- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.301
Bugun benım doğum günüm
şimdi izliyoruz niloya ay çocuklardan çok seviyorum benGünaydınlar :)
kız o niloyayı izleyince benim de aklıma nilgün geliyo, kv'siyle güzel geçinen nilgün :)
kuzum belki de tartılmamak iyi gelir, boşver. sen kendince aklına geldikçe dikkat et bakalım, belki eve 65 gidersin :)
regliden dir kız o olsun ben yinede sana yetiştimKızlar
Tartıda +400 ile 76,8 görünüyorum. Hala regl olmaya çalışıyorum. Cumartesiden beri olmadı bir adet düzensizliğim eksikti o da oldu tam oldu. Ağrılarım iyice arttı bugün olurum sanırım. Bu + nın ödem olduğunu düşündüğüm için atarım muhtemelen bu hafta
kesinlikle senin bi uzman diyetisyene gidip onun yönlendirmesiyle kilo vermen lazım normal değil durumunKafayi yemek uzereyim..
A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
ben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorumBu arada sabah ölçüleri aldim ama kagifa yazdim aksama yazarim size.
Kilo da +400 wc sorunuyla birlikte.. 61.1im yaniii.
Cumaya 59 gormeliyim.. bugun full konsantrasyon
Bugun benım doğum günüm
o hepimizin sorunuBütün yemekler tatlılar acılar herşey iştahımı açıyor resmen ya
kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zamanBugun benım doğum günüm
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artıkMutlu yıllar Servey
Mutlu yıllar Ela
Mutlu Yıllar Tanemkızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım
Mutlu yıllar Doğum günün kutlu olsunBugun benım doğum günüm
ahanda sıyırdı kız kendineBu listeyi nereden buldun canım? Benim hedefim yokhedefsizim ben Hedef beni gelip bulsun
Doğum günü kutlu olsun kızının.. güzel yıllarınız daha nice Doğum günleri olsun beraberce kutlayacağınız.Mutlu yıllar Servey
Mutlu yıllar Ela
Mutlu Yıllar Tanemkızımın da doğum günü bugün, saat 3'te doğuracağım
kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuş mutlu yıllar
Doğum günü kutlu olsun kızının.. güzel yıllarınız daha nice Doğum günleri olsun beraberce kutlayacağınız.
Doğum günü kutlu olsun ömrüne ömür olan kızının.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür olsun sizinkisi :)kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar
amin rabbim evlatları olan annelere evlatları ile hayırlı mutlu ömürler versin anne olmak isteyenlerede hayırla çocuk versin inşALLAHDoğum günü kutlu olsun ömrüne ömür olan kızının.. uzun sağlıklı mutlu bir ömür olsun sizinkisi :)
O zaman sana tebrikler bana kocaman bir kırmızı kart :))şimdi izliyoruz niloya ay çocuklardan çok seviyorum bençok sevimli yapmışlar
regliden dir kız o olsun ben yinede sana yetiştim
Ne zaman burger king yesem bende wc sorunu falan kalmaz.tabiki bu bir yöntem değil ama böyle de acı bir gerçek var :)ben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorum
Anne uzaktaya anne şefkati istediğinde kalk gel sana da şevkat veririm benBelli bir anne duasi oldugu..
Amin amin amin canim yuregine saglik sabah sabah anne sefkati aldimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?