- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.321
Amamnın herkes bugün doğmuş. Senin kızın da iyi ki doğmuş. Ona da mutlu yaşlar olsun :)kızımında doğum günü bugun iyiki doğdunuz o zaman
sanada ailenede hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun canım
aaaa benim kızımda babası pasta almaya gitti akşam yemek yemicem pasta yerim artık
iyiki doğmuş kızlarımız ömrümüze ömür olmuşlar mutlu yıllar
Onu yapma diyor bizim doktor bilemedim. Yoğurda nişasta karıştırmakta iyi geliyor aklınızda olsun.Canım
Geçmiş olsun. Sorun devam ediyorsa bir tatlı kaşığı kuru kahveye limon sıkıp yersen iyi gelecektir.
ahanda sıyırdı kız kendinegel artık bak ben bile imana geldim
Amin inşALLAH :)amin rabbim evlatları olan annelere evlatları ile hayırlı mutlu ömürler versin anne olmak isteyenlerede hayırla çocuk versin inşALLAH
Sana da geçmiş olsun kuzucum yaaa. Valla bugün biraz daha iyiyim galiba. WC ye koşturmadığıma göre ilerleme var sankiGünaydın kızlar.
Ağrılar içersindeyim. Dersinki; sanki 2 saat ağırlıkta kol çalışmış.nilsub ortim organik gezinen tavuk yumurta derken inek süt yoğurt peynir. Şimdi de dere balık diyorsun olacak şeymi şimdi? Biz bunları artık resimlerde bile yan yana çizemiyoruz bak şimdi aklıma trt çocukta niloya var. Zeynep bayılıyor. Kız o sen olmayasın köyde yaşıyor çok tatlış bir kız. fancynancy Sen nasılsın bugün? Düzeltimi miden ve bağırsakların? @morordek ve servey kronikler zaten. ALLAH size yardımcı olsun kızlar sizede aklıma gelmişken yazayım. Bizim Zeynep'te biraz fazla sıcak olsun uyuyamıyor. Bende birkaç gecedir düzgün uyuyamiyorum. Sanırım ağrılarım ondan. :)
Saat ölçü alcaktık di mi. Tühhh ya yatın litre su içip kahvaltımı da yaptım. 1-2 saat beklesem mi yoksa alım mi şimdi?
KARPUZ GÖRÜNCE BENNNN
Anne uzaktaya anne şefkati istediğinde kalk gel sana da şevkat veririm ben
sağol kuzum hepimizin evlatlarının ömrü güzel geçsin inşALLAHAmamnın herkes bugün doğmuş. Senin kızın da iyi ki doğmuş. Ona da mutlu yaşlar olsun :)
Biz annemde yaşardık ya ilaçla keserdik ya da bu yöntemle.. doktorumuz sorun görmezdi ama bir nedeni vardır sana öyle demesinin. Onu dinlemek en iyisi :)Onu yapma diyor bizim doktor bilemedim. Yoğurda nişasta karıştırmakta iyi geliyor aklınızda olsun.
ay sorma çok seviyorum karpuzu1 dilim diye başlayıp 8 dilim yiyen nilgün
bencede hile varrrrrBu arada kalkınca tartıldım kızlar 72,8 çıktım. Ama su kaybı da vardır bende çok inanmıyorum bu sonuca açıkçası.
Sen daha ne kadar sıkılaşacaksın özlemcim, taş gibisin zaten maşallahSporla sıkılasamayan bir tek benmiyim?
Canım benim eşimde aynı seninki gibi 8den sonra geliyor ve maşallah iyi yiyorduk. İş maalesef sana kalıyor. Bugüne kadar yediklerime sayayım diyip nefsini eğitmelisin canım. Elinden önce yemek istemiyorsan kendine kocaman bir salata hazırla, hafif şeyler yemeye çalış ona eşlik ederken. Nasılsa yine yiyebilirim diye düşün, önce beyni ikna etmek gerekiyor. Arada cozutsamda çok şükür eskisi gibi yemiyorum ben artık.kızlar bişey sorcam ben sosyal ortamlarda hiç engel olamıyorum kendime. bi de mesela akşama kadar dayanıyorum akşam eşim geç geliyor yemeği 8 den sonra falan yiyoruz sonra da Allah ne verdiyseeşimle bişeyler yeyip içmeyi çok seviyorum kendimi tutamıyorum. kendime hakim olabilmek için önereceğiniz bişey var mı?
Hahahaaaa bak bu da çok mantıklııııEşine yemek verme yada o da diyet yapsın
KARPUZ GÖRÜNCE BENNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?