- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.361
yanında tartı götür orda kırarsın daha gerçekçi bir tehdit olurteşekkürler kaptanım :)
git görüş hepsiyle, görüşmeye de para alıyolar mı? bana kilo verdirin alacağınızın 2 katını vericem de, tehdit et sen
Tatlım sen ekleyebilirsinBenide ekler misinizkilo suan 71.0 cuma hedefi 70.0 insallah.
Mutlu yıllar
Harika görünüyorsunuz canım.. en kötü gününüz böyle olsunFoto ekledim, bakın bakalım. maaileyiz.
Harika görünüyorsunuz canım.. en kötü gününüz böyle olsun
eline sağlık tatlım aynen öyle bizim de sarı kart siliniyorben yardım edeyim müsaitim kaptanım, 0,3'ün altında olanlara nota, 2 nota sarı kart değil mi?
eline sağlık tatlım aynen öyle bizim de sarı kart siliniyor
pembe elsalı kostüm aldım, giymedi yaa, taktı buna.wendy maşallah kız ne güzel çıkmışsınız analı kızlı:) yine elsalı elbisesini giymiş:)
Oo ergenlik kapıda desene :)sağol canım benim sıpa 8 yaşına girdi ay büyüdü resmenyakında takmaz beni hiç
Cook tatlısınız, masallah kuzuya :) nice güzel yaşları olsunFoto ekledim, bakın bakalım. maaileyiz.
Cook tatlısınız, masallah kuzuya :) nice güzel yaşları olsun
wendy sen hala Dukan mi yapıyorsun
ay sorma şimdiden dinlemiyor zamane çocukları çok bilmişOo ergenlik kapıda desene :)
Cook tatlısınız, masallah kuzuya :) nice güzel yaşları olsun
Faydası oluyormu peki verebildinmi bu duzendeyok canım, protein ağırlıklı ama dukan değil. keskin çerçevem yok dukan gibi. sabah/öğle kh alıyorum akşama bırakmıyorum sadece.
Amin insallah :)teşekkürler ördeğim, amin. darısı umut paşaya :)
Zor zor analık zor :)ay sorma şimdiden dinlemiyor zamane çocukları çok bilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?