- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.661
on numaraaaaGünaydın şekerler
Afiyeett olsunnnGünaydın şekerler
İşe sabah 7 de başlıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum. Normalde poğaça simit falan yiyordum şimdi onları çıkarınca besin kaynağım çok bişey kalmadıAltınbaşak yerine yumurtalı peynirli domates salatalık li güzel bı kahvaltı etsen çok açikmazsin aslinda
Kendimce dengelemeye çalıştım ama bu kadar oldu. Öğlen yemeğinde iş yerinin verdiği yemeğe mecburum çoğu zaman da kızartmalı ve etli şeyler çıkıyor. Salata çorba yoğurt(ya da cacık) fix.Birşey yememişsin ki. Çok dengesiz beslenmişsin
Ben bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortimİşe sabah 7 de başlıyorum sabah evde kahvaltı yapamıyorum. Normalde poğaça simit falan yiyordum şimdi onları çıkarınca besin kaynağım çok bişey kalmadı
Hadi hayırlısıgünaydın kızçeler
spor salonuna yazıldım bu gün... akşama başlıyoreee :)) zalım yağların gözüne gözüne vurcem....
Bende bu durumlar için dolabımda ton balığı bulunduruyorum :)Kendimce dengelemeye çalıştım ama bu kadar oldu. Öğlen yemeğinde iş yerinin verdiği yemeğe mecburum çoğu zaman da kızartmalı ve etli şeyler çıkıyor. Salata çorba yoğurt(ya da cacık) fix.
Kırmızı et yemiyorum bu arada ben. Sadece lahmacun ve iskender de yiyorum yemeklerde falan asla yiyemiyorum
Yazık parana bıkarsıngünaydın kızçeler
spor salonuna yazıldım bu gün... akşama başlıyoreee :)) zalım yağların gözüne gözüne vurcem....
Süpersin yaBen bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortimnilsub yapıyor canım çekti. Birde ben yapayım dedim. Yada sabah kalkar kalmaz 2 yumurta atıyorum ocağa ben hazırlanana kadar o haşlanıyor. 1ini evde diğerini işte yiyorum. Ev ve iş arası 1,5 saat olduğu için... İsteyince oluyor yani
Lor peyniri diğer peynirlere göre daha az yağlı ve protein oranı daha yüksek o yüzden seviyorum benBen bu sabah kendime lorlu tb ekmekli tost yaptım. yanıma aldım. Kaç gündür ortimnilsub yapıyor canım çekti. Birde ben yapayım dedim. Yada sabah kalkar kalmaz 2 yumurta atıyorum ocağa ben hazırlanana kadar o haşlanıyor. 1ini evde diğerini işte yiyorum. Ev ve iş arası 1,5 saat olduğu için... İsteyince oluyor yani
Yazık parana bıkarsın
Spor olmadan göbek eritmek hayal :)Göbek eritmek için pulbiberli yoğurt karışımından bahsediliyor deneyen var mı aramızda? Beni en çok rahatsız eden göbek ama spor yapacak zamanım yok
Bi de yandan çıkan yağlar var tabi
Evet sağolasınSenide cici bebe kilolarından kurtardım demek
Amaaan gümbür gümbür geliyor hatun :) hayırlı olsun bakalım :)günaydın kızçeler
Tam buğday yada çavdar ekmeği alıp giyinene kadar Tostta yapabilirsin düşün daha ne alternatifler çıkar hazır gıdaya pek gitme bir buzdolabı poşeti ne bir domates salatalık koy birde 2 dilim ekmek al sana kahvaltı kendi masan varsa piknik tabakları catallarindn al kullanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?