- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.341
Ya bana da annem diyor öyle ama işte sürekli metotlar değişiyor. Olmadı onu da denerim canım ne olacakBiz annemde yaşardık ya ilaçla keserdik ya da bu yöntemle.. doktorumuz sorun görmezdi ama bir nedeni vardır sana öyle demesinin. Onu dinlemek en iyisi :)
Hahahaa kıskaannçççç. Yok bende inanmadım zaten, korkma kız korkmaay sorma çok seviyorum karpuzukarpuz derdine akşam yemek yemedim aç kaldım
bencede hile varrrrr
At at merak ederim ben :)aslında bugün ama hafta içi sıkıntı olmasın diye dün kutladık, resim atarım birazdan :)
Yaa herkesciklerin de dogum günüymüşkızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar
Yok yedi kendimden biliyorum yaniO nedir yaaa, yemedi yani başka bir şey yaptı, bilmiyorum ?!?
Canım benim garip olan gece hiç mi kg kaybı olmadığı normalde 1 kg ya yakın inerdi akşamdan sabahaTartim yok tartilamiyorum ama eger kilo almadiysam ayni kilodayiz Kaptan'im.
Canım bu diyetisyenlerin hepsini bi arastir memnun olanların çoğunluğuna göre karar ver hastane veya güzellik merkezi farketmez eğer ışini iyi yapıyorsa sen extra satacaklarini almazsinKafayi yemek uzereyim..
A-) Kızlar bize yakin bir özel hastanede diyetisyen var 90 TL ayni zamanda hastanede disinda bir guzellik merkezindede calisyor orada 50 tl. Maksimum 15 gunde 1 yada haftada 1 kontrole cagriyor. Gitsem mi kararsiz kaldim.
---
B-) Belediyeye ait bir yerde daha once gittigim ucretsiz bir diyetisyen vardi o ayrilmisti yerine baskasi gelcekti. Geldiyse ona mi gitsem?
--
C-) Ramazandan once 1 defa gittigim 2. gidisimde bosuna gittigim randevu iptalini bana haber vermeyen yere mi gitsem? Buda ozel hst. 60 TL..
--
D-) Yoksa hicbirine mi gitmesem?
Canım losyonu deneyeceğim dış macunu biraz rahatlattıtoplight kaptanim losyonun adi momecon %0.1 lik losyon.. kasintiyi kesiyo al bi dene.. recetesiz satiliyo mu bilmiyorum ama alirsin buyuk ihtimal.
Bi de biz alerjik oldugumuz icin rupafin kullanıyoruz. Antihistaminik almam gerekigo bazen beni de sinek isirinca cok kotu oluyorum.
Losyon tek basina kesmezse ilacla takviye yapabilirsin. Gecer hemen umarim gecmis olsun..
Pansuman nasil gecti bu arada,iyi mi elin?
Mutlu yıllar sekerBugun benım doğum günüm
bi de ona bakayım kasinti fena hiç gece uyumadimtoplight kaptanım ben alerjim için kullanıyordum ama kaşıntıyı müthiş sakinleştiriyor. Minik minik kabarıyordum iki sene önceye kadar şükür daha az oluyor artık. Merhemin adı Elecon. İstersen bunu da bir sor tatlım.
bak zaten anlaşalım ilk 72 yi gören sonra 71 ile devam eden kazanır ona göreHahahaa kıskaannçççç. Yok bende inanmadım zaten, korkma kız korkma
sağol canım benim sıpa 8 yaşına girdi ay büyüdü resmenAt at merak ederim ben :)
Yaa herkesciklerin de dogum günüymüş
Hepinizin dogum gunu kutlu olsuuuun
amin kaptanım cümlemizin evladı mus mutlu olsun rabbim iyilerle karşılartırşın
bence C yi ele canım ona güvenmekte sıkıntı yaşayabilirsin. A şıkkı düzenli geliyor muymuş ne zamandır çalışıyormuş o önemli. Bi de belediye mi A şıkkı mı diye ikisiyle de konuş kime için ısınır güven duyarsan o olsun bence
Canim belediyeye ait bir yer saglik bakanliginin uygulayamaya gecirdigi birsey sanirim obeziteyle savas icin. Once kan tahlili yapilyor sonra tanita da tartiyor. Cok onceden bir bayan vardi abartisiz 30 dakika benimle sohbet etmisti. Cok ilgiliyli.Ama evlenince baska sehire gitti.Sen daha ne kadar sıkılaşacaksın özlemcim, taş gibisin zaten maşallahsenin biraz kısa dönüşmeyen yağları haklamak lazım sanırım. Diyetisyen konusuna gelince bilemedim ki valla. Avuçla para sayarsın işe yaramaz, bir kuruş para vermezsin memnun kalırsın. Hiç belli olmuyor bu işler. Sen doktorların isimlerini bir araştır internetten ona göre karar ver istersen canım.
Suyunu cikar kisin bebelere icirirsinkahve yaptım missseşimde armut toplamış ağaçtan küçük küçük olur ya hani miss gibi kokar fulll organik köy armutu nasıl tatlı yanınada ondan yedim bir leğen gerimiş yerede dökülmüş var bu kadar daha diyo
kızarsınız siz şimdi yine
evet kızlar bu akşam yemek yemeyip bir dilim pasta yicem mecbur yemek ile yerini değiştireyim eliptikte yapayım ki çok etkilemesin beni
At at merak ederim ben :)
Ay benim kızımında ismi ceren bu arada soylemedim galiba hiç
uyanıklarmeto şaşırtması olur, ye bence :)
atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)
oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık
Canim belediyeye ait bir yer saglik bakanliginin uygulayamaya gecirdigi birsey sanirim obeziteyle savas icin. Once kan tahlili yapilyor sonra tanita da tartiyor. Cok onceden bir bayan vardi abartisiz 30 dakika benimle sohbet etmisti. Cok ilgiliyli.Ama evlenince baska sehire gitti.
Simdi biri geldiyse o nasildir bilmiyorum.
nasıl kaptanım dondurucuya mı atayım sıkıpta katı meyve sıkacağım varSuyunu cikar kisin bebelere icirirsin
29 TEMMUZ HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> 72,9 >>70,3
@servey >> 69,8 >>69,5
@0zlem >> muaf >> 71,5
@inatettimolacak >> 60,7 >> 59,5 bi görelim artik 5leri de
@moni >> 87,5 >> 86,5
fancynancy >> 73,5>> 72,5
@Cikilatacanavari >> 76,4>> ??
@lydznp >> 82,5 >> ??
nilsub >> 77,5 >> 75,5
wendy >> 65,9 >> 65,0
morordek >> 68,5 >> ??
@dennisgo >> 76,4 >> 74,9
@btlbetul >> ?? >> ??
@Egeliegeli >> 67,7 >> 65,7
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ EKLEYİN
LİSTEYE YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA KENDİNİ EKLESİN
Mutlu yıllarBugun benım doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?