Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günde 1,5 saat yürüyüşle destekledim, sıkılaşma ve kilo vermede faydası oldu, devam etmeyi düşünüyorum.
Sevindim ins böyle devam eder tez zamanda 5leri görürsün
Benim Burda tartı yok ne kadar faydası olacak bilmiyorum ama spor sabah 3 akşam 2 saat biraz fazla yapıyorum

inşallah bu hafta öyle yapacam geçen hafta da böyle başladım ama devam edemedim bir kopunca tam kopuyor mazallah

Ay maşallah çok güzelmiş adı wendicim. nilsub senin kızının da adı çok güzel. İkisine de kocaman maşallah

ben bu hafta yağı kestim ama 3-4 gündür wc sorunum var suyu çok içiyorum düşündüm sonra yağı kestiğim aklıma geldi ondan diyorum
Ekmek ekledim ben de kahvaltıya 2ince dilim tam tahilli bakalim ise yarayacak mi
Kiz hepiniz ayni gun mu dogurdunuz mutlu yillar herkese cumleten
Anne uzaktaya anne şefkati istediğinde kalk gel sana da şevkat veririm ben
Yeaaa yeriimmm
Sevmis kadar oldun.. sen de sev bakem nilgunn nilsub bele bele sev beni

Canimm bir suredir gunde 1 saat yapiyorum 30 dk eliptik 30 dk zumba yapiyordum. Simdi bu programa gecince 30 dk eliptik,15-20 dk gobis,bacak ogun ne varsa..

Canimm bir suredir gunde 1 saat yapiyorum 30 dk eliptik 30 dk zumba yapiyordum. Simdi bu programa gecince 30 dk eliptik,15-20 dk gobis,bacak ogun ne varsa..
Menü çok gerilerde olduğu için bakamadım genelde neler yiyorsun birde kan grubun neydi yediklerini belki engel oluyordur

Menü çok gerilerde olduğu için bakamadım genelde neler yiyorsun birde kan grubun neydi yediklerini belki engel oluyordur
Kan grubum A+..
Sabahlari 1 d tb ekmegi (bazen yemiyorum.ekmek) yumurta,domates,salatalik,biber bazen yulaf+sut

Erken kahvalti ettiysem oglen ne varsa 5-6 yk sebze ymegi yada tavuk et falan 5-6 yk yogurt

Aksamda bu sekilde..

5'ten sonra bisey yemedigim zamanlarda oldu. Surekli farkli seyler denemeye calisyorum.

Son düzenleme:
zaten bende zeytinyağı kullanıyorum yemeklere ama kendime yağsız yapıyodum azcık azcık yiyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…