- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.621
Tatlım benim basenlerde sıkıntım yok, iç bacak yağlarıyla derdimŞimdi aklıma geldi bizim takımdan toz pembe de zayıftı ama basenlerden şikayet ediyordu dukanin 2/0 formülünü önermiştim bayağı bir süre yapti ona iyi gelmişti haftada pazartesi perşembe günleri protein günü yapıp bı saat yürüyorsun diğer günler kendi diyetine devam
Bence çok olmamış tatlımBugün bizimkiler çikolata soslu kek yaptılar tabi ben yemedim yine sporuma acıdım bir keke kurban edemezdim
Sabah yumurtalı patates salatası 4-5 çatal peynir domates salatalık ve çavdar ekmeği yedim
Öğle
Yeşil fasulye kavurmasi 3-4 çatal 1 dilim ekmek yedim
Akşamda mercimekli bulgur pilavı ve çoban salata çok mu olmuş
20000 adım yürüyüş var 4 lt su sıvı
Muhtar kurt diye biri şöyle demiş;E bugün bizim günümüzmüş ya hiç haberimiz yok
https://onedio.com/haber/gobegimle-...nu-nu-mizahlariyla-senlendiren-21-kisi-778899
O zaman dünya kilo verme günümüz kutlu olsuuunnn. Yarımda dünya verdiğin kiloyu koruma günü olsun, dur bakalım daha neler çıkaracaklar başımızaE bugün bizim günümüzmüş ya hiç haberimiz yok
https://onedio.com/haber/gobegimle-...nu-nu-mizahlariyla-senlendiren-21-kisi-778899
Bu sporu cicibebeleri eritmek için mi yaptin herhalde walla ben yürüyüşü çok yapınca ciss yemiyorum benim erende yiyor cici bebe de ben ağzıma bile almam çok tatlı
Cici bebeler hariç beğendim menunu bol eksiler olsunBugünün menüsü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir biraz
Eski kaşar biraz
5 zeytin
4-5 çeri domates
2 etimek
Çay şekersiz
Ara
Maden suyu
Öğle
Menemen
1 dilim ekmek
Ara
Çay şekersiz, 5 tane cicibebe
Şekersiz Türk kahvesi ve yarım avuç Antep fıstığı
Akşam
Yarım lahmacun
Semizotu salatası büyük
3 yk humus
Su: 3 lt bitti
Spor: 10 dk yüzme (çocuklardan bu kadar oldu)
50 dk yürüyüş
12 dk bacak egzersiz
15 dk kol egzersiz
200 zıplama
Yürüyüşe güveniyorum ben düzenli olursa eriyebilir bence dediğim diyet o bölgede de faydalı olabilir denemek lazimTatlım benim basenlerde sıkıntım yok, iç bacak yağlarıyla derdimelbise giyemiyorum birbirine değiyo ya pişik oluyo hemen
Zor erirmiş oralarda netten baktım da biraz motivasyonum düştü açıkçası.
Ya o cicibebeler yaktı beni. Oğlumun kahvaltısına ekliyorum, kızımda çok seviyor. Ortada durdukça beni çağırıyorrrrr :)) kaldırim ben onu en iyisi gözümün önündenCici bebeler hariç beğendim menunu bol eksiler olsun
Bence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesefTam buğday unuyla çok kalorili olur mu acaba krep akşam oğluma yaptım sabahtan kendime yapayım diyorum
Onu da kızlarla yapıyoruz, Çarşamba perşembe protein günümüz canım.Yürüyüşe güveniyorum ben düzenli olursa eriyebilir bence dediğim diyet o bölgede de faydalı olabilir denemek lazim
Hamilelik sonrası benim de bacaklarım sürtmeye başladı ya, sıcaklarda hiç çekilmiyormus cidden. Ne yapsak da erise acaba?Tatlım benim basenlerde sıkıntım yok, iç bacak yağlarıyla derdimelbise giyemiyorum birbirine değiyo ya pişik oluyo hemen
Zor erirmiş oralarda netten baktım da biraz motivasyonum düştü açıkçası.
Persembe sabah tartıl istersen canım, onu bildirime ekleriz en kötü. Sonra annendeki de yakın bir sayı veriyorsa cuma orda da tartılabilirsinAy kızlar ben cuma tartılamıycamperşembeden anneme gidiyorum. Cumartesi döneceğim, annemdeki tartı eğer kiloma yakın birşeyler gösterirse ortalama bir karar veririz olur mu? toplight morordek inatettimolacak
Birde spor listesini de mecburen cumartesi akşamı eklerim uyar mı canlar?
Bu gece foruma giresim tuttu niyeyse :) sabah 6'da gene ayakta olurum, o arada kimse gelmemiş olur zaten daha
19 numara Mahmut 'un uzerindekiE bugün bizim günümüzmüş ya hiç haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?