- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.261
ilk defa duydum bunu baktim simdi programi satin almak lazimmis.İnstegramda 100 tl ye yapan da var canım. Bu yağ kas su ölçümleri için de çalıştığı yere gidebileceğini söylüyor. Ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum? Bir de Ankara dan yönetilen sanırım ferin Batman' ın da içinde olduğu diyetlabonline diye bir şey var. Whatsapp grupları ile çalışıyorlar 2 liste arada da hızlandırıcılar oluyor galiba. Ben ferin Batman ın yağ yakıcı ananas suyu ile bir ara acaip kilo vermiştim. O nedenle takip ediyorum. Ama bu online diyetler ne kadar sağlıklı bilmiyorum
Tartim yok tartilamiyorum ama eger kilo almadiysam ayni kilodayiz Kaptan'im.Bu arada akşam bahçeden gelince yemekten sonra tartildim 73 geldim sabah gene tartildim 73 anlamadım gerçi bütün gece kasintidan ayaktaydim
Kızlar
Tartıda +400 ile 76,8 görünüyorum. Hala regl olmaya çalışıyorum. Cumartesiden beri olmadı bir adet düzensizliğim eksikti o da oldu tam oldu. Ağrılarım iyice arttı bugün olurum sanırım. Bu + nın ödem olduğunu düşündüğüm için atarım muhtemelen bu hafta
Günaydın herkese tartıldım 76.4 pazartesi bildirimim:) kahvaltı yapıp geliyorum :)
Aç duruyorum açbende öyle bi şişkinlik hissediyorum ki tartılmadım bileinşallah artıların artısında değilimdir. ama bu günlük 1,5 saat yürüyüş bana çok iyi geldi, inanılmaz sıkılaştım, devam edicem, hafta sonu dinlenicem ama ev işi kızımla vakit geçirme falan derken haftasonu zor oluyo.
tebrikleeeer, aylaaaar yılllarrr sonra 75 bildirim mi gelecek ne? naapıosan aynen devam kuzum
Kız tartısız nasıl duruyorsun :)Tartim yok tartilamiyorum ama eger kilo almadiysam ayni kilodayiz Kaptan'im.
Aheyy aheeyy geldim bile hucrelerimin basindayim artikGunaydin.İşe ne zaman başlıyorsun komşum. :)
Ablacim annem bi losyon gibi bisey suruyodu evde.goz damlasina benziyo sisesi. Ben ona adini sorayim bi onu dene. Durdurup kurutuyo kasintiyi. Ama hic gelmesin sinek dersen ona bisey bilmiyom. O ilac kasintidan kurtarir seni ama. Ann r mi arayip donucem sanaGunaydinlar
Kızlar dün bahçede sivriler isirmis deli gibi kasiniyorum ne iyi gelir ya bütün gece uyumadim
Okul yolu düz gider moduna girdim kaptanim el mecburrrErkencisin canim
Ben A şıkkı diyorum canimm.. acaba stres mi sokuyo seni bu hallere.. ay valla bana dert oldun bebisimKafayi yemek uzereyim..
A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
Bir şık daha ekleyimBen A şıkkı diyorum canimm.. acaba stres mi sokuyo seni bu hallere.. ay valla bana dert oldun bebisim
Kafayi yemek uzereyim..
A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
F şıkkı Dukan yapBir şık daha ekleyim
E-) Psikiyatri
Tartida gram oynamasa bile sporla sıkılasma olmasi gerekmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?