Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amamnın herkes bugün doğmuş. Senin kızın da iyi ki doğmuş. Ona da mutlu yaşlar olsun :)

Sana da geçmiş olsun kuzucum yaaa. Valla bugün biraz daha iyiyim galiba. WC ye koşturmadığıma göre ilerleme var sanki sende vitamin al istersen ayşecim. Ben arada redoxon kullanıyorum çok bitkin hissedince iyi geliyor.

Sporla sıkılasamayan bir tek benmiyim?
Sen daha ne kadar sıkılaşacaksın özlemcim, taş gibisin zaten maşallah senin biraz kısa dönüşmeyen yağları haklamak lazım sanırım. Diyetisyen konusuna gelince bilemedim ki valla. Avuçla para sayarsın işe yaramaz, bir kuruş para vermezsin memnun kalırsın. Hiç belli olmuyor bu işler. Sen doktorların isimlerini bir araştır internetten ona göre karar ver istersen canım.

Canım benim eşimde aynı seninki gibi 8den sonra geliyor ve maşallah iyi yiyorduk. İş maalesef sana kalıyor. Bugüne kadar yediklerime sayayım diyip nefsini eğitmelisin canım. Elinden önce yemek istemiyorsan kendine kocaman bir salata hazırla, hafif şeyler yemeye çalış ona eşlik ederken. Nasılsa yine yiyebilirim diye düşün, önce beyni ikna etmek gerekiyor. Arada cozutsamda çok şükür eskisi gibi yemiyorum ben artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…