tutupta geliyo öyle güzelO daha güzel kızzzz, bizimkiler al 3 kere girdiler mikrop aldılar. Deremiz var da mı girmiyozaahhh ahhh ben küçükken düzceye giderdik, akrabalarımız var orada, Melen deresine girerdik ama nasıl güzeldi anlatamam. Öyle temiz öyle pırıl pırıl. Oranında içine etmişler ya
yaaaa hiççç kıskanmadım yani. Kız çıkarın kayınvalidenleri teeeee uzak memleketten dış kapının dış mandalı gardaşım geliyo de, biz yerleşcez sizin altınızdaki eveeee.ay burda dereye giden balık tutupta geliyo öyle güzel
yaaaa hiççç kıskanmadım yani. Kız çıkarın kayınvalidenleri teeeee uzak memleketten dış kapının dış mandalı gardaşım geliyo de, biz yerleşcez sizin altınızdaki eveeee.
bende seni seviyomseviyorum seni dış kapının dış mandalı gardaşım
CanımUyanınca
Yarım lt su
1 grisini
Kahvaltı
2,5 dili. Erimek
Yağsız peynir
Ara
2 elma
Öğle
5 yk yağsız sade makarna
2 yk yağsız yoğurt
Ara
1 muz
Akşam
3 yk yağsız yoğurt
Gece
Maden suyu
Su: 4 litreden fazla içmişimdir ama çoğu da gitmiştir
Spor: 1,5 saat yürüyüş.
Menüm karbonhidrat dolu kızlar çünkü midemi bozmuşum. bu hasta menüsü oldu, yoksa var ya yolarlar beni Allah korusunyeni çıtırlarımız için yazıyorum bu notu.
Akşam yürüyüşe çıkarken de ödüm koptu valla ama iyi geldi.
Gunaydin.Dun 1e kadar uyuyan ozgeye burdan selam olsun
2 gun ara verdimm canim. Cuma gunu 30dk yuruyus var sadece.0zlem özlemcim cumadan itibaren mesajları kontrol ettim, belki atlamışta olabilirim ama senin sporları göremedim
bir tek bugünkünü listeye ekelim.
Erkencisin canimHaber vereyim gun aymis gencler..
O zamann ilk gunaydin benden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?