- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #253.601
3 gündür soruyorsun 3gundır cevap veriyorum ölçülerim aynı diye
Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu3 gündür soruyorsun 3gundır cevap veriyorum ölçülerim aynı diye
Ben eşyaları kullanım amacı dışında kullanmayı seviyorumKız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu
Sen al yaz bakım bı daha??
Eliptik yapıyorum o sayılmaz mı :)Düzenli yürüyüş yap yine farkeder
Bacak da zor inceliyor haa
Rakibiz ya ondan monicim yoksa demem
Burada öyle bir yağmur var ki kafamı camdan çıkaramıyorum :) Belçika'nın olağan hali zaten bu. Buradaki yağmur İstanbul'da yağsa gondolla işe gider gelirsiniz kızlar :)
Sevdiğimden sevdiğimdenhain ördük.... neyse en azından dürüst :))
Göbüş mü:)incelmez mı?? tahmın et bakıym en cok nerden gıtmıstır
Adam da soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye kahkaha attım kızKız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu
Sen al yaz bakım bı daha??
Bı yerde okumuştum ne kadar gerçek bilemem bisiklet basen yapıyor diye bence en güzeli açık hava yürüyüş 5 gündür sabah akşam yürüyorum bacaklarım taş gibi olduEliptik yapıyorum o sayılmaz mı :)
Şimdi aklıma geldi bizim takımdan toz pembe de zayıftı ama basenlerden şikayet ediyordu dukanin 2/0 formülünü önermiştim bayağı bir süre yapti ona iyi gelmişti haftada pazartesi perşembe günleri protein günü yapıp bı saat yürüyorsun diğer günler kendi diyetine devamEliptik yapıyorum o sayılmaz mı :)
Yaz günü 1.5 litre su ile yaşamak büyük başarı sporda eklemissin suyunda artırsın ins cumaya iyi bı sonuç bekliyorum sendenMenüm:
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt
Ara Yesil cay 1 salatalik
Öglen 4y.k. yogurt 2 salatalik
Ara Yesil cay
Aksam 4y.k. yogurt 1 elma
Ara 1 elma
Su: 1.5 litre
Spor 30dk. yüruyuş
Yaz günü 1.5 litre su ile yaşamak büyük başarı sporda eklemissin suyunda artırsın ins cumaya iyi bı sonuç bekliyorum senden
İş görüşmende başarılar canım, öğretmenlik için mi başvurdun?Hava güzel yürüyüş parkindayim şimdiye kadar 18 000 adım 13 km olmuş eve gitmeye temiz 20.000 adım bugünkü kotami tamamlamış oluyorum
Yarınki hedefim 22.000 adım olsun yarın birde iş görüşmem var bakalım hayirlisi
Yok cnm öğretmenlik Ankara'ya dönünce ücretli ye başvurun belki bu iş geçici muhasebe ile ilgiliİş görüşmende başarılar canım, öğretmenlik için mi başvurdun?
İç tabi iyi olur yatmadan öncede bı litre su içme bak yatamazsin sonraYok kiz iciyorum su hala:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?