Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyanınca
Yarım lt su
1 grisini

Kahvaltı
2,5 dili. Erimek
Yağsız peynir

Ara
2 elma

Öğle
5 yk yağsız sade makarna
2 yk yağsız yoğurt

Ara
1 muz

Akşam
3 yk yağsız yoğurt

Gece
Maden suyu

Su: 4 litreden fazla içmişimdir ama çoğu da gitmiştir
Spor: 1,5 saat yürüyüş.

Menüm karbonhidrat dolu kızlar çünkü midemi bozmuşum. bu hasta menüsü oldu, yoksa var ya yolarlar beni Allah korusun yeni çıtırlarımız için yazıyorum bu notu.
Akşam yürüyüşe çıkarken de ödüm koptu valla ama iyi geldi.

ay burda dereye giden balık tutupta geliyo öyle güzel

Canım
Geçmiş olsun. Sorun devam ediyorsa bir tatlı kaşığı kuru kahveye limon sıkıp yersen iyi gelecektir.

Günaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış. nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? morordek ve servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…