Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis

Bazı diyetisyenler akşam saatlerinde Yeşilçay onermiyor papatya Melisa ve rezene olabilirmis
evet aslında ama bugun gün içinde içemedim o yüzden bu saate kaldı normalde papatya çayı içiyorum ay bugun dengesiz oldu her şey zaten bir dilim pasta yüzünden

sağol canım benim sıpa 8 yaşına girdi ay büyüdü resmen yakında takmaz beni hiç

Rabbim sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler nasip eder kuzuna inşallah ....Aminnnn
İYiki doğmuş

Foto ekledim, bakın bakalım. maaileyiz.

Bayıldım sanada kızına da maşallah suphanallah Nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara inşallah en kötü gününüz böyle olsun Aminnn

Kızlar bu arada fotolarıma yapmış olduğunuz o güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim :)

ama ben göremedimmmm çooooot merak ettim ama çoooottttttttttttt

Eline bir rende alıp kabak rendeleyeceksin. Bu mu sana zor gelen :)

Bu akşam bende rende kabak ve yoğurt yedim bol salatayla hatta fazla yapmışım yarına da kaldı iyi oldu bir arkadaş çiğden pek güzel olmaz demişti ama ben çok beğendim cacıktan farklı değil

afiyet olsun banuşum sağol iyi dileklerin içinde

Afiyet olsun,ben de çok beğeniyorum.içine kuru dereotu ve nane ekliyorum bir de mükemmel oluyor..

Benim diyetisyen bana her akşam Yeşilçay verdi. Ama bana böyle verirken başka bir arkadaşıma öğlenden sonra verdi akşam ara öğününe soda koydu, bir başkasına da kefir koydu. Galiba şu detaylı analiz yaptıkları tartıya göre belirtiyorlar gece ara öğününe. Bende gittiğimde ödem çoktu tansiyon sorunum yoktu o nedenle günde 2 yeşil çaya çıktığı oluyor listemin.

Sabah nilgun acilisi yapti ben de kapanisi yapayim.. öhö öhöö ses deneme bir ki...
Açııımmmmm AÇÇÇÇ Açç açç....
Midem eko yapiyiii kafamin icinde resmen ya la
Su iç su :) ben öyle yapıyorum. Dünyanın en güzel yemeği gibi, dünyanın en güzel tatlısı gibi, dünyanın en güzel her türlü gıdası gibi :)

sabah: 1 dilim altınbaşak + demli çay
ara: 1 bardak elmalı yeşilçay
öğle: 1 kase yoğurt + salata
ara: 1 bardak süt 2 dilim altınbaşak
akşam: 1,5 kase domates çorbası+ salata
sonra: 1 fincan türk kahvesi
2 çay bardağı çay

dün yediğim şeyler bunlar. egzersiz yok ama işten eve yürüyerek döndüm yarım saat. su da 1-1buçuk arası
akşam direnebilmek için baya uğraştım. dondurma yememek için en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…