- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.521
Bazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmiskızlar menüm
sabah 1 çk çörek otu yağı su
kahvaltı 1 haş yumurta 2 dilim tbe lorlu tost yarım domates
ara sade türk kahvesi 1 minik armut
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 tavuk pirzola yağsız derisiz 1 kase yoğurtlu kabak salatası
saat 4' te ara 1 dilim çikolatalı pasta sade türk kahvesi
su 3.5 lt bitti
spor 30 dk eliptik
akşama 2 kupa yeşil çay 1 kupa papatya çayı içerim
Bazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis
evet aslında ama bugun gün içinde içemedim o yüzden bu saate kaldı normalde papatya çayı içiyorumBazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis
sağol canım benim sıpa 8 yaşına girdi ay büyüdü resmenyakında takmaz beni hiç
Foto ekledim, bakın bakalım. maaileyiz.
Kızlar bu arada fotolarıma yapmış olduğunuz o güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim :)
Eline bir rende alıp kabak rendeleyeceksin. Bu mu sana zor gelen :)
afiyet olsun banuşum sağol iyi dileklerin içindeRabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder kuzuna inşallah ....Aminnnn
İYiki doğmuş
Bayıldım sanada kızına damaşallah suphanallah Nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara inşallah en kötü gününüz böyle olsun Aminnn
ama ben göremedimmmm çooooot merak ettim ama çoooottttttttttttt
Bu akşam bende rende kabak ve yoğurt yedimbol salatayla hatta fazla yapmışım yarına da kaldı iyi oldu bir arkadaş çiğden pek güzel olmaz demişti ama ben çok beğendim cacıktan farklı değil
Afiyet olsun,ben de çok beğeniyorum.içine kuru dereotu ve nane ekliyorum bir de mükemmel oluyor..Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder kuzuna inşallah ....Aminnnn
İYiki doğmuş
Bayıldım sanada kızına damaşallah suphanallah Nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara inşallah en kötü gününüz böyle olsun Aminnn
ama ben göremedimmmm çooooot merak ettim ama çoooottttttttttttt
Bu akşam bende rende kabak ve yoğurt yedimbol salatayla hatta fazla yapmışım yarına da kaldı iyi oldu bir arkadaş çiğden pek güzel olmaz demişti ama ben çok beğendim cacıktan farklı değil
Afiyet olsun,ben de çok beğeniyorum.içine kuru dereotu ve nane ekliyorum bir de mükemmel oluyor..
Benim diyetisyen bana her akşam Yeşilçay verdi. Ama bana böyle verirken başka bir arkadaşıma öğlenden sonra verdi akşam ara öğününe soda koydu, bir başkasına da kefir koydu. Galiba şu detaylı analiz yaptıkları tartıya göre belirtiyorlar gece ara öğününe. Bende gittiğimde ödem çoktu tansiyon sorunum yoktu o nedenle günde 2 yeşil çaya çıktığı oluyor listemin.Bazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis
Burada öyle bir yağmur var ki kafamı camdan çıkaramıyorum :) Belçika'nın olağan hali zaten bu. Buradaki yağmur İstanbul'da yağsa gondolla işe gider gelirsiniz kızlar :)Çocuklar pusete atılıp kocayla 40 dakika yürüyüş yapıldıııı.
Su iç su :) ben öyle yapıyorum. Dünyanın en güzel yemeği gibi, dünyanın en güzel tatlısı gibi, dünyanın en güzel her türlü gıdası gibi :)Sabah nilgun acilisi yapti ben de kapanisi yapayim.. öhö öhöö ses deneme bir ki...
Açııımmmmm AÇÇÇÇ Açç açç....
Midem eko yapiyiii kafamin icinde resmen ya la
Asıl tüketici dediğin budur işte. Olm sınırlı kaynakları sınırsız ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullanıyoz ama senin ihtiyaçlar evreni aştı, Mars'tan kaynak yaratcaz sana aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?