Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında bugün ama hafta içi sıkıntı olmasın diye dün kutladık, resim atarım birazdan :)
At at merak ederim ben :)
Yaa herkesciklerin de dogum günüymüş
Hepinizin dogum gunu kutlu olsuuuun

Ay benim kızımında ismi ceren bu arada soylemedim galiba hiç

Tartim yok tartilamiyorum ama eger kilo almadiysam ayni kilodayiz Kaptan'im.
Canım benim garip olan gece hiç mi kg kaybı olmadığı normalde 1 kg ya yakın inerdi akşamdan sabaha
Canım bu diyetisyenlerin hepsini bi arastir memnun olanların çoğunluğuna göre karar ver hastane veya güzellik merkezi farketmez eğer ışini iyi yapıyorsa sen extra satacaklarini almazsin
Canım losyonu deneyeceğim dış macunu biraz rahatlattı
dr 3 hafta kullanma dedi dikkat et dedi 10 gün sonra dikisler alınacak
Bugun benım doğum günüm
Mutlu yıllar seker
bi de ona bakayım kasinti fena hiç gece uyumadim

Canim belediyeye ait bir yer saglik bakanliginin uygulayamaya gecirdigi birsey sanirim obeziteyle savas icin. Once kan tahlili yapilyor sonra tanita da tartiyor. Cok onceden bir bayan vardi abartisiz 30 dakika benimle sohbet etmisti. Cok ilgiliyli.Ama evlenince baska sehire gitti.
Haklisin fancycim 10 numaraydi o bayan.
Simdi kim var kim yok bilmiyorum.

Suyunu cikar kisin bebelere icirirsin

evet kızlar bu akşam yemek yemeyip bir dilim pasta yicem mecbur yemek ile yerini değiştireyim eliptikte yapayım ki çok etkilemesin beni

meto şaşırtması olur, ye bence :)

At at merak ederim ben :)

atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)

Ay benim kızımında ismi ceren bu arada soylemedim galiba hiç

oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık

uyanıklar incide çok güzel inci tanem de ne güzel uymuş kendi gibi ismide inci gibi

wendy ve nilsub kizlarinizin doğum günü kutlu mutlu olsun

teşekkürler kaptanım :)

git görüş hepsiyle, görüşmeye de para alıyolar mı? bana kilo verdirin alacağınızın 2 katını vericem de, tehdit et sen

Benide ekler misiniz kilo suan 71.0 cuma hedefi 70.0 insallah.

Bugun benım doğum günüm
Mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…