Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ölçü vercegimizi bilmiyordum iyi oldu ögrendim
Eksiğim varsa söyler misiniz yapmam gerekenleri,
Günluk menuleri,sporlarimi belirticem
Ayrıca cuma kilo ve pazartesi ölçüleri belirtiyoruz.Bide ilk sayfa kurallarında günlük 5 mesaj yaziyordu. Bunun haricinde yapmam gerekenler var mı

Canım pazartesı cuma kılo bıldırıyoruz. Pazartesı takım ıcı h.sonu kacamaklarını abartmayalım dıye.
Ölcü işini de ben her ayın1 ınde alıyodum.. ama bı suredır yoktum saglık sorunlarından dolayı. bu aykını boyle alayım dedım

Mideyi cozurdatmışım özlemcim
Gecmis olsun sekerim..
Evetttt... Liste tutucam ben ona göre

Gecen hafta olcmustum ben sana ilk verdigim olculerle ayniydi!! Sabah tekrar olcerim.
Bizde de var havuz ama yüzdürtmüyor bu veletler beni kapalı yok, artık seneye yüzerim o da belki....
Monican da bir de yanılmıyorsam Özlemde de vardı havuz.
Yanılmıyorsun.
Ama al cocuklari gir onlarda oyalanir azcık.

Pazartesi hem kilo hem ölçü:)))Cuma da kilo

Gecmis olsun sekerim..

Gecen hafta olcmustum ben sana ilk verdigim olculerle ayniydi!! Sabah tekrar olcerim.

Yanılmıyorsun.
Ama al cocuklari gir onlarda oyalanir azcık.
Kendi programını bitirince mi bana katilacaksin şimdi yürüyüş parkuru da 10 tur attım kakaolu sütümü icecem

Kendi programını bitirince mi bana katilacaksin şimdi yürüyüş parkuru da 10 tur attım kakaolu sütümü icecem
Afiyet olsun Diyet konusunda eslik ederim canim. Okullar kapaninca eskisi kadar yuruyemez oldum.Eliptik aldim bende onunla o programi uyguyorum.
---
Kakaolu sutu senmi yaptin hazir mi?

Kizlar ben ölçulerimi aldim ama gecen haftadakiyle ayni. Yine de yazacak miyim?
Yarın benı etıketleyerek yazarsan not alıcam ben onları canım. bılgısayarım yenı gectı elıme oncekılerı not almadım.. bundan sonra sadece her ayın 1inde alıcam beden ölçülerini

kızlar menüm

sabah 1 gün kurusu kayısı su

kahvaltı 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates

ara sade türk kahvesi

öğlen 1.5 haş yumurta 4 yk yoğurt 4 yaprak marul

ara sade türk kahvesi 4 dilim karpuz diye başladım 7-8 dilim karpuza çıktı sonra 4 parmak kadar köy ekmeğine azcık tereyağı sürdüm saat 5 te tabi sonra pişman oldum kapattım dükkanı akşam yemeği yemedim 2 kupa yeşil çay 2 kupa papatya çayı içtim

Afiyet olsun Diyet konusunda eslik ederim canim. Okullar kapaninca eskisi kadar yuruyemez oldum.Eliptik aldim bende onunla o programi uyguyorum.
---
Kakaolu sutu senmi yaptin hazir mi?
Bugün hazırdı ama yarın kendim yaparım ben ailemin yanındayım çocuklara onlar bakınca yürüyorum sabah 7 de gidecem

bizdede dere var olarmı
O daha güzel kızzzz, bizimkiler al 3 kere girdiler mikrop aldılar. Deremiz var da mı girmiyoz aahhh ahhh ben küçükken düzceye giderdik, akrabalarımız var orada, Melen deresine girerdik ama nasıl güzeldi anlatamam. Öyle temiz öyle pırıl pırıl. Oranında içine etmişler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…