Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ilk defa duydum bunu baktim simdi programi satin almak lazimmis.

bende öyle bi şişkinlik hissediyorum ki tartılmadım bile inşallah artıların artısında değilimdir. ama bu günlük 1,5 saat yürüyüş bana çok iyi geldi, inanılmaz sıkılaştım, devam edicem, hafta sonu dinlenicem ama ev işi kızımla vakit geçirme falan derken haftasonu zor oluyo.

Günaydın herkese tartıldım 76.4 pazartesi bildirimim:) kahvaltı yapıp geliyorum :)

tebrikleeeer, aylaaaar yılllarrr sonra 75 bildirim mi gelecek ne? naapıosan aynen devam kuzum

Aç duruyorum aç

Günaydin
Cuma gunu kilo 71.4 tü, bugün 71.0
Ölçulerim, bel:75.5 , kalça 104, gögüs 93

Bu arada gecen hafta gaza gelip internetten bikac 40 beden kiyafet getirtmistim. Allaha sükür hepsi tam oldu çok mutluyum.
Demekki tartida çok fark göremesemde sporla sıkılaşıyorum

Kafayi yemek uzereyim..

A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?

Gunaydin. İşe ne zaman başlıyorsun komşum. :)
Aheyy aheeyy geldim bile hucrelerimin basindayim artik
Gunaydinlar
Kızlar dün bahçede sivriler isirmis deli gibi kasiniyorum ne iyi gelir ya bütün gece uyumadim
Ablacim annem bi losyon gibi bisey suruyodu evde.goz damlasina benziyo sisesi. Ben ona adini sorayim bi onu dene. Durdurup kurutuyo kasintiyi. Ama hic gelmesin sinek dersen ona bisey bilmiyom. O ilac kasintidan kurtarir seni ama. Ann r mi arayip donucem sana
Erkencisin canim
Okul yolu düz gider moduna girdim kaptanim el mecburrr

Ben A şıkkı diyorum canimm.. acaba stres mi sokuyo seni bu hallere.. ay valla bana dert oldun bebisim

kızlar bişey sorcam ben sosyal ortamlarda hiç engel olamıyorum kendime. bi de mesela akşama kadar dayanıyorum akşam eşim geç geliyor yemeği 8 den sonra falan yiyoruz sonra da Allah ne verdiyse eşimle bişeyler yeyip içmeyi çok seviyorum kendimi tutamıyorum. kendime hakim olabilmek için önereceğiniz bişey var mı?

bence C yi ele canım ona güvenmekte sıkıntı yaşayabilirsin. A şıkkı düzenli geliyor muymuş ne zamandır çalışıyormuş o önemli. Bi de belediye mi A şıkkı mı diye ikisiyle de konuş kime için ısınır güven duyarsan o olsun bence

7:30da başladığım yürüyüş maceram 10:30 da bitti dönüşte sıcak ve yokuş beni bayağı yordu yarın 6:30 çıkarım olmazsa ogff suyum çıktı güneşten bunun icinde 20 dakika basket oynadım onun haricinde 10.000 adim 500 kalori yakmisim şimdi kahvaltı yapıp geri alacam

toplight kaptanim losyonun adi momecon %0.1 lik losyon.. kasintiyi kesiyo al bi dene.. recetesiz satiliyo mu bilmiyorum ama alirsin buyuk ihtimal.
Bi de biz alerjik oldugumuz icin rupafin kullanıyoruz. Antihistaminik almam gerekigo bazen beni de sinek isirinca cok kotu oluyorum.
Losyon tek basina kesmezse ilacla takviye yapabilirsin. Gecer hemen umarim gecmis olsun..
Pansuman nasil gecti bu arada,iyi mi elin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…