Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gündür soruyorsun 3gundır cevap veriyorum ölçülerim aynı diye
Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu
Sen al yaz bakım bı daha??

Kız nısanda olcu vermıssın mayısta sordum yıne aynı demıssın.. temmuzdayız.. 3aydır hıc mı degısıklık yok.. napıyon mahmuta sarılıp yatıyon mu
Ben eşyaları kullanım amacı dışında kullanmayı seviyorum tamam şimdi çıkıyorum gelince alırım canım yazarım

Adam da soruyor ne oldu niye gülüyorsun diye kahkaha attım kız

Eliptik yapıyorum o sayılmaz mı :)
Şimdi aklıma geldi bizim takımdan toz pembe de zayıftı ama basenlerden şikayet ediyordu dukanin 2/0 formülünü önermiştim bayağı bir süre yapti ona iyi gelmişti haftada pazartesi perşembe günleri protein günü yapıp bı saat yürüyorsun diğer günler kendi diyetine devam

Menüm:
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt
Ara Yesil cay 1 salatalik
Öglen 4y.k. yogurt 2 salatalik
Ara Yesil cay
Aksam 4y.k. yogurt 1 elma
Ara 1 elma
Su: 1.5 litre
Spor 30dk. yüruyuş
Yaz günü 1.5 litre su ile yaşamak büyük başarı sporda eklemissin suyunda artırsın ins cumaya iyi bı sonuç bekliyorum senden

İş görüşmende başarılar canım, öğretmenlik için mi başvurdun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…