Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece gece cici bebe diyet günün mü kutladın son dk yakalayipta?

Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik

Bence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesef ama tabi beyaz peynirle daha güzel olur di mi di mi
Ne alemsin Ferah. Nutella yada Cici bebe Ferah olsun senin adın

Günaydın herkese :)
Cici bebe zararlı. Eve alma çocuklara da verme. Bizim dr. hipp in bebe biskuvisini vermişti. Cici bebede kimyasal şeker var dedi. Doğal değil. Hipp in biskuvisi şekersiz. Sende yiyebilirsin besleyici organik
Aa aklımda olsun benim de. Ay cici bebeyi de cok severdim, neyse artık :)

Bence yağını da az koyarsan çok kalorili olmaz diye düşünüyorum. İçine ne koyacağın da önemli tabii benim aklıma ilk Nutella geliyorrrr maalesef ama tabi beyaz peynirle daha güzel olur di mi di mi
Günaydın
Ben içinde sadece peynirle seviyorum içine yağ koymuyorum pişirirken damlatiyorum ikinci krebede hiç yağ damlatmiyorum ben yağsız olanı yerim belki de yemem iş görüşmesine gidecem ya yürüyüşteyim dönüşte hazırlanır cikarim

Günaydınlar
Dünkü menum
Sabah : 2 dilim Altınbaşak
7-8 çeri domates
Bitki çayı
Ara: 7-8 çeri domates
1 dilim Altınbaşak
Bitki çayı
Öğle: dolu dolu bir kase cacık
Bol salata
Akşam: 1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
Salata
Akşamdan sonra birkaç bardak siyah çay
Yine 30 dk yürüyüş ve toplamda 1-1,5 litre su

Açım

Altınbaşak yerine yumurtalı peynirli domates salatalık li güzel bı kahvaltı etsen çok açikmazsin aslinda

Göbek eritmek için pulbiberli yoğurt karışımından bahsediliyor deneyen var mı aramızda? Beni en çok rahatsız eden göbek ama spor yapacak zamanım yok
Bi de yandan çıkan yağlar var tabi
Göbeği tek başına eriten bişey yok spor ve diyet bı arada olmalı bende bı ara ayran soda kuru yaptım onu deneyebilirsin bildiğim içinde yoğurt olan tarifler göbek erimesine yardımcı oluyor bolbol ev yoğurdu ye

Birşey yememişsin ki. Çok dengesiz beslenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…