Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

toplight >> 72,9 >>70,3

servey >> 69,8 >>69,5

@0zlem >> muaf >> 71,5

inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de

moni >> 87,5 >> 86,5

fancynancy >> 73,5>> 72,5

Cikilatacanavari >> 76,4>> ??

lydznp >> 82,5 >> ??

nilsub >> 77,5 >> 75,5

wendy >> 65,9 >> 65,0

morordek >> 68,5 >> ??

dennisgo >> 76,4 >> 74,9

btlbetul >> ?? >> ??

T turkcedersidefterimcom >> 67,7 >> 65,7

KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN

Canım ben senin yerinde olsam mutlaka giderim. 4 sene beslenme ve diyet okuyor bu insanlar .. bir yerde senin durumunu açıklayan birşey vardır sanırım. Bunu da onlar söylesin diye düşünüyorum.

B:))

İçlerinden birini seç. Beld. nin ki ücretsiz olduğu için gelip gelmemesi değişiyorsa boşver onu. Güzellik merkezine gidersen oradan sana birşeyler kakalamak içinde uğraşabilirler ki bence safsata onların yaptığı. Yok lifting yok yağ kırma vs hiç gerek yok. C şıkkına gelince diyetisyen değiştiyse git. Aynı duyarsız diyetisyense ona da gitme. Geriye A'nın hastane tarafı ve D kalıyor canım. Belediyeye gidip bir sor bakalım. Yoksa hastaneye 90tl

Eşine yemek verme yada o da diyet yapsın

kuzum belki de tartılmamak iyi gelir, boşver. sen kendince aklına geldikçe dikkat et bakalım, belki eve 65 gidersin :)
Keske yaa ne güzel olur :)
Hafta sonu nasıl geçti? Dün müydü doğum günü? Hatırlayamadım tam :)
Bence A
Senin uzman birine düzenli gitmen şart canım. Tıp literatürüne geçmek üzeresin. Hatta ben oraya yeni bir secenek daha ekleyeyim: endokrin uzmanına muayene olmak
Bugun benım doğum günüm
Canımmm dogum gunun kutlu olsun

Bu listeyi nereden buldun canım? Benim hedefim yok hedefsizim ben Hedef beni gelip bulsun

Bir şık daha ekleyim
E-) Psikiyatri

Tartida gram oynamasa bile sporla sıkılasma olmasi gerekmez mi ?
Valla saskinliklardayim ben de canim. Şöyle olabilir en mantikli aciklama,oldugun kilo icin en sıkı halindesin su anda,kilo azalamayinca sıkılasma da bi yere kadsr oluyodur.
Ben de zaman zaman duraksadim ama seninki kadar uzun surmemisti

Mutlu yıllar Servey

Mutlu yıllar Ela

Mutlu Yıllar Tanem kızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım
Ayyy.... kuzucuğa da mutlu yıllar. Hep güzel yaşları olsun. ALLAH tüm evlatlarımızın bahtını güzel yapsın. KArşılarına güzel iyi insanlar çıkarsın inşALLAH

aman bende bıktım tamam güzelde burdada herşeyi hemen bulamıyorsun işte bazen sıkıcı olabiliyor
Günaydınn kızlarr..
--
inatettimolacak Canim benim olculer aynı!!
Eksigi yok fazlası var!!
çok mantıksız ya ben senden bişey anlamıyorum benimde aynııı inatettimolacak

Valla çözüm kolay aslinda yemicenn sekerim.. sen bi kere evdeysen yani calismiyosan erkenden bitiricen aksam yemegi isini.. esinle de masaya oturunca cay kahve icerek ona eslik edebilirsin. Kendini kontrol etmeyi ogrenmen lazim. Aksam otutken yemek isini birak bi kere
Bugun benım doğum günüm

Mutlu yıllar Servey

Mutlu yıllar Ela

Mutlu Yıllar Tanem kızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım
Yaaaa heryerler börtday görll dolmussss....
Mutlu yillar veysisimm servey
wendy kuzucuga hayirli yaslar olsunnn

Ayyy.... kuzucuğa da mutlu yıllar. Hep güzel yaşları olsun. ALLAH tüm evlatlarımızın bahtını güzel yapsın. KArşılarına güzel iyi insanlar çıkarsın inşALLAH
Belli bir anne duasi oldugu..
Amin amin amin canim yuregine saglik sabah sabah anne sefkati aldimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…