Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün bizimkiler çikolata soslu kek yaptılar tabi ben yemedim yine sporuma acıdım bir keke kurban edemezdim
Sabah yumurtalı patates salatası 4-5 çatal peynir domates salatalık ve çavdar ekmeği yedim
Öğle
Yeşil fasulye kavurmasi 3-4 çatal 1 dilim ekmek yedim
Akşamda mercimekli bulgur pilavı ve çoban salata çok mu olmuş
20000 adım yürüyüş var 4 lt su sıvı

Tatlım benim basenlerde sıkıntım yok, iç bacak yağlarıyla derdim elbise giyemiyorum birbirine değiyo ya pişik oluyo hemen
Zor erirmiş oralarda netten baktım da biraz motivasyonum düştü açıkçası.

Bence çok olmamış tatlım

Bugünün menüsü

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir biraz
Eski kaşar biraz
5 zeytin
4-5 çeri domates
2 etimek
Çay şekersiz

Ara
Maden suyu

Öğle
Menemen
1 dilim ekmek

Ara
Çay şekersiz, 5 tane cicibebe
Şekersiz Türk kahvesi ve yarım avuç Antep fıstığı

Akşam
Yarım lahmacun
Semizotu salatası büyük
3 yk humus

Su: 3 lt bitti
Spor: 10 dk yüzme (çocuklardan bu kadar oldu )
50 dk yürüyüş
12 dk bacak egzersiz
15 dk kol egzersiz
200 zıplama

Son düzenleme:
Cici bebeler hariç beğendim menunu bol eksiler olsun

Tatlım benim basenlerde sıkıntım yok, iç bacak yağlarıyla derdim elbise giyemiyorum birbirine değiyo ya pişik oluyo hemen
Yürüyüşe güveniyorum ben düzenli olursa eriyebilir bence dediğim diyet o bölgede de faydalı olabilir denemek lazim

Cici bebeler hariç beğendim menunu bol eksiler olsun
Ya o cicibebeler yaktı beni. Oğlumun kahvaltısına ekliyorum, kızımda çok seviyor. Ortada durdukça beni çağırıyorrrrr :)) kaldırim ben onu en iyisi gözümün önünden
Sporum hergün zaten eliptik yapıyorum akşamları da eşimle yürüyüşe başladık, bakalım o sıkılıncaya kadar devam etcez

Tam buğday unuyla çok kalorili olur mu acaba krep akşam oğluma yaptım sabahtan kendime yapayım diyorum
Bence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesef ama tabi beyaz peynirle daha güzel olur di mi di mi

Hamilelik sonrası benim de bacaklarım sürtmeye başladı ya, sıcaklarda hiç çekilmiyormus cidden. Ne yapsak da erise acaba?
Persembe sabah tartıl istersen canım, onu bildirime ekleriz en kötü. Sonra annendeki de yakın bir sayı veriyorsa cuma orda da tartılabilirsin
Bu gece foruma giresim tuttu niyeyse :) sabah 6'da gene ayakta olurum, o arada kimse gelmemiş olur zaten daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…