- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.602
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.381
Faydası oluyormu peki verebildinmi bu duzende
Sevindim ins böyle devam eder tez zamanda 5leri görürsüngünde 1,5 saat yürüyüşle destekledim, sıkılaşma ve kilo vermede faydası oldu, devam etmeyi düşünüyorum.
Sevindim ins böyle devam eder tez zamanda 5leri görürsün
Benim Burda tartı yok ne kadar faydası olacak bilmiyorum ama spor sabah 3 akşam 2 saat biraz fazla yapıyorum
Ama çok enerjik hissediyorum bacaklarimin ağrısını saymazsak yorulmuyorum diyebilirimbiraz mı
E herıldın yaneee.bak zaten anlaşalım ilk 72 yi gören sonra 71 ile devam eden kazanır ona göreyok 72 gördüm ama 73 oldum kaçamak yaptım diyen alamaz ilk raundu
kahve yaptım missseşimde armut toplamış ağaçtan küçük küçük olur ya hani miss gibi kokar fulll organik köy armutu nasıl tatlı yanınada ondan yedim bir leğen getirmiş yere de dökülmüş var bu kadar daha diyo
kızarsınız siz şimdi yine
Canım benim eşimde aynı seninki gibi 8den sonra geliyor ve maşallah iyi yiyorduk. İş maalesef sana kalıyor. Bugüne kadar yediklerime sayayım diyip nefsini eğitmelisin canım. Elinden önce yemek istemiyorsan kendine kocaman bir salata hazırla, hafif şeyler yemeye çalış ona eşlik ederken. Nasılsa yine yiyebilirim diye düşün, önce beyni ikna etmek gerekiyor. Arada cozutsamda çok şükür eskisi gibi yemiyorum ben artık.
Ay maşallah çok güzelmiş adı wendicim.meto şaşırtması olur, ye bence :)
atıyorum şimdi, boyut ayarlaması malum. kızlar kendi kendinize gönderin whatsapptan boyut küçülüyo :)
oğlunun adı isa'ydı sanırım dimi, kızını ilk kez duydum, mutlu yıllar ceren'e, çok güzel adı da. benim kızımın tam adı İnci Tanem aslında, inci kv'min adı, bi taşla 2 kuş yaptık
Ekmek ekledim ben de kahvaltıya 2ince dilim tam tahilli bakalim ise yarayacak miben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorum
Kiz hepiniz ayni gun mu dogurdunuzkızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar
Yeaaa yeriimmmAnne uzaktaya anne şefkati istediğinde kalk gel sana da şevkat veririm ben
Aayyy maşallah canım size, Allah ayırmasın birbirinizden. Çok tatlısınızFoto ekledim, bakın bakalım. maaileyiz.
Hadi yine sen avantajlısın bana bakıncaE herıldın yaneee.
Canimm bir suredir gunde 1 saat yapiyorum 30 dk eliptik 30 dk zumba yapiyordum. Simdi bu programa gecince 30 dk eliptik,15-20 dk gobis,bacak ogun ne varsa..wendy nilsub kızlarınızın doğum günleri kutlu olsun
@servey seninde doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu sağlıklı senelere...
0zlem sen çok spor yapıyorsun ya vücut kendini kitliyor olabilir mi belli bir oran'dan sonra yağ yakılmiyormuş sporla
Beraber bı program yapalım sende biraz sporu azalt bı hafta mesela 1 saat yap ne dersin sonra müsait bir zamanda diyetisyen gidersin
Menü çok gerilerde olduğu için bakamadım genelde neler yiyorsun birde kan grubun neydi yediklerini belki engel oluyordurCanimm bir suredir gunde 1 saat yapiyorum 30 dk eliptik 30 dk zumba yapiyordum. Simdi bu programa gecince 30 dk eliptik,15-20 dk gobis,bacak ogun ne varsa..
Kan grubum A+..Menü çok gerilerde olduğu için bakamadım genelde neler yiyorsun birde kan grubun neydi yediklerini belki engel oluyordur
Aayyy maşallah canım size, Allah ayırmasın birbirinizden. Çok tatlısınız
zaten bende zeytinyağı kullanıyorum yemeklere ama kendime yağsız yapıyodum azcık azcık yiyeyim bariEkmek ekledim ben de kahvaltıya 2ince dilim tam tahilli bakalim ise yarayacak mi
Kiz hepiniz ayni gun mu dogurdunuzmutlu yillar herkese cumleten
Yeaaa yeriimmm
Sevmis kadar oldun.. sen de sev bakem nilgunnnilsub bele bele sev beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?